Sparing: JUVENTUS 1-1 Vicenza

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Marcinzakopane

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2009, 17:55

Lypsky pisze:
Marcinzakopane pisze:Molinaro na swoim "poziomie"
To znaczy?
To znaczy ze gra strasznie na pałę, to taki nasz jeździec bez głowy, podania do nie wiadomo kogo itp itd...

olom23 pisze: Treze czeka na podania których nie dostaję i w ten sposób nic szczególnego nie pokazał.
Coś mi się zdaję, że w drugiej połowie wejdzie za niego Iaquinta

Obrazek
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 21 lipca 2009, 17:55

Amauri zachował się prawidłowo - trzeba się szanować w końcu. Gracze przeciwnika grają jak amatorzy - chamsko faulują, jak chociażby Camora tuż przed polem karnym przeciwnika. Co do gry - słabiutko Samuraj, niewidoczny Treze, Alex niemrawo, za to oklaski dla Tiago - chłopak prezentuje się znakomicie zarówno w ofensywie, jak i defensywie... Kto zawalił przy bramce, bo nie dostrzegłem :?:

Kamex22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2009, 17:56

Jako ze pewnie zaraz pol skladu poleci bo Ciro porobi zmiany, to mozna sie pokusic o podsumowanie:

Buffon troche statyczny przy bramce, poza tym oprocz spalonego nie musial sie wysilac,

Srodek obrony chyba przy bramce popelnil blad a tak to malo razy interweniowali ale dobrze

Boki obrony w obronie nie bylo zle, w ataku okropnie... Po co Molinaro sie kiwa? Dzis poki co lepszy Zdenek.

Tiago bardzo dobrze, wg mnie najlepszy nasz zawodnik dzisiaj. Marchisio zupelnie niewidoczny, Camor stara się, kiwa, podaje, dosrodkowuje, ale poki co malo z tego pozytku, zreszta czesto go fauluja.

DP, zle nie jest ale do rozgrywania to on sie nie nadaje, za bardzo sepi

Amauri gral za krotko, glupi faul, ale na pewno został sprowokowany, Treze niewidoczny, ale on przeciez potrzebuje podan a tych nie dostaje.

Reasumujac mam nadzieje na jakies zmiany, w koncu wynik mniej wazny trzeba sie ogrywac :) Jak dla mnie moga zostawic Tiago, bo dzis sie go przyjemnie oglada i w odbiorze i w rogrywaniu :)

*Ki$iEL*

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2009, 17:58

Mati1990 pisze:Po pierwszej połowie widać, że Ci którzy grają pierwszy mecz po powrocie z wakacji muszą nadrobić braki i zgrać się.
Jedyne co mnie nie cieszy w szczególności to wynik i czerwona kartka przez co musimy się męczyć w 10.
Jestem pozytywnie zaskoczony co do Tiago :bravo: Czyżby chłop wreszcie się odblokował ?
Zobaczymy co przyniesie 2 połowa i zmiany co wniosą do gry.
Co do Tiago to też sądze, że się odblokuje na dobre. Teraz nie musi się odblokować, bo jest jednym z wieluuuuu, teraz może. Więc się odblokuje, bo nie będzie pod presją.

Myślę, że na tym etapie nie wygląda to najgorzej - jednak jest jeszcze dużo do zrobienia ;)

Obrazek
evilboy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2009, 17:58

@bloktorun: czyżbyś wykrakał? znowu zły początek... zakładam, że w miarę wchodzenia na boisko juniorów, wynik będzie się polepszał na naszą korzyść :D

EDIT:
*Ki$iEL* pisze:Co do Tiago to też sądze, że się odblokuje na dobre. Teraz nie musi się odblokować, bo jest jednym z wieluuuuu, teraz może. Więc się odblokuje, bo nie będzie pod presją.
Racja - był uważany za gwiazdę, teraz za dupę w korach - nie ma już nic do stracenia.
Ostatnio zmieniony 21 lipca 2009, 18:03 przez evilboy, łącznie zmieniany 1 raz.

"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Marcinzakopane

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2009, 18:02

evilboy pisze:@bloktorun: czyżbyś wykrakał? znowu zły początek... zakładam, że w miarę wchodzenia na boisko juniorów, wynik będzie się polepszał na naszą korzyść :D
Teraz już będzie ciężko, nie ma co zapominać ze gramy tylko w 10 :?

