Forumowicz od A do Z - vol.2
- Bukol87
- Juventino
Z dosyć dobrze poinformowanych źródeł wiem, że służby usańskie bardzo często próbują zidentyfikować ludzi, którzy piszą "conspiracy theories" na temat 9/11. Wolę, więc nie ryzykować. Czemu rodzice mają widzieć to, jak Delta Force zabiera mnie siłą z pokoju:)Mati pisze:Cieszę się Bukol że się zgłosiłeś, jestem pewien, że twój alfabet będzie bardzo ciekawy. Napisz coś o 11.09
- January
- Juventino
Ja jestem skazany na drugie miejsca chyba już-10- pisze:Ja konsekwentnie głosuję na Januarego. To już kolejna ankieta, w której głosuję na tego pana.
A gdzie alfabety ludzi, którzy wygrali ostatnie ankiety?

Poza tym jakby nie było, to 4 alfabety czekają na publikację...
:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- Viking
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Głos na Bukola, January moze nastepnym razem. 

“But merely being tradition does not make something worthy, Kadash. We can’t just assume that because something is old it is right.”
Dalinar Kholin
Dalinar Kholin
- Viking
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Nastepny glos na pewno bedzie na niegoPawełek pisze:January słyszy to co tydzień.Il_Bianconero pisze:Głos na Bukola, January moze nastepnym razem.
Dajcie mu chociaz raz wygrać!

“But merely being tradition does not make something worthy, Kadash. We can’t just assume that because something is old it is right.”
Dalinar Kholin
Dalinar Kholin
- Pawełek
- Juventino
Eee tam, kampania... należy mu się po tylu tygodniach walki! :lol:Il_Bianconero pisze:Nastepny glos na pewno bedzie na niegoPawełek pisze:January słyszy to co tydzień.Il_Bianconero pisze:Głos na Bukola, January moze nastepnym razem.
Dajcie mu chociaz raz wygrać!O ile poprawi kampanie
Sky is the limit!
- Kamex22
- Juventino
Wiem, wiemJuveR pisze:To jest chyba jednak Pan JanuaryKamex22 pisze:Ja głosuję na pana StyczniaPowód chyba zna, ostatnio mu go przedstawiłem
Zresztą nie wiem. Parę postów temu była dyskusja o tym imieniu.