Sparing: JUVENTUS 4-1 Cisco Roma
- KondzioJUVE
- Juventino
4-1 dobrze;]
Napewno wynik bylby wiekszy gdyby pelny sklad gral ;] ale to tylko sparing i cieszy wygrana ;]
No po tym co Pokazal Tiago mysle ze odnajdzie sie wrescie w Juve
Napewno wynik bylby wiekszy gdyby pelny sklad gral ;] ale to tylko sparing i cieszy wygrana ;]
No po tym co Pokazal Tiago mysle ze odnajdzie sie wrescie w Juve
- JuveLethal
- Qualità Juventino
Pelson pisze:W gwoli ścisłości akcję przeprowadził Esposito z Daudem, jednak na Youtube przeszukałem wszystkie skróty i w ani jednym nie jest zawarta, a szkoda bo ładnie z pierwszej piłki wymienili parę podań między obrońcami.Jack pisze:Ma ktos moze ta akcje lub wie gdzie ja można zobaczyc?FalsoVero pisze:Zauważyłem, że gdy Zanetti strzela z dystansu prawie zawsze się przewraca. Amauri piękna bramka, a akcja Daud i Immobile
![]()
![]()
tak samo jak piękne dośrodkowanie Zebiny.
Jak mi powiecie ktora to dokladnie minuta to to moge wrzucic :roll:
- Vincitore
- Juventino
O ile pamiętam było to parę minut/sekund po ostatniej bramce Immobile. 86 jakoś.JuveLethal pisze:Pelson pisze:W gwoli ścisłości akcję przeprowadził Esposito z Daudem, jednak na Youtube przeszukałem wszystkie skróty i w ani jednym nie jest zawarta, a szkoda bo ładnie z pierwszej piłki wymienili parę podań między obrońcami.Jack pisze:
Ma ktos moze ta akcje lub wie gdzie ja można zobaczyc?
Jak mi powiecie ktora to dokladnie minuta to to moge wrzucic :roll:
- Marcinzakopane
- Juventino
FridayJuveFilip_8_ pisze:@Marcinzakopane -
Wielkie dzieki za ten linkSzkoda ze nie ogladalem wczesniej, kiedy nastepny trening
??
9.30 am and 5.30 pm: training in Pinzolo
Saturday
9.30 am and 5.30 pm: training in Pinzolo