Obstawianie meczów, typy- bukmacherka w sezonie 09/10
- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Łobodziński to akurat grał na prawej obronie, z konieczności, bo jak wiadomo Wisła ławkę ma krótką...PETRONAS pisze:Wydaje mi się że mecz Wisły będzie bardzo nerwowy , padnie dużo bramek i wszystko się może zdarzyć ale jedno jest pewne : Levadia na pewno przyciśnie, strzelają dużo bramek, stosują wysoki pressing. Lecz Wisła ma asa w rękawie a właściwie trzech asów: Arkadiusz Głowacki, Łobodziński,Jop którzy nie grali tydzień temu. W tym meczu jeżeli miałbym typować to typuje wygraną Wisły po zaciętym boju, przeciwko Wiśle nie postawie bo to byłoby jak postawienie na Inter w meczu z Juve.
Jop też grał na środku obrony...
Więc jedynym asem zostaje Arek....

Ja będę trzymał kciuki za Wisłę...oby wygrali...oby...bo prezes już zaciska pieści :rotfl:
- dzodzik
- Juventino
No zwłaszcza Jop który dał się tak wymanewrować, że padła bramka dla Levadii. :rotfl:PETRONAS pisze:Lecz Wisła ma asa w rękawie a właściwie trzech asów: Arkadiusz Głowacki, Łobodziński,Jop którzy nie grali tydzień temu.
Ja to czarno widzę awans Wisły, chodź jej tego życzę to jeśli miałbym stawiać kasę to tylko na Levadię. I chyba tak zrobię bo kurs wysoki;)
"Szybki jak wiatr, cichy jak las, zażarty jak ogień, niewzruszony jak góra"
- *Ki$iEL*
- Juventino
Łobodziński grał na prawej obronie, a Jop zawalił bramkePETRONAS pisze:Wydaje mi się że mecz Wisły będzie bardzo nerwowy , padnie dużo bramek i wszystko się może zdarzyć ale jedno jest pewne : Levadia na pewno przyciśnie, strzelają dużo bramek, stosują wysoki pressing. Lecz Wisła ma asa w rękawie a właściwie trzech asów: Arkadiusz Głowacki, Łobodziński,Jop którzy nie grali tydzień temu. W tym meczu jeżeli miałbym typować to typuje wygraną Wisły po zaciętym boju, przeciwko Wiśle nie postawie bo to byłoby jak postawienie na Inter w meczu z Juve.

Ja uważam, że Wisła będzie grała nerwowo, ale coś powinno wpaść np. po stałym fragmencie, a potem jak otworzą wynik, to myślę, że ta druga też wpadnie - no i po zawodach... aczkolwiek łatwo im nie będzie, ale nie chciałbym żeby Krakusy przegrali, bo był by to duży krok w tył dla polskiej piłki. 10 bym nie stawiał, a 02 się nie opłaca.

- blads
- Juventino
No tak nie ma co analiza rzecz jasna jest konkretnaPETRONAS pisze:Wydaje mi się że mecz Wisły będzie bardzo nerwowy , padnie dużo bramek i wszystko się może zdarzyć ale jedno jest pewne : Levadia na pewno przyciśnie, strzelają dużo bramek, stosują wysoki pressing. Lecz Wisła ma asa w rękawie a właściwie trzech asów: Arkadiusz Głowacki, Łobodziński,Jop którzy nie grali tydzień temu. W tym meczu jeżeli miałbym typować to typuje wygraną Wisły po zaciętym boju, przeciwko Wiśle nie postawie bo to byłoby jak postawienie na Inter w meczu z Juve.

Co do meczu nie widze innego wyniku jak wygrana wisły. Co z tego że u nich ..to wciąż jest drużyna, która nawet wiśle odstaje poziomem. Tamten mecz to była wpadka dzisiaj powinno pójść lepiej. Jeżeli Wisła nie awansuje w tym sezonie do grupowych to ja już w polską piłke wiary nie daje. Przecież w tym sezonie najgorszy zespół jaki mogą dostać to chyba Panathinaikos, a nie zapominajmy że wygrywała już z Barcą :lol:
- CzarnyZkultury
- Juventino
Tenis:
Andreev, Igor - Benneteau, Julien
Typ: Benneteau
Kurs: 2,10
Stawka : 50 PLN
poki co 1-0 jest dla Benneteau ale mecz przerwany z powodu deszczu.
co do wisly to bedzie im bardzo ciezko. w koncu w levadii gra 8 reprezentantow estonii.mimo wszystko. ja postawilbym na levadie z 10zl przy kursie 5.60 to dobry interes.
Andreev, Igor - Benneteau, Julien
Typ: Benneteau
Kurs: 2,10
Stawka : 50 PLN
poki co 1-0 jest dla Benneteau ale mecz przerwany z powodu deszczu.
co do wisly to bedzie im bardzo ciezko. w koncu w levadii gra 8 reprezentantow estonii.mimo wszystko. ja postawilbym na levadie z 10zl przy kursie 5.60 to dobry interes.
- blads
- Juventino
Co za wstyd
Współczuje kibicą Wisły :rotfl: po raz kolejny widać jak na dłoni że jak sie dusi kase a nie inwestuje w zespół to nie będzie niczego:) jestem w szoku
tak samo bym się czuł gdyby juve odpadło z Artmedią rok temu ...

