Kluby i federacje wysyłające darmowe pamiątki
- keane13
- Juventino
czesc! jestem tu nowy , pamiatki zaczolem kolekcjonowac pol roku temu ale zrobilem sobie dluga przerwe(oczywiscie jestem za juve) moglby mi ktos podac adres uefa i reprezentacji irlandii ??? i jakbyscie mogli wzór listu do uefa, bo kompletnie nie wiem co napisac a slyszalem ze mozna fajne rzeczy od nich dostac . ??? z góry dzieki :-D :-D
- darcus13
- Juventino
poczytałem trochę w tym wątku i nie powiem zainteresowało mnie to dość konkretnie. moglibyście się trochę podzielić doświadczeniem i powiedzieć 'co napisać żeby dostać odpowiedź'
i 2 pytanie co napisać w liście do federacji piłkarskiej? nie sądzę żeby mi uwierzyli że jestem fanem np szwajcarskiego futbolu.
proszę o odpowiedź
i 2 pytanie co napisać w liście do federacji piłkarskiej? nie sądzę żeby mi uwierzyli że jestem fanem np szwajcarskiego futbolu.
proszę o odpowiedź
- tadzioo555
- Juventino
Dziś paczka od Alemania Aachen,oryginalne autografy 4 zawodników:
-Andreas Lasnik
-Hroje Vukowic
-Reiner Plashenrich
-Faton Popova
-Andreas Lasnik
-Hroje Vukowic
-Reiner Plashenrich
-Faton Popova

- Kamil_on
- Juventino
tadzioo555 pisze:Mam pytanie.
Czy wysyłając list do klubu lub federacji trzeba dołączyć zwrotną kopertę???
Koperta kosztuje do 10 gr więc to nie są jakieś niebotyczne sumy

UEFAkeane13 pisze:czesc! jestem tu nowy , pamiatki zaczolem kolekcjonowac pol roku temu ale zrobilem sobie dluga przerwe(oczywiscie jestem za juve) moglby mi ktos podac adres uefa i reprezentacji irlandii ??? i jakbyscie mogli wzór listu do uefa, bo kompletnie nie wiem co napisac a slyszalem ze mozna fajne rzeczy od nich dostac . ??? z góry dzieki :-D :-D
Route de Genève 46
Case postale
CH-1260 Nyon 2
Switzerland
Football Association of Ireland,
National Sports Campus Ireland,
Abbotstown
Dublin 15
Ireland.
Napisz coś o sobie, o twoim ulubionym klubie oraz dodaj prośbę o przysłanie pamiątek. Zostawiam PW.
Pogratuluj im "wspaniałej" organizacji Euro 2008. Zostawiam PW.darcus13 pisze:poczytałem trochę w tym wątku i nie powiem zainteresowało mnie to dość konkretnie. moglibyście się trochę podzielić doświadczeniem i powiedzieć 'co napisać żeby dostać odpowiedź'
proszę o odpowiedź
"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
- Kamil_on
- Juventino
cmfs@fotbal.czkeane13 pisze:ej mam pytanie miałby ktos z was adres e-mail do federacji czeskiej prosze
"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
- Pawełek
- Juventino
Kilka dni temu John Terry.
Za kilka dni wybieram się do Anglii i wracam około 20. sierpnia. Będę miał możliwość kupna angielskich znaczków, więc jeżeli są zainteresowani to można składać zamówienia na PW na konkretną ilość i rodzaj znaczków.
Za kilka dni wybieram się do Anglii i wracam około 20. sierpnia. Będę miał możliwość kupna angielskich znaczków, więc jeżeli są zainteresowani to można składać zamówienia na PW na konkretną ilość i rodzaj znaczków.

