AKCJA SZKŁO!
- dzodzik
- Juventino
Jeśli chodzi o mnie to za punkt wyjścia powinniśmy wziąć to co zaprezentował Radek88 w swoim poście to znaczy na szkłach powinien być tylko herb i gwiazdki. Oczywiście na łiskaczach i kieliszkach odpowiednio mniejszy niż na kuflu, żeby się zmieścił.belial pisze:Wszystko fajnie, wstepnie sie zapisujecie ale na dobra sprawe nie wiemy jeszcze co dokladnie bedzie na szkle... poki co moj projekt jest jedyny. nie wierze ze na tym jednym poprzestaniemy :>
ps. Jeśli nikt nie zgłasza innego projektu niż Twój to może warto zrobić, (oczywiście jeśli masz możliwość), po jednej sztuce każdego szkła na próbę, żeby mieć pogląd jak to będzie się prezentować.
"Szybki jak wiatr, cichy jak las, zażarty jak ogień, niewzruszony jak góra"
- Kamil_on
- Juventino
W tabelce jest błąd w moim przypadku --> 4 kieliszki, ale model 5 

"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
- dzodzik
- Juventino
Odświeżam, bo temat troszkę zapomniany.
Są jakieś nowe informacje? Czy może akcja umarła śmiercią naturalną, ze względu na małą liczbę chętnych osób?
Są jakieś nowe informacje? Czy może akcja umarła śmiercią naturalną, ze względu na małą liczbę chętnych osób?
- belial
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
tabo89: dzieki
dodatkowo za 1-2zl jest ubezpiecznie do 50zl. Temat prosze panstwa nie umarl, aczkolwiek liczba chetnych jest krotka jak sami widzicie. Dzisiaj zaktualizuje tabelke i zmodyfikuje oferte - nie da rady zalatwic tych szklaneczek do whisky w mniejszych ilosciach, probowalem juz nawet u detalistow szukac ktorzy zamawiali u tego producenta, ale sami maja pojedyncze sztuki i to jeszcze za odpowiednia wysoka cene. Za 2h powinny u mnie byc inny model (kształt) szklanki do whisky, dostepny od zaraz. Szczegoly podam jak tylko do mnie dojedzie facet z firmy.

- belial
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Ok, nareszcie mam szklanki
zaktualizowalem oferte - to juz wersja ostateczna jesli chodzi o asortyment. Zanim przejde do aktualizacji tabelki, prosze osoy ktore byly chetne na szklanki do whisky (kwadratowe) o wypowiedzenie sie w sprawie zmiany modelu.
Generalnie warto sie teraz zastanowic, czy nie warto zdecydowac sie w tej akcji na jeden typ szkla - np tylko kieliszki albo tylko szklanki etc. Druga sprawa - czy droga demokratycznego przeliczenia chetnych
zunifikowac modele - nie wiem czy jest sens zamawiac 3 typow kieliszkow u producenta... No i ostatnia sprawa - czy na chwile obecna nie jest za malo chetnych? (wakacje, mnostwo innych akcji na forum) Wypowiadajcie sie prosze.

Generalnie warto sie teraz zastanowic, czy nie warto zdecydowac sie w tej akcji na jeden typ szkla - np tylko kieliszki albo tylko szklanki etc. Druga sprawa - czy droga demokratycznego przeliczenia chetnych

- Majos
- Juventino
Właśnie, najlepiej, gdyby akcje ograniczyć na przykład do kieliszków, czy kufli, podając cena za 1. szt, a wtedy każdy kupi ile będzie chciał, tylko jednego modelu. Co do akcji, jest ona już długo zapowiadana, więc każdy jakąś tam kasę przygotował, choć niewątpliwie akcja będzie jedną z droższych 

- dzodzik
- Juventino
Co do szklanek do łiskacza to te nowe, okrągłe mi nie przypadły do gustu, jak dla mnie są takie nijakie- więc się z nich wypisuję. Co do pozostałych gadżetów to nadal jestem chętny na kufel i kieliszki. Co do wyboru jednego modelu danego szkła np. kieliszka to ja jestem za pod warunkiem, że będzie to ten model co ja wybrałem :C :C , a tak na serio to można zrobić jakąś ankietę odnośnie tego.