Sparing: JUVENTUS 1-1 Vicenza
- *Ki$iEL*
- Juventino
RICTOR pisze:Proxy to fajna sprawa, sam czasem używam, ale już nie pojedyńczych tylko łańcuchów przeważnie. Krótka instrukcja jako, że i tak mecz mi się nie odtwarza. Narzędzia - Opcje - Zaawansowane - Sieć - Ustawienia, zaznaczasz "Ręczna konfiguracja serwerów proxy", w "Serwer proxy HTTP" podajesz adres dowolnego serwera proxy a w "Port" przypisany do danego serwera port. Dodatkowo zaznaczasz opcję "Użyj tego serwera proxy dla wszystkich protokołów". Później wychodzisz z tego, zamykasz przeglądarkę, włączasz na nowo i już łączysz się z siecią przez serwer proxy. Inna sprawa, że u mnie i tak dalej wyskakuje okienko na justinie więc nie wiem na ile tak naprawde jest to skuteczne w tym przypadku.*Ki$iEL* pisze:tomyy18 pisze:W mozilli :
Narzędzia - opcje - zaawansowane - siec - ustawienia
Ręcznie wpisujesz ten adres proxy: http://www.proxy4free.com/page1.html (wybierz jeden z listy)
Wchodzisz na stronkę justina i oglądasz. Może się troszkę włączać, ale nie ma okienka o limitach
Z tym kombinuje, ale jakoś jak ustawie proxa, to w ogóle przeglądarka nie chce zadziałać
No wpisuje tak pięknie to jak to opisałeś, i nic ;/ wcale wtedy mi Firefox nie działa. Cóż odpuszczę se już, moze taka specyfika mojej sieci kablowej... Ale dzieki

- Marcinzakopane
- Juventino
Trezegol

- kamix86
- Juventino
A mówiłem że ciężko bedzie się przestawić na kombinacyjną grę piłką środkiem, stylu wypracowanego przez długie lata gry nie da się zmienić w twa tygodnie, niestetytomyy18 pisze:Ile można ciągle długą piłką grać ?
- eslk
- Juventino
Ferrara sie ostatnio wypowiadał, ze bedzie sie starał zmienic te nawyki, bo "gramy za czesto dluga pilka".kamix86 pisze:A mówiłem że ciężko bedzie się przestawić na kombinacyjną grę piłką środkiem, stylu wypracowanego przez długie lata gry nie da się zmienić w twa tygodnie, niestetytomyy18 pisze:Ile można ciągle długą piłką grać ?
Napiszcie cos o meczu

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Skończyło się na remisie, choć prawdą jest, że spokojnie mogliśmy to spotkanie wygrać, czego dowodem były liczne sytuacje, a brak szczęścia... Wyraźnie było widać, że naszym piłkarzom zwyczajnie grać się nie chciało, podobnie do zaobserwowania były też problemy z prowadzeniem piłki przez chociażby Camora. Póki co tragedii nie ma, jako że reprezentanci dopiero co wrócili do składu i nie było wystarczająco dużo czasu, aby popracować nad formą i zgraniem. Takie spotkania zawsze trzeba puszczać mimochodem i przechodzić koło nich obojętnie, bo tak naprawdę nie są żadnym wyznacznikiem prawdziwych możliwości zespołu. To głównie praca nad ustawieniem taktycznym i formą fizyczną czy zgraniem - nic więcej. Z pewnością taka gra nie cieszy oka, ale z uwagi na fakt, że to dopiero początek przygotowań... Zresztą ostatnie typowo atletyczne ćwiczenia wprowadzone przez Ciro dały się naszym piłkarzom mocno we znaki...
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Chyba nie chce się chwalić jaki jest szybki.tomyy18 pisze:To Poulsen jest motorem napędowym tych długich piłek. On ledwo futbolówkę dostaje i wyjazd do przodu. Ehh
Meczu nie oglądałem, dobrze że nie przegraliśmy bo by się chłopaki rozczarowali, nie mówiąc już co by się działo na forum 8)
Panowie, to tylko spraring
Ostatnio zmieniony 21 lipca 2009, 19:06 przez dawid1897, łącznie zmieniany 1 raz.
FORZA JUVE!!!
- Kamex22
- Juventino
No wiec tak:
Manninger niewiele do pracy mial, trojka defensorow tez nie
Pomoc to Sali i Zanetti przyzwoicie, ten pierwszy wypracowal karnego, Poulsen tak nijak, ale troche walczyl, Marchisio na prawej pomocy slabo, Marrone (tak sie pisze?) tez niezbyt.
Napad to Treze strzelil gola z karnego i ze spalonego (nie bylo powtorki) no kilka razy tez go lapali na tym, poza tym mial malo podan. DP poki byl szarpal, staral sie dryblowac i takie tam, ale malo z tego wychodzilo, zmarnowal bardzo dobra okazje na gola. Immobile chyba dzis nie zaliczyl ani jednego dobrego dotkniecia pilki (chyba
)
Edit: To jest link do drugiej polowy w niezlej jakosci (znaczy ze wszystko widac nawet na pelnym ekranie, choc to nie jakosc HD
), wystarczy poczekac ze 3-4 minuty i sie 2 polowa zacznie : 2 POŁOWA
Manninger niewiele do pracy mial, trojka defensorow tez nie

Pomoc to Sali i Zanetti przyzwoicie, ten pierwszy wypracowal karnego, Poulsen tak nijak, ale troche walczyl, Marchisio na prawej pomocy slabo, Marrone (tak sie pisze?) tez niezbyt.
Napad to Treze strzelil gola z karnego i ze spalonego (nie bylo powtorki) no kilka razy tez go lapali na tym, poza tym mial malo podan. DP poki byl szarpal, staral sie dryblowac i takie tam, ale malo z tego wychodzilo, zmarnowal bardzo dobra okazje na gola. Immobile chyba dzis nie zaliczyl ani jednego dobrego dotkniecia pilki (chyba

Edit: To jest link do drugiej polowy w niezlej jakosci (znaczy ze wszystko widac nawet na pelnym ekranie, choc to nie jakosc HD

Ostatnio zmieniony 21 lipca 2009, 19:15 przez Kamex22, łącznie zmieniany 1 raz.
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Co mnie zastanawia, Amauri gdy schodził pokazał kibicom "fakena", coś innego czy pozdrowił ich bo dokładnie nie widać?
http://www.youtube.com/watch?v=fes9M6IOD90
Zobaczcie od 1:30
Gwizdy się wtedy nasiliły...
http://www.youtube.com/watch?v=fes9M6IOD90
Zobaczcie od 1:30
Gwizdy się wtedy nasiliły...
FORZA JUVE!!!