Nowy Kontrakt Del Piero
- Cross
- Juventino
To mój pierwszy temat założony na tej stronie ,ale bardzo ważny :
Del Piero z nowym kontraktem
Juventus przedłuży o 4 lata kontrakt ze swoją gwiazdą, Alessandro Del Piero. Mimo, że nie jest to jeszcze przesądzone, nieoficjalnie wiadomo, iż obie strony już się dogadały.
Obecnie, reprezentant Włoch jest związany z Juve kontraktem, który gwarantuje mu grę w klubie jeszcze przez rok.
Umowa ma zatrzymać włoskiego napastnika do 2008 roku.
Prezes "Starej Damy" także potwierdził osiągnięcie porozumienia i jest z tego bardzo zadowolony
"Mogę zagwarantować, że Alex zostanie w Juve"
Źródło : Hattrick.pL
Ja się cieszę . Alex juz chyba do konca bedzie z Juve
Del Piero z nowym kontraktem
Juventus przedłuży o 4 lata kontrakt ze swoją gwiazdą, Alessandro Del Piero. Mimo, że nie jest to jeszcze przesądzone, nieoficjalnie wiadomo, iż obie strony już się dogadały.
Obecnie, reprezentant Włoch jest związany z Juve kontraktem, który gwarantuje mu grę w klubie jeszcze przez rok.
Umowa ma zatrzymać włoskiego napastnika do 2008 roku.
Prezes "Starej Damy" także potwierdził osiągnięcie porozumienia i jest z tego bardzo zadowolony
"Mogę zagwarantować, że Alex zostanie w Juve"
Źródło : Hattrick.pL
Ja się cieszę . Alex juz chyba do konca bedzie z Juve
- Martin
- Juventino
Hmmm... Del Piero.... ma wazny kontrakt jescze przez rok??? A nie dluzej??? Bo chyba gdyby mial do konca nastepnego to juz by trabili czemu nie jest jeszcze przedluzony. A moze ja cos pominalem??
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Napewno Del Piero ma dłużej kontrakt! Niewiem dokładnie do którego roku ale napewno nie do następnego sozonu. Niemożliwe, że już mu się kończy umowa. Ja niewiem do kiedy on ma kontakt bo wiem, że nigdy nieodejdzie i dlatego mnie to niobchodziMartin pisze:Hmmm... Del Piero.... ma wazny kontrakt jescze przez rok??? A nie dluzej??? Bo chyba gdyby mial do konca nastepnego to juz by trabili czemu nie jest jeszcze przedluzony. A moze ja cos pominalem??

- BianconeriFan
- Juventino
Wydaję mi się, że Del Pieor miał kontrakt z Juve podpisany dłużej niż do następnego roku....
Co nie zmienia faktu, że Del Piero jest obecnie żywą gwiazdą Juve i nie mógł by teraz odejść... wogóle odejść...
Co nie zmienia faktu, że Del Piero jest obecnie żywą gwiazdą Juve i nie mógł by teraz odejść... wogóle odejść...
- Ironek
- Juventino
ALEX xostanie z nami do końca kariery i dłużej on jest poprostu THE BEST, nie to co taka szmata beckham o którym mówili że jest wierny klubowi i tyakie inne duperele, a on i tyak nigdy pod żadnym względem nie dorówna ALEXOWI. FORZA ALEX!!!
- agata
- Juventino
a jednak moi kochani kontrakt miał do 2004 ,podpisany w trakcie leczenia po pamiętnej kontuzji, dużo o tym trąbili bo był swego czasu najlepiej opłacanym piłkażem choć w cale nie grał
A swoją drogą napewno zostanie w juve do końca kariery,jak Maldini w Milanie
A swoją drogą napewno zostanie w juve do końca kariery,jak Maldini w Milanie