Obstawianie meczów, typy- bukmacherka w sezonie 09/10

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Moonk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 22 lipca 2009, 10:58

PETRONAS pisze:Wydaje mi się że mecz Wisły będzie bardzo nerwowy , padnie dużo bramek i wszystko się może zdarzyć ale jedno jest pewne : Levadia na pewno przyciśnie, strzelają dużo bramek, stosują wysoki pressing. Lecz Wisła ma asa w rękawie a właściwie trzech asów: Arkadiusz Głowacki, Łobodziński,Jop którzy nie grali tydzień temu. W tym meczu jeżeli miałbym typować to typuje wygraną Wisły po zaciętym boju, przeciwko Wiśle nie postawie bo to byłoby jak postawienie na Inter w meczu z Juve.
Łobodziński to akurat grał na prawej obronie, z konieczności, bo jak wiadomo Wisła ławkę ma krótką...
Jop też grał na środku obrony...
Więc jedynym asem zostaje Arek.... :P
Ja będę trzymał kciuki za Wisłę...oby wygrali...oby...bo prezes już zaciska pieści :rotfl:

dzodzik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2009, 12:12

PETRONAS pisze:Lecz Wisła ma asa w rękawie a właściwie trzech asów: Arkadiusz Głowacki, Łobodziński,Jop którzy nie grali tydzień temu.
No zwłaszcza Jop który dał się tak wymanewrować, że padła bramka dla Levadii. :rotfl:

Ja to czarno widzę awans Wisły, chodź jej tego życzę to jeśli miałbym stawiać kasę to tylko na Levadię. I chyba tak zrobię bo kurs wysoki;)

"Szybki jak wiatr, cichy jak las, zażarty jak ogień, niewzruszony jak góra"
*Ki$iEL*

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2009, 12:30

PETRONAS pisze:Wydaje mi się że mecz Wisły będzie bardzo nerwowy , padnie dużo bramek i wszystko się może zdarzyć ale jedno jest pewne : Levadia na pewno przyciśnie, strzelają dużo bramek, stosują wysoki pressing. Lecz Wisła ma asa w rękawie a właściwie trzech asów: Arkadiusz Głowacki, Łobodziński,Jop którzy nie grali tydzień temu. W tym meczu jeżeli miałbym typować to typuje wygraną Wisły po zaciętym boju, przeciwko Wiśle nie postawie bo to byłoby jak postawienie na Inter w meczu z Juve.
Łobodziński grał na prawej obronie, a Jop zawalił bramke :P
Ja uważam, że Wisła będzie grała nerwowo, ale coś powinno wpaść np. po stałym fragmencie, a potem jak otworzą wynik, to myślę, że ta druga też wpadnie - no i po zawodach... aczkolwiek łatwo im nie będzie, ale nie chciałbym żeby Krakusy przegrali, bo był by to duży krok w tył dla polskiej piłki. 10 bym nie stawiał, a 02 się nie opłaca.

Obrazek
blads

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 lipca 2009, 13:07

No tak nie ma co analiza rzecz jasna jest konkretna :smile: :smile: zwłaszcza temat dwóch zawodników, co niby ich nie było :D faktycznie musisz zapodać te strony, z których masz te analizy :smile: Wiem że nic nie zastąpi analiz...ale takie są raczej niepotrzebne. Piszesz mi że nie chcesz słuchać o systemach...pisałem bo ktoś pytał jak gramy. Pozatym o analizowaniu też wspomniałem ale widze że temat czytania ze zrozumieniem jest tak samo jak ortografia u ciebie.
Co do meczu nie widze innego wyniku jak wygrana wisły. Co z tego że u nich ..to wciąż jest drużyna, która nawet wiśle odstaje poziomem. Tamten mecz to była wpadka dzisiaj powinno pójść lepiej. Jeżeli Wisła nie awansuje w tym sezonie do grupowych to ja już w polską piłke wiary nie daje. Przecież w tym sezonie najgorszy zespół jaki mogą dostać to chyba Panathinaikos, a nie zapominajmy że wygrywała już z Barcą :lol:

CzarnyZkultury

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2009, 14:59

Tenis:

Andreev, Igor - Benneteau, Julien

Typ: Benneteau
Kurs: 2,10

Stawka : 50 PLN

poki co 1-0 jest dla Benneteau ale mecz przerwany z powodu deszczu.
co do wisly to bedzie im bardzo ciezko. w koncu w levadii gra 8 reprezentantow estonii.mimo wszystko. ja postawilbym na levadie z 10zl przy kursie 5.60 to dobry interes.

blads

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 lipca 2009, 19:55

Co za wstyd :) Współczuje kibicą Wisły :rotfl: po raz kolejny widać jak na dłoni że jak sie dusi kase a nie inwestuje w zespół to nie będzie niczego:) jestem w szoku :/ tak samo bym się czuł gdyby juve odpadło z Artmedią rok temu ...

