Sparing: JUVENTUS 1-1 Vicenza

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Dylan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2009, 22:25

No tam, dyskusja na temat jutrzejszego spara. Wracają kadrowicze,rywal ogórek, dlatego sądze ,że izi wygrana, tak z 4-1 naprzyklad.
Ostatnio zmieniony 21 lipca 2009, 09:16 przez Dylan, łącznie zmieniany 1 raz.

Raaja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2009, 22:28

Będzie Diego Ribas Da Cunha juz grać?

Michal87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2009, 22:33

Ruby pisze:Będzie Diego Ribas Da Cunha juz grać?
Zdaje się, że nie.

"Brazylijczyk powoli dochodzi do pełnej dyspozycji, trenując na siłowni i na boisku. W przeciągu kilku najbliższych dni jego stan zostanie zweryfikowany i na tej podstawie sztab ustali, kiedy zadebiutuje w sparingach."

Obrazek
sisman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2009, 22:37

JuveForever10 pisze:
Ruby pisze:Będzie Diego Ribas Da Cunha juz grać?
Zdaje się, że nie.

"Brazylijczyk powoli dochodzi do pełnej dyspozycji, trenując na siłowni i na boisku. W przeciągu kilku najbliższych dni jego stan zostanie zweryfikowany i na tej podstawie sztab ustali, kiedy zadebiutuje w sparingach."
Pewnie na Peace Cup...

Day after day I'm getting better and better.
marcinek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 21 lipca 2009, 00:54

bardzo podoba mi sie takie ostrozne wprowadzanie do zespolu nie po to placilismy ponad 20mln euro za zawodnika zeby teraz kontuzje zlapal na starcie. co do meczu wynik calkowicie nie wazny. wazne jest to aby Ciro przygotowal zespol na zmiane taktyki.

Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
eLeM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2009, 01:06

Kurde ale chwilami mam wrażenie jakby Diego od kilku lat nie grał w pilkę. czym się różni jego przygotowanie od przygotowania tych piłkarzy, którzy trenują obecnie pełną parą?

Obrazek
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 21 lipca 2009, 10:56

marcinek pisze:bardzo podoba mi sie takie ostrozne wprowadzanie do zespolu nie po to placilismy ponad 20mln euro za zawodnika zeby teraz kontuzje zlapal na starcie. co do meczu wynik calkowicie nie wazny. wazne jest to aby Ciro przygotowal zespol na zmiane taktyki.
Na jedno masz rację, ale z drugiej strony kiedyś z zespołem musi się zgrać. Jak tak dalej pójdzie to zagra 2,3 spotkania towarzyskie i przyjdzie grać już o stawkę.

Co do dzisiejszego spotkania- spodziewam się gładkiej wygranej nie ważne w jakim składzie zaramy. Może wreszcie na 0 z tyłu..? :think:

Obrazek
Majos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 lipca 2009, 11:08

Sparing jak sparing, wynik nie ważny, chodzi o to żeby się razem zgrać i wszystko zaczęło się powoli do siebie lepić. Ja również uważam, że nie po to płaciliśmy 20 baniek, żeby teraz Diego złapał kontuzję. Aczkolwiek, już nie mogę się doczekać jego pierwszego sparingu.

Marcinzakopane

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2009, 11:12

Myślę, że dzisiaj Ciro będzie już mógł skorzystać z mocniejszego składu (powrót kadrowiczów), lecz nie ujrzymy dzisiaj na boisku raczej Sissoko, Diego, De Ceglie, Giovinco i jeszcze Melo...

Jak kolega wyżej zauważył ważne, żeby drużyna przyzwyczajała się do nowego ustawienia taktycznego, bo mimo wszystko to trochę czasu zajmuję...

