Forumowicz od A do Z - vol.2
- Azrael
- Juventino
Jakie laury? Mnowo publicznie obnażył moją niekompetencje i braki w toku studiów. :płaczę:wojczech7 pisze:Zebrał taki laury za swój alfabet, a cudzych nie czyta/czytał...
Poza tym ja cudzych alfabetów nie czytuje, dusza artysty mi nie pozwala. Za to codziennie dwa razy (raz "odbytem", a raz "normalnie") czytam swój alfabet...

Gorzej! Swoje "działo" wymierzyłem raczej w sferę moralno-religijną, pragnąc obnażyć Cię z hedonistycznego onanizmu analno-duchowego (uff, niemal palce połamałem na klawiaturze) drogą kropelkową.Łukasz pisze:To są wszystko zarzuty o charakterze czysto politycznym.
Ostatnio zmieniony 31 lipca 2009, 00:22 przez Azrael, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam!
- JuveR
- Juventino
Będziesz działał jako taki potrójny agent na forum interu?Co ja sie pcham, wracam do mojego stadka.
Tu niby wszystko cacy, a na drugim forum wylewa wszystkie brudy. A tfu!
KabelPrzy okazji zagadam do Dragona, zeby wam temat zamknal. <smutny>

Ostatnio zmieniony 31 lipca 2009, 00:24 przez JuveR, łącznie zmieniany 1 raz.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Można pisać jedną ręką na klawiaturze używając przy tym bardzo często polskich znaków, często nie robiąc błędów w nazwiskach piłkarzy, rzadko stawiając przecinki i inne znaki przestankowe, praktycznie nigdy nie oddzielając przy tym zdań w wypowiedzi. Taki słowotok człowieka z jedną ręką. Ludzie dokonują rzeczy praktycznie niemożliwych, a Was, drogie dzieci (cytat chyba z Misia Uszatka) dziwią takie rzeczy?Łukasz pisze:szczypek umie "czytać dupą". Jako przyszłego lekarza powinno Cię to zainteresować.
Polecam.Azrael pisze:Zastanawiam się jaką lekturę preferują jego pośladki czy może odbytnica...![]()
Wyrazy współczucia przyjmuję, w najgorszych snach bym nie pomyślał, że ludzie będą na mnie głosować za odbyt, nie wiem, za wypowiedzi, za inteligencję wrodzoną, ale za odbyt? Przecież to żałosne. Zastanawiam się nad sensem mojego pobytu tutaj i zaczynam nie żałować, że nie mogłem być na zlocie.. Dinozaury dinozaurami. Wszyscy zastanawiają się czemu starzy tfu... starsi użytkownicy forum opuścili je. Dziwcie się, oni nie poszli z duchem czasu, nie podniecają ich zachodnie zabawy (brawo madmo, tak trzymaj!), przestraszyli się i sobie poszli. Ja chyba pójdę spać, za dużo wrażeń jak dla mnie, małego biedaczka.LordJuve pisze:Dobra gejce, wszyscy wiedza, ze nie lecicie na piekne ksztalty Britney dlatego wolicie szczypka...wspolczuje chlopaczkowi, takie wielkie dinozaury a on taki maly buedaczek. Zwierzeta!!!
- Azrael
- Juventino
Powiem szczerze, że ta kiełbasa to nawet ciekawy fetysz... :roll:szczypek pisze:Polecam.Azrael pisze:Zastanawiam się jaką lekturę preferują jego pośladki czy może odbytnica...![]()
Wiedziałem, że na tym forum jest paru takich co lubi prawdziwą ostrą jazdę bez trzymanki. Bez tego żaden grill nie jest nic wart. 8)wojczech7 pisze:Zdecydowanie; z tym, że tylko taka z grilla...Azrael pisze:Powiem szczerze, że ta kiełbasa to nawet ciekawy fetysz... :roll:![]()
Ostatnio zmieniony 31 lipca 2009, 00:31 przez Azrael, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam!
- wojczech7
- Juventino
Zdecydowanie; z tym, że tylko taka z grilla...Azrael pisze:Powiem szczerze, że ta kiełbasa to nawet ciekawy fetysz... :roll:
---
Paku, gdzie Twój alfabet?
edit:
Popieram. Chłopak zrewolucjonizowałby tę zabawę. Tyle, że niekoniecznie byłby to polski alfabet...Łukasz pisze:Do następnego alfabetu proponuję zgłosić użytkownika Pawełkonin. Tylko: kto to będzie czytał?
edit2:
Panie Z. czyżbyś zafascynowany twórczością Pawełkonina zaczął pisać jedną ręką?
Ostatnio zmieniony 31 lipca 2009, 00:35 przez wojczech7, łącznie zmieniany 3 razy.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Łukasz
- Juventino
szczypek pisze:Misia Uszatka

