tatuaże

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2009, 10:47

Trunxik pisze:500zl za 4h dziarania. drogo ale Aldona ktora mnie tatuuje zajela 1sze miejsce na tegorocznym konwencie.
Jakie studio? Zapowiada się fajnie, jestem ciekaw efektu końcowego.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 29 lipca 2009, 10:49

tanhayi pisze:w części masz racje Trunxik, wytatuujesz sobie herb Juve a za kilka lat może coś się stać i dla ludzi Juve będzie pośmiewiskiem..
Ale dajesz do pieca :roll: Ciekawe co się może stać. klub to cała jego historia od A do Z, wzloty i upadki, najpiękniejsze i najgorszechwile nie tylko dla nas ale dla innch (Heysel), a nie Del Piero i wygrana LM w 96r. Albo się z tym solidaryzujesz albo nie, Twoja sprawa, ale nie pisz o pośmiewisku, bo pośmiewiskiem bedzie ten <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, który raczyłby się zaśmiać z jakiegoś symbolu Juve nie wiedząc nic o jego histori. Ponadto dziare robisz dla siebie, z własnych odczuć, a nie dla szpanu, tak to sobie na czole można walnąć i będzie ok.
Tak trochę Trunix to z wyrzutem napsiałeś, że Juve bym sobie nigdy nie zrobił, może źle to odebrałem. Akurat dla mnie dziara Juve, to jedyna rzecz którą sobie wytatułowałem i wiem, że NIGDY nie będę żalowac, żeby nie wiem co się stało. Zresztą robiłem ją zaraz po 1szym meczu po powrocie do Serie A, czyli na szczycie wtedy nie byliśmy.

Ciekawi mnie natomiast Twój tatuaż i czekam z niecierpliwością na koniec. Do końca roku?? pierwsze słyszę, żeby tak dlugo robić dziarę...już Ci zdąży zblędnąć kolor z 1 sesji do ostatniej, zresztą sam nie wytrzymasz, bo się nie da tak wciąga 8)

Obrazek
Mrówa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2009, 10:56

tanhayi pisze:w części masz racje Trunxik, wytatuujesz sobie herb Juve a za kilka lat może coś się stać i dla ludzi Juve będzie pośmiewiskiem...
Ale żeś dowalił. Juve pośmiewiskiem ? Nawet jesli tak co z tego ? Wstydziłbyś się dziary Juve bo jakieś elementy śmiały by się z Juve ?

Obrazek
Vojtimar

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 lipca 2009, 12:17

Juve nigdy nie będzie pośmiewiskiem! A ten kto tak pomyśli to pojęcia nie ma o czym gada. Jak ktoś jest kibicem klubu to na dobre i złe momenty. A nie że jak się te złe pojawiają to ktoś sie wstydzi.

A co do tatuażu to może kiedyś bym sobie zrobił, ale na razie to takie tylko rozważania. Ale w Warszawie w profesjonalnym studiu to na pewno tanio by nie było.

Z Juve na dobre i złe!
Trunxik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2009, 15:03

Dragon pisze: Tak trochę Trunix to z wyrzutem napsiałeś, że Juve bym sobie nigdy nie zrobił, może źle to odebrałem.

Ciekawi mnie natomiast Twój tatuaż i czekam z niecierpliwością na koniec. Do końca roku?? pierwsze słyszę, żeby tak dlugo robić dziarę...już Ci zdąży zblędnąć kolor z 1 sesji do ostatniej, zresztą sam nie wytrzymasz, bo się nie da tak wciąga 8)
zaden wyrzut nie byl planowany, po prostu nie zdobyl bym sie na to i jak napisalem nie mial bym odwagi.