Sky is the limit!
- draxo
- Juventino
Witam odrazu pisze ,że jestem jeszcze zielony ale na forum jestem od tyg i ciągle się ucze. I żeby zakończyć moją nauke mam pytań kilka. Chce zacząć kolekcjonować autografy zaczołem od e-maili lecz nie dostaje odpowiedzi więc chce zaczać wysyłać normalne listy.
I o to kilka pytań.
1 Pewne kluby które przyślą coś po SAE
2 Jaka ma być wielkość koperty? Bo kupiłem znaczek za 3 zł i 2 koperty A4 ale chyba jednak za duże.
3 Jak poprawnie zaadresować list? Poprosze o screen
I o to kilka pytań.
1 Pewne kluby które przyślą coś po SAE
2 Jaka ma być wielkość koperty? Bo kupiłem znaczek za 3 zł i 2 koperty A4 ale chyba jednak za duże.
3 Jak poprawnie zaadresować list? Poprosze o screen
- Asta#8
- Qualità Juventino
A u mnie ostatnio dwa nowe, w tym Diego.
Diego, Juventus 2009-?
http://asta.fotopic.net/p59940301.html
Emerson, Juventus 2004-2006 67 (4)
http://asta.fotopic.net/p59940300.html

Diego, Juventus 2009-?
http://asta.fotopic.net/p59940301.html
Emerson, Juventus 2004-2006 67 (4)
http://asta.fotopic.net/p59940300.html
- tadzioo555
- Juventino
Mam pytanie
Czy wysyłając listy do klubów bierzecie adresy ze strony pamiatki.za.pl???
Wysłałem jakieś 2 miesiące temu listy do Arsenalu Liverpoolu i ManU,adresy brałem właśnie z tej strony i nie dostalem żadnej odpowiedzi. Czytałem na jakimś forum że adresy z tej stronki są nieprawidłowe.
Co o tym sądzicie???
Pisałem na takie adresy
Arsenal Football Club
David MILES
Arsenal Stadium
Avenell Road
LONDON
N5 1BU
United Kingdom
Manchester United Football Club
Ken MERRETT
Old Trafford
Sir Matt Busby Way
MANCHESTER
M16 0RA
United Kingdom
Liverpool Football Club
Bryce MORRISON
Anfield Road
LIVERPOOL
L4 0TH
United Kingdom
Czy wysyłając listy do klubów bierzecie adresy ze strony pamiatki.za.pl???
Wysłałem jakieś 2 miesiące temu listy do Arsenalu Liverpoolu i ManU,adresy brałem właśnie z tej strony i nie dostalem żadnej odpowiedzi. Czytałem na jakimś forum że adresy z tej stronki są nieprawidłowe.
Co o tym sądzicie???
Pisałem na takie adresy
Arsenal Football Club
David MILES
Arsenal Stadium
Avenell Road
LONDON
N5 1BU
United Kingdom
Manchester United Football Club
Ken MERRETT
Old Trafford
Sir Matt Busby Way
MANCHESTER
M16 0RA
United Kingdom
Liverpool Football Club
Bryce MORRISON
Anfield Road
LIVERPOOL
L4 0TH
United Kingdom
- Pawel1897
- Juventino
Co do Arsenalu to nie jestem pewien ale chyba wraz ze zmiana stadionu zmienili tez siedzibe,co do tej strony juz od dawna nie jest akutalizowana wiec jesli chcesz jakis adres to wejdz na oficjalna strone klubu i szukaj zakladki contact(zazwyczaj na dole)
- Hubson
- Juventino
Moglby mi ktoś podać adres do siedziby Juventusu bo nie jestem pewnien czy podczas przebudowy stadionu nie mają siedziby gdzieś indziej?? Z góry dzięki (prosze o aktualny adres i taki który istnieje a nie jakiś wymyślony ;p).
I jeszcze jakby to nie był problem to adres FC Barcelony , Realu Madryt, Zenitu St. Petersburg i Lecha Poznań
(trzeba sie nauczycielom podlizać xD)
I jeszcze jakby to nie był problem to adres FC Barcelony , Realu Madryt, Zenitu St. Petersburg i Lecha Poznań

Ostatnio zmieniony 02 sierpnia 2009, 18:45 przez Hubson, łącznie zmieniany 1 raz.
- zebol
- Juventino
Z tego co się orientuje to w Vinovo przebudowują a to jest obiekt treningowy. Siedzibę mają na Corso Galileo Ferraris.
C.so Galileo Ferraris 32
10128 Torino
Italy
C.so Galileo Ferraris 32
10128 Torino
Italy
Juve jesteś drużyną naszych serc na boisku jedenastu bohaterów wygraj niemożliwe i do przodu idz A my pójdziemy za tobą!!!