Mój skład na dzisiejszy mecz:

Buffon

Zebina - Canna - Kielon - Molinaro

Camor - Marchisio - Tiago

DP

Iaguinta - Amauri (Treze)
Ostatnio zmieniony 21 lipca 2009, 11:14 przez Marcinzakopane, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Kamex22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2009, 11:12

Dragon pisze:
marcinek pisze:bardzo podoba mi sie takie ostrozne wprowadzanie do zespolu nie po to placilismy ponad 20mln euro za zawodnika zeby teraz kontuzje zlapal na starcie. co do meczu wynik calkowicie nie wazny. wazne jest to aby Ciro przygotowal zespol na zmiane taktyki.
Na jedno masz rację, ale z drugiej strony kiedyś z zespołem musi się zgrać. Jak tak dalej pójdzie to zagra 2,3 spotkania towarzyskie i przyjdzie grać już o stawkę.

Co do dzisiejszego spotkania- spodziewam się gładkiej wygranej nie ważne w jakim składzie zaramy. Może wreszcie na 0 z tyłu..? :think:

Stan Diego bedzie ponownie zbadany na przestrzeni paru dni a po nim zdecyduja czy bedzie mogl zagrac w Peace Cup :) Tak w ogóle to gramy tez z Villarrealem 7 lipca :) Tylko kurcze tez nie rozumiem dlaczego Diego jest tak slaby fizycznie? Przeciez gra od paru lat regularnie, a i kontuzji zadnej ostatnio nie mial? :think:

A co do 0 z tylu... Zdenek? 0? Niemożliwe :stop: :)

No chyba ze nie zagra on na srodku, a np Chiellini czy Canna...

xardas5

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2009, 14:25

Kolejny sparing Juve.Chciałbym w końcu wyjściowy skład z Melo,Diego,Sissoko i Giovinco.Nie ma co ukrywać.To ci zawodnicy nie licząc kilku innych,będą w tym sezonie naszym głównym atutem w walce w LM i rozgrywkach ligowych...Mecz z Vicenzą to kolejne przetarcie naszych piłkarzy przed sezonem i kolejna okazja,by pokazać się Ciro na boisku.

Dylan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2009, 14:27

Standardowe pytanie, ma ktoś link do meczu? :smile:

Marcinzakopane

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2009, 14:52

Dylan pisze:Standardowe pytanie, ma ktoś link do meczu? :smile:
Tutaj masz pierwszy:

http://atdhe.net/8092/watch-juventus-vs-vicenza

Tutaj drugi:

http://rojadirecta.org/

Tutaj trzeci:

http://www.justin.tv/socipp/old

Tutaj czwarty:

http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=44144&part=sports

A więcej kilka minut przed meczem :)

Obrazek
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2009, 15:40

Marcinzakopane pisze:
Dylan pisze:Standardowe pytanie, ma ktoś link do meczu? :smile:
Tutaj masz pierwszy:

http://atdhe.net/8092/watch-juventus-vs-vicenza

Tutaj drugi:

http://rojadirecta.org/

Tutaj trzeci:

http://www.justin.tv/socipp/old

Tutaj czwarty:

http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=44144&part=sports

A więcej kilka minut przed meczem :)
W praktyce pewnie i tak będą dwa linki do justina, na których po kilku sekundach będzie wyrzucało z powodu limitów :angry: Wkurza mnie już ta wyłączność JCH na sparingi-mam nadzieję że Peace Cup obejrzę w miarę normalnie :pray:
A żeby nie było off topic to mam złe przeczucie co do tego meczu. Było zwycięstwo, remis... Ale trzeba być dobrych myśli 8)

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
Marcinzakopane

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2009, 15:48

bloktorun pisze: A żeby nie było off topic to mam złe przeczucie co do tego meczu. Było zwycięstwo, remis... Ale trzeba być dobrych myśli 8)
Eee tam dzisiaj powinniśmy zobaczyć już nieco mocniejszy Juventus niż w poprzednich sparingach, gdyż powinni zagrać już kadrowicze, ale jak będzie przekonamy się w trakcie meczu... Jak to się mówi wszystko zweryfikuję boisko... :-D

Obrazek
Zablokowany