Obrazek
jaro10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2009, 18:07

Po pierwszej polowie
-Na plus zdecydowanie Tiago,
-Camonaresi w drugiej części I połowy się rozkręcil i również na plus mimo slabego początku,
-Alex bez rewelacji, szczególnie po zejsciu Amauriego; malo efektywny, troche strat...
-Trochę slabo Grygera, za malo w ofensywie
-Amauri - nieprofesjonalne zachowanie, przez takie cos praktycznie caly mecz zepsuty
Ostatnio zmieniony 21 lipca 2009, 18:18 przez jaro10, łącznie zmieniany 1 raz.

zawsze Del Piero
Gozzer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2009, 18:08

Oby druga była lepsza. Czekam na wejście Giovinco.

I am the master of my fate.
I am the captain of my soul.
evilboy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2009, 18:13

Gozzer pisze:Oby druga była lepsza. Czekam na wejście Giovinco.
To chyba się nie doczekasz, bo oficjalnie Seba dołącza do drużyny 22, czyli jutro.

"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Marcinzakopane

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2009, 18:17

Panowie na czym teraz oglądacie ?? Bo coś mi nigdzie nie chce włączyć obrazu :(

Obrazek
Gozzer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2009, 18:17

Ups ale zonk z mojej strony. Musiało mi to umknąć. Ma ktoś jakiś działający link do relacji bo z keeperlive wywaliło.

Malval

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2009, 18:19

http://atdhe.net/8092/watch-juventus-vs-vicenza
Tutaj chyba najlepiej wygląda, ale co jakiś czas wyskakuje okienko o subskrypcji.

"Perdonaci Zizou, ma I'amore e' Ceco"
*Ki$iEL*

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2009, 18:19

Marcinzakopane pisze:Panowie na czym teraz oglądacie ?? Bo coś mi nigdzie nie chce włączyć obrazu :(

No mi też nie chce na niczym :/
tomyy18 pisze:W mozilli :

Narzędzia - opcje - zaawansowane - siec - ustawienia

Ręcznie wpisujesz ten adres proxy: http://www.proxy4free.com/page1.html (wybierz jeden z listy)

Wchodzisz na stronkę justina i oglądasz. Może się troszkę włączać, ale nie ma okienka o limitach :)

Z tym kombinuje, ale jakoś jak ustawie proxa, to w ogóle przeglądarka nie chce zadziałać :/

Obrazek
Gozzer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2009, 18:22

DaMiaN47 pisze:http://atdhe.net/8092/watch-juventus-vs-vicenza
Tutaj chyba najlepiej wygląda, ale co jakiś czas wyskakuje okienko o subskrypcji.
Coś wczytać się nie chce. A pozostałe linki trąbią żę przekroczony limit dla naszego karju. Porażka :/

2 post
Gozzer pisze:Ma ktoś może jeszcze jakieś linki w zapasie??

RICTOR

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 21 lipca 2009, 18:26

*Ki$iEL* pisze:
tomyy18 pisze:W mozilli :

Narzędzia - opcje - zaawansowane - siec - ustawienia

Ręcznie wpisujesz ten adres proxy: http://www.proxy4free.com/page1.html (wybierz jeden z listy)

Wchodzisz na stronkę justina i oglądasz. Może się troszkę włączać, ale nie ma okienka o limitach :)

Z tym kombinuje, ale jakoś jak ustawie proxa, to w ogóle przeglądarka nie chce zadziałać :/
Proxy to fajna sprawa, sam czasem używam, ale już nie pojedyńczych tylko łańcuchów przeważnie. Krótka instrukcja jako, że i tak mecz mi się nie odtwarza. Narzędzia - Opcje - Zaawansowane - Sieć - Ustawienia, zaznaczasz "Ręczna konfiguracja serwerów proxy", w "Serwer proxy HTTP" podajesz adres dowolnego serwera proxy a w "Port" przypisany do danego serwera port. Dodatkowo zaznaczasz opcję "Użyj tego serwera proxy dla wszystkich protokołów". Później wychodzisz z tego, zamykasz przeglądarkę, włączasz na nowo i już łączysz się z siecią przez serwer proxy. Inna sprawa, że u mnie i tak dalej wyskakuje okienko na justinie więc nie wiem na ile tak naprawde jest to skuteczne w tym przypadku.

Zablokowany