T-shirt & koszulki POLO-wasze projekty, nasza głowa!!!
Koszulka cała czarny ( biała ) oznacza, że nie będzie ty cienkich poziomych pasków ??MarcinB pisze:
3.
http://www.juvestore.com/foto.asp?id=J9141
koszulka cala czarna, 38 zł, bez logo nike
4.
http://www.juvestore.com/foto.asp?id=J9142
koszulka cala biała, 38 zł, bez logo nike
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- forzajuve1810
- Juventino
Uuu... To szkoda, że tamta w paski nie przejdzie
W takim razie chyba jednak się nie zdecyduję...

"Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą" - św. Augustyn z Hippony
- Mrówa
- Juventino
Ewentualnie, można trochę poczekać aż ta akcja się skończy. Poszukać przez ten czas producentów, którzy podjęli by się wykonania projektu na podstawie koszulki WHU. I zrobić akcję tylko na ten jeden model, bo widzę, ze chętnych było sporo. Ja sam się napaliłem na nią jak bobas na bebiko 

- marek.siedlce
- Juventino
Koledzy macie rację, lepiej poczekać i poszukać jakiegos producenta. Tamte projekty nie są złe, ale nie są też zbyt oryginalne, a pasiak właśnie taki jest
FORZA JUVE !!!
- Pawciosss
- Juventino
Czekać na koniec akcji nie ma po co, jeśli znalazł by się ktoś w kontakcie z odpowiednim producentem. Liczę, że takowa osoba jest na forum i właśnie czyta to co piszę:)Mrówa pisze:Ewentualnie, można trochę poczekać aż ta akcja się skończy. Poszukać przez ten czas producentów, którzy podjęli by się wykonania projektu na podstawie koszulki WHU. I zrobić akcję tylko na ten jeden model, bo widzę, ze chętnych było sporo. Ja sam się napaliłem na nią jak bobas na bebiko :P
- MarcinB
- Juventino
Zauważcie Panowie, że wyceniłem tylko te o których pisaliście na forum. Także to nie są moje oferty, tylko Wasze sugestie. Co do oryginalnych znaczków, powiedział że robi tylko dla zaufanych osób. Tylko takie Was interesują co podaliście
Nie macie już innych pomysłów
Miałem parę ofert indywidualnych od wczoraj, m.in. taką koszulkę chciał 1 Pan : zrobiłby za +/- 40 zł. On na tych koszulkach może zrobić obojętne co, to nie muszą być jakieś koszulki już istniejące, ale możecie sami być projektantami;) Może nawet Wam zrobić koszulkę antyinterowską, co tylko wymyślicie, czego dusza zapragnie. Czekam na dalsze pomysły :C

- deszczowy
- Juventino
Mnie też się najbradziej w sumie podobała westham`ówka. I w sumie chyba też tylko nią byłbym zainteresowany.