dzodzik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2009, 20:14

Levadia- Wisła 1:0 nie to żebym się cieszył ale 60 zł wpadło :twisted:

Gherrick

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2009, 20:18

dzodzik pisze:Levadia- Wisła 1:0 nie to żebym się cieszył ale 60 zł wpadło :twisted:
He ! Brakuje jeszcze 2 meczy, do 475 + :)
Ale liczylem ze bd remis, dwubramkowy i Wisla przejdzie, i ja wygram, bo stawilem 1x. Ale coz. Pawelek to prawdziwa kotara na bramce. Lepiej postawic stracha na wroble albo juniora. Ten Phillip Kurt, czy jak mu tam lepiej by bronil ! :snooty:

Forca Sporting y Juve Leo ! Forca Verde Leones !
blads

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 lipca 2009, 20:23

Gherrick pisze:
dzodzik pisze:Levadia- Wisła 1:0 nie to żebym się cieszył ale 60 zł wpadło :twisted:
He ! Brakuje jeszcze 2 meczy, do 475 + :)
Ale liczylem ze bd remis, dwubramkowy i Wisla przejdzie, i ja wygram, bo stawilem 1x. Ale coz. Pawelek to prawdziwa kotara na bramce. Lepiej postawic stracha na wroble albo juniora. Ten Phillip Kurt, czy jak mu tam lepiej by bronil ! :snooty:
No ładnie ten twój kupon dobry był z tą wisłą :) myśle ze reszta wejdze i nie zawali jakiś pewniaczek. Red bull powinien siąść bo jednak tam całkiem niezła paczka sie uzbierała jak na te drużyne, drugiego meczu już nie pamiętam co tam stawiałeś :) powodzenia

dzodzik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2009, 21:01

Gherrick pisze: He ! Brakuje jeszcze 2 meczy, do 475 +
Bohemians - Red Bull Salzburg (jednak) 2 - 1.75

Maribor - WIT Georgia Tbilisi 1 - 1.75
I oby Ci wpadło ponieważ też obstawiłem te dwa typy
+ Glentoran-Maccabi Haifa 2
na inny kuponie;) wprawdzie stawka nie tak duża jak twoja ale zawsze :twisted:

Gherrick

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2009, 21:04

Jeszcze nigdy nie miałem szansy tyle wygrać :D Raz wygrałem 100 zł za 10 zł, bodajże 6 meczy było... np. Cagliari - Juve 2...a do 80 minuty było 2:1...bodajże Amauri i Chiellini w doliczonym czasie mnie uratowali :D

JEST !! Ale fart !! 85 minuta i goooool !! :) Jeszcze tylko Maribor ! :pray: Beggin, beggin youuuu oooh ! :pray:

Gherrick

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2009, 22:42

Yeaaah!! :dance: :bravo: Jednak opłaca się stawiać na "dziwne" mecze, nie tylko Juventusy, Milany, Barcelony, Sportingi, Galatasaraye i ew. Lyony czy Panathinaikosy. Nareszcie się obłowiłem :-D

PETRONAS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lipca 2009, 22:57

Gherrick gratulacje, troche fart z Salzburgiem,z Wisłą też bo mieli kilka setek ale zmarnowali, pamiętaj nie rozp. tego bo jak wiadomo łatwo przyszło łatwo poszło. Przypominam że przed nami : Liga Europejska > Qualification czyli jakieś 40 spotkań.

Czekamy na propozycje. :-D

DIEGOOOOOOOOO!!!!!!!
blads

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 lipca 2009, 23:59

Gherrick pisze:Yeaaah!! :dance: :bravo: Jednak opłaca się stawiać na "dziwne" mecze, nie tylko Juventusy, Milany, Barcelony, Sportingi, Galatasaraye i ew. Lyony czy Panathinaikosy. Nareszcie się obłowiłem :-D
Opłaca to się stawiać na wszystko tylko że czasem największy pewniak zrobi ci psikusa i nie wejdzie. Nie raz się przechodziło takie akcje :(

Majos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 lipca 2009, 10:37

blads pisze:
Gherrick pisze:Yeaaah!! :dance: :bravo: Jednak opłaca się stawiać na "dziwne" mecze, nie tylko Juventusy, Milany, Barcelony, Sportingi, Galatasaraye i ew. Lyony czy Panathinaikosy. Nareszcie się obłowiłem :-D
Opłaca to się stawiać na wszystko tylko że czasem największy pewniak zrobi ci psikusa i nie wejdzie. Nie raz się przechodziło takie akcje :(
No graty za kupon, się obłowiłeś, chyba niedługo zajrzę do STS'a :D

ODPOWIEDZ