Nowe "Brawo Sport" i Del Piero
- Juverulez!
- Juventino
W nowym "Bravo Sport" jest artykuł o Del Piero! Jest nawet z nim wywiad w którym mówi, ze "kocha Juventus i oddałby za niego życie"! to sie nazywa przywiązanie do klubu! Zadna inna gwiazda nie moze tego powiedzieć! Dobrze ze Alex jest przywiązany do turynu i kocha to miasto. Jest tam napisane również, że Del Piero zdobył Mistrzostwo włoch w 199x, 199x,199x,1998 i 2003 r! czyli 4 razy? Czyzby mały błąd, zeby za dobrze nie byo? Z tego co wiem to zdobył je 5 razy, ale moze sie mylę 

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Dokładnie tu właśnie zrobili rażący błąd, zresztą jak to brawoDionizos pisze:Zdobył jeszcze w 2001/2002.

pozatym to wcale nie takie nowe bravo

- Alexxxxx
- Juventino
A czym to jest spowodowaneTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:Dokładnie tu właśnie zrobili rażący błąd, zresztą jak to brawoDionizos pisze:Zdobył jeszcze w 2001/2002.![]()
pozatym to wcale nie takie nowe bravow tą środę wychodzi już nowe
A tak pozatym to w gazetach coraz więcej piszą o JUVE, wszędzie na okładkach JUVE, już niewyrabiam finasowo na gazety
![]()

Kibice Juve to wiedzą.Wszyscy wreszcie zrozumieli, ze Juve należy do 4 najlepszych drużynw Europie, mimo kilku wpadek w poprzednich sezonach. Miedzy tą 4 bedą dzielone trofea.Nie moze byc inaczej.Nie doceniane Juve wreszci udowodniło, że jest drużyną, ktorej moze sie bac każdy klub na swiecie :twisted:
Ja tez ostatnio ni mam kasy na gazety itp. Bo wykosztowałem sie na kosuzlki na alexsite.To są oryginały.Powiedzieli mi w sklepie nike i pumy(kupiłem koszulke rep.Włoch(puma) i Juve(nike) superr te koszulki

Alexxxxx- dacie mi kase wiecie...
Rodzice - Juve??
Alexxxxx - tak
Rodzice- to masz bo nie dasz na m spokoju,idź kup i sie ciesz :twisted:
Ostatnio zmieniony 13 września 2003, 17:36 przez Alexxxxx, łącznie zmieniany 1 raz.
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- juveluck
- Juventino
Mam to ale niegdy nie uwierze ze ten wywiad naprawde zostal przeprowadzony. Ta gazeta to pic na wode
Ostatnio zmieniony 13 września 2003, 22:22 przez juveluck, łącznie zmieniany 1 raz.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- DeeJay
- Juventino
Chociaż BravoSport nie jest dla mnie priorytetową gazetą piłkarską, a nawet wręcz przeciwnie, nie odmówiłem sobie kupna artykułu o Alexie. I podzielam zdanie, z tym wywiadem.juveluck pisze:Mam to ale niegdy nie uwierze ze ten wywiad naprawde zostal przeprowadzony. Ta gazeta to pic na wode
- Seiru
- Juventino
hehehehe........ ja też tak sądzę, ja wam moge przedstawić własny wywiad z Platinim za jedyne 2,50złjuveluck pisze:Mam to ale niegdy nie uwieze ze ten wywiad naprawde zostal przeprowadzony. Ta gazeta to pic na wode

non mollare mai
- BianconeriFan
- Juventino
Dla mnie BravoSport to kit, ale kupuję, gdy sa informacje o Juve... uważam również, że ten wywiad jest zmyślony...
- Juverulez!
- Juventino
- Zielarz
- Juventino
Perzekonany jestem ze ten wywiad to bajka ale milo poczytac przyjemne rzeczy o Alexie. W pilce noznej plus t na okladce widnieje nedved jest o nim artykul i plakat z kalendarzem!!
Juve the best football club in the world!!!