Sparing: JUVENTUS 1-1 Vicenza
- gruzin_juve
- Juventino
sie drugiego pepe dochowaliśmy..pięknie
dla mnie nic dziwnego że dostał czerwoną. rozumię walkę boiskową, ale Amauri przesadził. dołożył do pieca dobrze
buffon i camor chyba bez formy
tiago jak już ktoś zauważył przyzwoicie
molinaro---...jak zawsze???

do Pana poniżej
nie no Molinaro w obronie daje rade, ale jego 2 podania do przodu przyznasz że nie były najlepsze
http://www.youtube.com/watch?v=yPX1D0Mqzt0 -AMAURI

dla mnie nic dziwnego że dostał czerwoną. rozumię walkę boiskową, ale Amauri przesadził. dołożył do pieca dobrze
buffon i camor chyba bez formy
tiago jak już ktoś zauważył przyzwoicie
molinaro---...jak zawsze???

do Pana poniżej
nie no Molinaro w obronie daje rade, ale jego 2 podania do przodu przyznasz że nie były najlepsze
http://www.youtube.com/watch?v=yPX1D0Mqzt0 -AMAURI
Ostatnio zmieniony 21 lipca 2009, 18:04 przez gruzin_juve, łącznie zmieniany 5 razy.
- Lypsky
- Juventino
Straszne, strzelił typa, bo sam się o to prosił. Niech cieszy się, że nie dostał jeszcze mocniej.
Tak, tak, beznadziejny Molinaro.ornen pisze: molinaro---...jak zawsze???![]()
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Vincitore
- Juventino
Sam się o to prosił no to dostał w pysk. Tak to jest się sparingować z wiejskimi prowokatorami którzy zamiast grać wolą kopać po kostkach. Przecież bez powodu by mu Amauri nie palnął.
Teraz trochę o kant czterech liter ten sparing rozbić, ale grę w osłabieniu też można potrenować.
Teraz trochę o kant czterech liter ten sparing rozbić, ale grę w osłabieniu też można potrenować.
- Malval
- Juventino
To jeden z "eksperymentalnych sposobów treningu" Ferrary.Bosiontko pisze:Spokojnie, to taka strategia Ferrary, żeby pobiegali w 10tkę i lepiej się przygotowali fizycznie
"Perdonaci Zizou, ma I'amore e' Ceco"
- Darekx3
- Juventino
ornen pisze: molinaro---...jak zawsze???![]()
Moze nie taki beznadziejny stara sie ile moze ale potencjal to u niego za duzy nie jest ;p.lypsky pisze:Tak, tak, beznadziejny Molinaro.
Ostatnio zmieniony 21 lipca 2009, 17:34 przez Darekx3, łącznie zmieniany 1 raz.
- Marcinzakopane
- Juventino
Ajjjj teraz Alex kapitalnie z wolnego, ale tylko poprzeczka :-D

- Marcinzakopane
- Juventino
Co można powiedzieć o pierwszej połowie??
Myślę, że nie najgorsza gra Juve, Vicenza oprócz bramki nie była ani razu praktycznie w naszym polu karnym. Tiago obok Del Piero nasi najlepsi zawodnicy, Molinaro na swoim "poziomie", reszta normalny poziom, poza tym nie ma czego wymagać po tak ciężkich treningach...
Myślę, że nie najgorsza gra Juve, Vicenza oprócz bramki nie była ani razu praktycznie w naszym polu karnym. Tiago obok Del Piero nasi najlepsi zawodnicy, Molinaro na swoim "poziomie", reszta normalny poziom, poza tym nie ma czego wymagać po tak ciężkich treningach...

- olom23
- Juventino
Mimo iż to jest zwykły sparing denerwuje sie :!: Najbardziej mi isę podobają na boisku Del Piero i Tiago obaj zachowują przyzwoity poziom. Cammoranesi jakby zagubiony. Treze czeka na podania których nie dostaję i w ten sposób nic szczególnego nie pokazał. Nasz przeciwnik nie jest wymagający, więc licze że po przerwiej Juve pokaże kto jest lepszy 

- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Po pierwszej połowie widać, że Ci którzy grają pierwszy mecz po powrocie z wakacji muszą nadrobić braki i zgrać się.
Jedyne co mnie nie cieszy w szczególności to wynik i czerwona kartka przez co musimy się męczyć w 10.
Jestem pozytywnie zaskoczony co do Tiago
Czyżby chłop wreszcie się odblokował ?
Zobaczymy co przyniesie 2 połowa i zmiany co wniosą do gry.
Jedyne co mnie nie cieszy w szczególności to wynik i czerwona kartka przez co musimy się męczyć w 10.
Jestem pozytywnie zaskoczony co do Tiago

Zobaczymy co przyniesie 2 połowa i zmiany co wniosą do gry.