- Gherrick
- Juventino
He ! Brakuje jeszcze 2 meczy, do 475 +dzodzik pisze:Levadia- Wisła 1:0 nie to żebym się cieszył ale 60 zł wpadło :twisted:

Ale liczylem ze bd remis, dwubramkowy i Wisla przejdzie, i ja wygram, bo stawilem 1x. Ale coz. Pawelek to prawdziwa kotara na bramce. Lepiej postawic stracha na wroble albo juniora. Ten Phillip Kurt, czy jak mu tam lepiej by bronil ! :snooty:
Forca Sporting y Juve Leo ! Forca Verde Leones !
- blads
- Juventino
No ładnie ten twój kupon dobry był z tą wisłąGherrick pisze:He ! Brakuje jeszcze 2 meczy, do 475 +dzodzik pisze:Levadia- Wisła 1:0 nie to żebym się cieszył ale 60 zł wpadło :twisted:
Ale liczylem ze bd remis, dwubramkowy i Wisla przejdzie, i ja wygram, bo stawilem 1x. Ale coz. Pawelek to prawdziwa kotara na bramce. Lepiej postawic stracha na wroble albo juniora. Ten Phillip Kurt, czy jak mu tam lepiej by bronil ! :snooty:

- dzodzik
- Juventino
I oby Ci wpadło ponieważ też obstawiłem te dwa typyGherrick pisze: He ! Brakuje jeszcze 2 meczy, do 475 +
Bohemians - Red Bull Salzburg (jednak) 2 - 1.75
Maribor - WIT Georgia Tbilisi 1 - 1.75
+ Glentoran-Maccabi Haifa 2
na inny kuponie;) wprawdzie stawka nie tak duża jak twoja ale zawsze :twisted:
"Szybki jak wiatr, cichy jak las, zażarty jak ogień, niewzruszony jak góra"
- Gherrick
- Juventino
Jeszcze nigdy nie miałem szansy tyle wygrać
Raz wygrałem 100 zł za 10 zł, bodajże 6 meczy było... np. Cagliari - Juve 2...a do 80 minuty było 2:1...bodajże Amauri i Chiellini w doliczonym czasie mnie uratowali 
JEST !! Ale fart !! 85 minuta i goooool !!
Jeszcze tylko Maribor !
Beggin, beggin youuuu oooh ! 

JEST !! Ale fart !! 85 minuta i goooool !!

- Gherrick
- Juventino
Yeaaah!!
Jednak opłaca się stawiać na "dziwne" mecze, nie tylko Juventusy, Milany, Barcelony, Sportingi, Galatasaraye i ew. Lyony czy Panathinaikosy. Nareszcie się obłowiłem :-D

- PETRONAS
- Juventino
Gherrick gratulacje, troche fart z Salzburgiem,z Wisłą też bo mieli kilka setek ale zmarnowali, pamiętaj nie rozp. tego bo jak wiadomo łatwo przyszło łatwo poszło. Przypominam że przed nami : Liga Europejska > Qualification czyli jakieś 40 spotkań.
Czekamy na propozycje. :-D
Czekamy na propozycje. :-D
DIEGOOOOOOOOO!!!!!!!
- blads
- Juventino
Opłaca to się stawiać na wszystko tylko że czasem największy pewniak zrobi ci psikusa i nie wejdzie. Nie raz się przechodziło takie akcjeGherrick pisze:Yeaaah!!![]()
Jednak opłaca się stawiać na "dziwne" mecze, nie tylko Juventusy, Milany, Barcelony, Sportingi, Galatasaraye i ew. Lyony czy Panathinaikosy. Nareszcie się obłowiłem :-D

- Majos
- Juventino
No graty za kupon, się obłowiłeś, chyba niedługo zajrzę do STS'ablads pisze:Opłaca to się stawiać na wszystko tylko że czasem największy pewniak zrobi ci psikusa i nie wejdzie. Nie raz się przechodziło takie akcjeGherrick pisze:Yeaaah!!![]()