Dragonie to chyba malo znajomych Twoich robilo sobie tatuaze na cale plecy albo cale rekawy ;] miedzy sesja musi byc przerwy conajmniej 2,5 tygodnia teoretycznie do tego problemy z kasa... nie ma czegos takiego ze zbleknie mi 1sza sesja... pozniej sie wyrowna, zawsze kolor jest intensywny swiezo po zrobieniu tylko.

moj tatuaz to praktycznie samo cieniowanie... dla ciekawostki pokaze Ci rezultat po 3h klucia (kontury + cieniowanie tego co widac czyli klano, lydka i kawalek plaszcza)...
http://img196.imageshack.us/img196/1371/dsc0136o.jpg wyobraz sobie ile bedzie zabawy z brukiem i dymem ;]

Obrazek
Michael900

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2009, 15:37

Trunxik pisze:dlaczego ? moze dlatego ze za iles tam lat rozne rzeczy moga stac sie z klubem. mimo, ze od podstawowki za Juve latam to nigdy nie mialbym odwagi zrobic sobie czegos do konca zycia zwiazanego z klubem. nie mowie, ze to cos szalonego czy cos...
I w tym momencie straciłeś szacunek kilku kibiców Juve.

A tak swoją drogą, skoro jesteś takim patriotą to dlaczego nie zrobisz sobie jakiegoś tatuażu upamiętniającego ZWYCIĘSTWA Polski, a nie porażki? Zwycięstw i sukcesów Polska miała sporo.

Abi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2009, 15:42

A tak swoją drogą, skoro jesteś takim patriotą to dlaczego nie zrobisz sobie jakiegoś tatuażu upamiętniającego ZWYCIĘSTWA Polski, a nie porażki? Zwycięstw i sukcesów Polska miała sporo.
Właśnie Skunks! - mógłbyś sobie np. wydziarać na brzuchu podobiznę Jerzego Buzka po wyborze na kogoś tam w PE...

tanhayi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2009, 16:21

źle mnie zrozumieliście;)) a może to ja źle zrozumiał Tunxika, zrozumiałem że się boisz zrobić taki tatuaż
dlatego ze za iles tam lat rozne rzeczy moga stac sie z klubem.
obojętnie co by to nie było, nie powinieneś się wstydzić tego tatuażu, więc nie rozumiem skąd ten strach.

a słowo pośmiewisko było...1 lepszym które mi się nawinęło na myśl;))

Trunxik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2009, 16:35

Michael900 pisze: I w tym momencie straciłeś szacunek kilku kibiców Juve.
na pewno nie bede za Toba plakal majkel.

jezeli dla Ciebie zwyciestwo to dane statystyczne i puste liczby to Ci gratuluje. Wróć do podstawówki i poczytaj więcej, nie udawaj geniusza.

Obrazek
Nicolas

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 lipca 2009, 17:16

Trunx a możesz walnąć fote swojej dziary :) Powstanie Warszawskie, bardzo mądry temat :) Jedno z moich hobby :)

Ja nie mam zamiaru zrobić sobie tatuażu, i szczerze uważam ze tatuaże to tylko na siłę upiększanie ciała :)

Trunxik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2009, 18:26

5 postow wyzej masz linka do zdjecia.

nie rozumiem w ogole skad oburzenie znawcow typu majkel. Ani razu nie skrytykowalem ludzi majacych wydziabany swoj klub, nawet sam mowilem Juveluckowi, ze bardzo dobry projekt sobie wydiergal. niektorzy na sile jakies akcje tworza.

Obrazek
tanhayi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2009, 18:59

a masz może jakieś zdjęcie projektu?

Trunxik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2009, 20:45

projektu nie mam.
zostal zrobiony na miejscu w photoshopie po sklejeniu kilku zdjec i obrobce.
to studio nie wysyla mailem projektow niestety.

Obrazek
Kamex22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2009, 20:52

Trunxik pisze:projektu nie mam.
zostal zrobiony na miejscu w photoshopie po sklejeniu kilku zdjec i obrobce.
to studio nie wysyla mailem projektow niestety.

Szkoda, bo póki co zapowiada się nieźle, ale ciekawi mnie czy efekt końcowy będzie równie dobry :) A co na to rodzina i znajomi? :) Bo w sumie wybór 'przyodzienia' dość niecodzienny :)

Trunxik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2009, 23:19

troszke paniki bylo przez pierwszy dzien... pozniej ktos musial mi zmieniac opatrunki i smarowac kremem ;)

Obrazek
ODPOWIEDZ