Sparing: AS Nancy 1-1 JUVENTUS
- Shrek_Rybnik
- Juventino
Sparingi są po to żeby się zgrać i przygotowac do sezonu... a nie żeby gromić przeciwnika... bo jest "słabszy"
albo niektórzy nie mają pojęcia o tym wszystkim albo tak im wygodniej...
albo niektórzy nie mają pojęcia o tym wszystkim albo tak im wygodniej...
pozdROWienia @ll
- Monte Cristo
- Juventino
Nie rozumiem dokladnie, pod tym linkiem bedzie mecz, czy chciales sie pochwalic ze jakims cudem masz Juventus Channel?belial pisze:Transmisja na zywo w Juventus Channel zrodlojuz sie martwilem ze bede musial ogladac slide-show gdzies na necie
Co do meczu to szkoda ze nadal nie bedzie Diego i Sissoko bo chcialbym wkoncu zobaczyc dwa z naszych najwazniejszych ogniw na boisku razem.
- belial
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Mysle ze sporo osob ma ten kanal, wiec nie wiem czym sie chwalic... W samym programie tv na ich stronie ciezko wywnioskowac co beda pokazywac (match review), wiec podzielilem sie informacja. Jezeli jest transmisja TV w dobrej jakosci, to i zapewne bedzie transmisja w internecie (mam slabe lacze, dlatego ofgladanie via internet to dla mnie wiecej nerwow niz ogladania). Pod linkiem jest zrodlo informacji o trasnmisji.
Myślę, że nie tak sporobelial pisze:Mysle ze sporo osob ma ten kanal, wiec nie wiem czym sie chwalic...

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Monte Cristo
- Juventino
A interesujace. Wlasnie, mysle jak kolega wyzej ze nie tak sporobelial pisze:Mysle ze sporo osob ma ten kanal, wiec nie wiem czym sie chwalic... W samym programie tv na ich stronie ciezko wywnioskowac co beda pokazywac (match review), wiec podzielilem sie informacja. Jezeli jest transmisja TV w dobrej jakosci, to i zapewne bedzie transmisja w internecie (mam slabe lacze, dlatego ofgladanie via internet to dla mnie wiecej nerwow niz ogladania). Pod linkiem jest zrodlo informacji o trasnmisji.

Tak z czystej ciekawosci (i moze skorzystam

Oczywiscie chodzi mi o telewizor a nie o Internet

Ostatnio zmieniony 19 lipca 2009, 14:45 przez Monte Cristo, łącznie zmieniany 1 raz.
- wojczech7
- Juventino
Juventus Channel nadaje tu.^FAZZI^ pisze:Myślę, że nie tak sporobelial pisze:Mysle ze sporo osob ma ten kanal, wiec nie wiem czym sie chwalic...
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
Nie to miałem na myślitytus71 pisze:Juventus Channel nadaje tu.^FAZZI^ pisze:Myślę, że nie tak sporobelial pisze:Mysle ze sporo osob ma ten kanal, wiec nie wiem czym sie chwalic...

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- belial
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Czytajac komentarze meczowe, spostrzeglem ze sporo ludzi oglada mecze za posrednictwem platformy Sky Italia (na Sky Sport/Calcio), a Juventus Channel jest tam dostepny jako opcja dodatkowa , wiec skoro ktos zdobyl Sky Italia to pewnie postaral sie i o Juve Chann, dlatego podalem ta informacje.
Prepaid na Sky Italia (pakiet Calcio lub Sport) + Juve Channel (8 euro) zalezy od konfiguracji pozostalych pakietow (sport/filmy/przyroda), i oscyluje w granicach 40-60E/msc nie liczac okresu promocyjnego (abonament/prepaid moze zamowic jedynie obywatel Wloch, badz obcokrajowiec z prawnie potwierdzonym pobytem tymczasowym na okres dluzszy niz w umowie, wiec dobrze miec kogos we Wloszech kto to wezmie na siebie). Cena dosyc wysoka, ale jakosc kanalo oraz co wazniejsze zawartosc jest bez porownania lepsza niz to co oferuja polscy operatorzy.
Jest rowniez nieoficjalna mozliwosc odbioru, ale to temat ani na ten watek, ani na to forum. "Ogladanie platnej tv bez oplaconego abonamentu jest przestepstwem".
Prepaid na Sky Italia (pakiet Calcio lub Sport) + Juve Channel (8 euro) zalezy od konfiguracji pozostalych pakietow (sport/filmy/przyroda), i oscyluje w granicach 40-60E/msc nie liczac okresu promocyjnego (abonament/prepaid moze zamowic jedynie obywatel Wloch, badz obcokrajowiec z prawnie potwierdzonym pobytem tymczasowym na okres dluzszy niz w umowie, wiec dobrze miec kogos we Wloszech kto to wezmie na siebie). Cena dosyc wysoka, ale jakosc kanalo oraz co wazniejsze zawartosc jest bez porownania lepsza niz to co oferuja polscy operatorzy.
Jest rowniez nieoficjalna mozliwosc odbioru, ale to temat ani na ten watek, ani na to forum. "Ogladanie platnej tv bez oplaconego abonamentu jest przestepstwem".
- fredi19
- Juventino
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Na atdhe nie blokuje.
http://www.atdhe.net/index.html
Też justin, ale na jakichś innych prawach chyba.
Jak ktoś chce niech jeszcze sprawdzi http://iraqgoals.net/
http://www.atdhe.net/index.html
Też justin, ale na jakichś innych prawach chyba.
Jak ktoś chce niech jeszcze sprawdzi http://iraqgoals.net/
Ostatnio zmieniony 19 lipca 2009, 18:10 przez Push3k, łącznie zmieniany 4 razy.
- mati88
- Juventino