LaLiga
- fanka-juve
- Juventino
ja tam wogole lubie brazylijczykow nic do nich nie mam a nawet im kibicuj i dlatego bardzo sie z tego faktu ucieszylam ze te gwiazdy pilkarskie tez maja serce
FORZA JUVE !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
- Alexxxxx
- Juventino
Ja nie moge chce mi się płakać
Real wygrał 7:2 :!: :!: :!: Nie znam dokładnych danych.Bo ni ma jeszcze w telegazecie. Cuż Real znow wygrał
Ale z Juve to by przegrali :twisted:
Ale z Juve to by przegrali :twisted:
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Weż idz mi stym fartneło sie im i nie ma co. Widziałem ten mecz, mogło być tyle samo bramek dla Valadoid obone mają taką słabą że szkoda gadać nie ch sie spotka z Deportivo to zobaczymy jak sie bedą cieszyć:D:D:D:D:D:D:D :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
- Villya
- Juventino
z taką drużyną......, każdy by wygrał.....ale plusem jest to , że Casillas (chyba grał) przepuścił dwa gole........nie ma rozpaczać gdyby Miccoli był zdrowy na meczu z Empoli też by strzelił z dwa gole :)i by było 7:1 

Con la Juve nel sangue, con la Juve nel cuore...bianconeri si nasce, bianconeri si muore.....
- Mnich87
- Juventino
Piłkarze Realu Madryt wysoko pokonali na Santiago Bernabeu Valladolid 7:2 (3:0) w meczu 3. kolejki Primera Division.Bohaterem spotkania był zdobywca trzech goli Raul. Napastnik Ralu i reprezentacji Hiszpanii pokonał bramkarza gości w 32., 34. oraz 75 min.Po jednym golu dorzucili Zinedine Zidane (53 min.), Luis Figo (59 min. - karny) oraz Ronaldo (70 min.). Pierwszego gola dla gospodarzy zdobył piłkarz Valladolid Julio Cesar, który trafił do własnej bramki w 20 min.
No no sie nispodziewałem takiego wyniku, ale Raula lubie i niech se cłopak strzela w lidze hiszpańskiej
No no sie nispodziewałem takiego wyniku, ale Raula lubie i niech se cłopak strzela w lidze hiszpańskiej
Now known as DonMenello
- r9
- Juventino
Real rozwali was w drobny mak, a jak ktoś myśli, że to fuks to obejrzyjcie gole i powiedzcie czy to fuks. 1 lub 2 piłkarzy może strzelić fuksem, ale nie 5 czy 6 - zresztą co będe wam tłumaczył przecież najlepiej sie znacie ... Zobaczcie we wtorek co Real zrobi z Olimpikiem ! 8) . I nie mówcie z taką drużyną każdy by wygrał bo w każdej lidze są cienkie drużyny, a zresztą Valldolid do najsłabszych nie należy tak jak np. Empoli .... 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
____________JA_____________
+++++++++R9++++++++++
RONALDO
+++++++++R9++++++++++
RONALDO
- Johnny777
- Juventino
Ano zobaczymy we wtorek....tylko żebyś się potem nie musiał tłumaczyć "nierównym boiskiem" itp :twisted: ....A ten "drobny mak".....cóż trochę pokory by ci się przydało bo jakoś nie wyleciały mi z pamięci tegoroczne półfinały LM.. :twisted: A w tym sezonie to wasz klub którego nazwa mi przez gardło nie przejdzie jakoś nie poczynił wzmocnień, a raczej się osłabił. Bo ta Panienka z Manchesteru według mnie jest mizernym wzmocnieniemr9 pisze:Real rozwali was w drobny mak, a jak ktoś myśli, że to fuks to obejrzyjcie gole i powiedzcie czy to fuks. 1 lub 2 piłkarzy może strzelić fuksem, ale nie 5 czy 6 - zresztą co będe wam tłumaczył przecież najlepiej sie znacie ... Zobaczcie we wtorek co Real zrobi z Olimpikiem ! 8) . I nie mówcie z taką drużyną każdy by wygrał bo w każdej lidze są cienkie drużyny, a zresztą Valldolid do najsłabszych nie należy tak jak np. Empoli .... 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
- Alexxxxx
- Juventino
Dokładnie Raul 3,po jednej Zidane,Figo,Ronaldo i jeden samobujczą z Valadolid.Hybryd pisze:Real to szmaciarze Raul ustrzelil hat-tricka strzelil tez chyba Ronaldo Zidane itd. Pewnie znowu mieli fuksy
Zaczekajmy na bezposredni mecz z JUVE!!!!!!! :twisted:
Ps.Hybryd zmien ten avatar.prosze.(albo chociaż przerób np. obetnij włosy ,bedziemy udawać, ze Miccoli, obetnij głowe,wklej miccoliego głoewe i bedzie Miccoli).Najlepjej zmień ten avatar.
No mi sie wydaje, ze wszystkie były farciane,no moze oprocz Raula (jedenj). Mi sie wydaje , że Real nie ma szans z Juve i tyle. Valladolid lepsze od Empoli he he. Fajny żart. W Empoli gra wielu utalentowanych zawodnikow. A że Juve tyle z nimi to tylko swiatczy o ich klasie.( WJuve sa piłkarze, gwiazdy i Druzyna w jednym).U was jest tylko kasa i koszulki z nazwiskami. Mogbym sie założyć, ze gdyby Empoli sie spotkało w wczorajszy wieczor z Realem.To Real miałby wielkie problemy z Empoli.Nie zdziawilbym sie jagby przegrali(real). Bo dla mnie to nic nwego, ze ral przegrywa...r9 pisze:Real rozwali was w drobny mak, a jak ktoś myśli, że to fuks to obejrzyjcie gole i powiedzcie czy to fuks. 1 lub 2 piłkarzy może strzelić fuksem, ale nie 5 czy 6 - zresztą co będe wam tłumaczył przecież najlepiej sie znacie ... Zobaczcie we wtorek co Real zrobi z Olimpikiem ! . I nie mówcie z taką drużyną każdy by wygrał bo w każdej lidze są cienkie drużyny, a zresztą Valldolid do najsłabszych nie należy tak jak np. Empoli ....