Nie spytam, czy to ten sam Misio.
Do następnego alfabetu proponuję zgłosić użytkownika Pawełkonin. Tylko: kto to będzie czytał?
Ostatnio zmieniony 31 lipca 2009, 00:30 przez Łukasz, łącznie zmieniany 1 raz.
- pan Zambrotta
- Juventino
odbytnicowa ofensywa szczypka zadziałała i Kamex przestał być pewniakiem do napisania alfabetu. Uważaj Kamex, szczypek zakrada się od tyłu!
w dupie. u szczypka.wojczech7 pisze:Paku, gdzie Twój alfabet?
ja za to wiem kto będzie odpowiadał :lol:Łukasz pisze:Do następnego alfabetu proponuję zgłosić użytkownika Pawełkonin. Tylko: kto to będzie czytał?
- JuveR
- Juventino
Myślę, że szczypek powinien to ogarnąćŁukasz pisze:Łukasz pisze:Misia Uszatka![]()
Nie spytam, czy to ten sam Misio.
Do następnego alfabetu proponuję zgłosić użytkownika Pawełkonin. Tylko: kto to będzie czytał?
No właśnie, co z alfabetem paku? Miał już być

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Od czegoś musisz zacząć.Azrael pisze:Powiem szczerze, że ta kiełbasa to nawet ciekawy fetysz... :roll:szczypek pisze:Polecam.Azrael pisze:Zastanawiam się jaką lekturę preferują jego pośladki czy może odbytnica...![]()
Zazdrość przez Ciebie przemawia... Nie martw się jednak, tej pałeczki Ci nie odbiorę :rotfl:pan Zambrotta pisze:Uważaj Kamex, szczypek zakrada się od tyłu!
- Azrael
- Juventino
Kiełbasa jest tłusta. Wolałbym zaczynać od czegoś "chudszego". :roll:szczypek pisze:Od czegoś musisz zacząć.Azrael pisze:Powiem szczerze, że ta kiełbasa to nawet ciekawy fetysz... :roll:szczypek pisze: Polecam.
- Juventino
Azrael pisze:Kiełbasa jest tłusta. Wolałbym zaczynać od czegoś "chudszego". :roll:szczypek pisze:Od czegoś musisz zacząć.Azrael pisze: Powiem szczerze, że ta kiełbasa to nawet ciekawy fetysz... :roll:
To bierz się za pana Z.
- Juventino
Tylko czy byśmy znaleźli wspólne zainteresowania? Co byśmy razem "czytali"...?Pawełek pisze:To bierz się za pana Z.

Bardzo mnie to zasmuciło. Właściwie nie wiem czy bardziej jestem rozczarowany Paku czy Leniupem. :płaczę:Pawełek pisze:Nie.Azrael pisze:Czy mi się tylko zdaje czy przed Paku swój alfabet nie powinien jeszcze opublikować Leniup? Może mnie ktoś wyprowadzić z błędu?
Pozdrawiam!
- LordJuve
- Juventino
Zaraz to poczujecie bardzo bolesnie per rectum od wladzy, dostalem cynk, ze tym razem nie skonczy sie na kartkach i banach za ten caly anusowy przeboj - wszyscy odpowiedzialni dostana lewatywy, bez wyjatku. Szczypek do tego zostanie oddany w rece Gracjana Roztockiego, ktory wykorzysta go do swojego kolejnego dxiela - teledysku piosenki "Przygody Analusa w trawie", zreszta zywo opartej na waszych zaburzeniach.