RadeKas pisze:No i stało sie to co nieuniknione. Pojawil sie kibic realu To jakie mialy bys te nazwy
Pewnie ich nazwa Krolewski albo Real czyk he he, ja to bym nazwał ich inaczej, ale nie bede pisał bo nie wolno

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Pit
- Juventino
Chlopaki co wy opowiadacie,jaki fuks?Real strzelil az 7 goli z czego tylko ten pierwszy samoboj to byl lekki farcik,gral fenomenalnie niby sie nie przemeczajac gniotl Valladolid caly mecz,z Realem bedzie bardzo ciezko trzeba spojrzec prawdzie w oczy to sa prawdziwi mistrzowie to rownozedny i godny rywal dla Juventusu.Ogladalem ten meczyk Beckham gral bardzo dobrze swietnie jak zwykle Zidane'a,Ronaldo to nawet moze byc w pol przytomny a i tak strzeli bramke(po podrozy z brazylii w przedzien meczu) i to jaka!Miejmy nadzieje ze ponownie sie spotkamy z Realem w LM i to beda z pewnoscia dwa wielkie mecze ktore pokaza jak wielki jest juventus ale przestancie najezdzac na ten wielki zespol bo Realu mozna nie lubic ale nie mozna im odmowic tego ze akurat w pilke to graja niesamowicie.A tak na marginesie to obrona Realu wcale nie gra tak zle ci dwaj mlodzi pilkarze(Raul Bravi i Pavon)prezentuja naprawde przyzwoity poziom!
the sexiest old lady in the world THE LADY BIANCONERA