Sparing: JUVENTUS 4-1 Cisco Roma
- wojczech7
- Juventino
Jeśli masz opere, prawy klik->odświeżaj co->1 minuta (względnie 30 sekund).Kondux pisze:Im chodzi tylko oto, żebyś kupił konto premium
Jak masz cierpliwość to odświeżaj co chwilę stronę

Tożto dopiero pierwszy tydzień przygotowań, wyluzuj.No póki co strasznie słaby mecz. Sądziłem, że taką drużynę rozklepiemy spacerkiem. I nie ma co mówic, że nie ma połowy składu. Nawet rezerwa takiego klubu jak Juve powinna zrobic rzeź.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- sisman
- Juventino
Jeśli Juventus nie wygra tego meczu to Ferrara out!GrandeAle pisze:No póki co strasznie słaby mecz. Sądziłem, że taką drużynę rozklepiemy spacerkiem. I nie ma co mówic, że nie ma połowy składu. Nawet rezerwa takiego klubu jak Juve powinna zrobic rzeź.
Day after day I'm getting better and better.
- Monte Cristo
- Juventino
Ogolnie to gramy padake
Ranieri wroc! 
A tak juz powaznie to widac ze na taki mecz i w dodatku z takim przeciwnikiem trudno nam sie zmotywowac... po prostu Juventini mysla ze mecz sam sie wygra, a nawet jesli to po co go wygrywac?
EDIT:
), dawna Serie C2.

A tak juz powaznie to widac ze na taki mecz i w dodatku z takim przeciwnikiem trudno nam sie zmotywowac... po prostu Juventini mysla ze mecz sam sie wygra, a nawet jesli to po co go wygrywac?

EDIT:
W Lega Pro (chyba sie tak nazywaw ktorej lidze to to z czym gramy wystepuje?!

Ostatnio zmieniony 15 lipca 2009, 18:40 przez Monte Cristo, łącznie zmieniany 1 raz.
- sisman
- Juventino
http://pl.wikipedia.org/wiki/A.S._Cisco_RomaVirusT pisze:w ktorej lidze to to z czym gramy wystepuje?! :shock:
Day after day I'm getting better and better.
- AmericanPsycho
- Juventino
Właśnie dlatego nie lubie sparingów z takimi drużynami.
Im się grać nie chce a człowiek się denerwuje...
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- bunjuve
- Juventino
jesli macie problem z wylaczaniem meczu to sprobujcie ten link
http://www.justin.tv/socipp/old#from-18.41,July-15-2009
jest to mecz opozniony o kilka minut ale chociaz sie nie tnie
przynjamniej u mnie
http://www.justin.tv/socipp/old#from-18.41,July-15-2009
jest to mecz opozniony o kilka minut ale chociaz sie nie tnie
przynjamniej u mnie

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Tak, masz zupełną rację. Nawet sztab szkoleniowy takiego klubu powinien roznieść takie nic.GrandeAle pisze:No póki co strasznie słaby mecz. Sądziłem, że taką drużynę rozklepiemy spacerkiem. I nie ma co mówic, że nie ma połowy składu. Nawet rezerwa takiego klubu jak Juve powinna zrobic rzeź.
Spokojnie. Na denerwowanie się przyjdzie zapewne jeszcze czasdelakha pisze:Właśnie dlatego nie lubie sparingów z takimi drużynami.

Ostatnio zmieniony 15 lipca 2009, 19:00 przez szczypek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Monte Cristo
- Juventino
A oprocz goli to wie ktos jak wyglada gra? Ogladalem 30 minut pierwszej polowy, i wygladalo to nie za fajnie. Wiem, tylko sparing, pierwszy mecz, ale uwazam ze nawet nasza rezerwa powinna zdominowac taka pol amatorska druzyne.
- Monte Cristo
- Juventino
Zmeczenie.mariantsw1 pisze:Wie ktoś może czemu Diego nie gra?
- Reg
- Juventino
Pierwszy sparing jak zwykle nudny, ale chyba nikt nie spodziewał się niczego innego. Niestety ciężko było oglądać na justinie, więc nie chcę oceniać poszczególnych zawodników. Z tego co widziałem (pierwsze 15 min. i większość drugiej połowy + urywki z reszty meczu) mogę powiedzieć, że dobrze grał Zanetti. Sporo odbiorów i nieźle rozgrywał. Do tego całkiem ładny gol po strzale odbitym od słupka. Chyba najlepszy piłkarz w tym meczu. Wejście młodzieży ożywiło trochę grę i wpadły kolejne gole. Dobrą zmianę dał Immobile. Asystował przy golu z nożyc Amauriego i strzelił bramkę, której niestety nie widziałem. Podobno po ładnym dośrodkowaniu Esposito. Mam nadzieję, że ktoś znajdzie bramki z tego spotkania i wrzuci linki.
- eslk
- Juventino
Ogladałem cała 1 połowe i nie przesadzajcie. Nie wygladało to wcale zle, a wielu sugeruj sie wynikiem z pierwszej czesci. Oczywiscie, trzeba tez wziac tez poprawke, kto byl Naszym rywalem - jednak mimo wszystko, przeciwnik nogi nie odstawiał, ale niektore Nasze akcje naprawde mogły się podobac. Kilka razy ladnie wszedł Salihamidzic, Del Piero wcale zle nie gra na pozycji trequartisty - tylko, ze za duzo sie kiwa i mało podaje. Obrona zagrała w kratke - pare bledow, glownie Grygery. No ale nie od dzis wiadomo, ze to nie jest J. Terry. Ariaudo poprawnie. Tiago niezle, Zanetti ladnie, Poulsen w mojej opinii niestety najsłabiej z pomocników.
Dobrze rozrzucamy piłke, z jednej strony na drugą, ustwienie wyglada ciekawie, ale trzeba zachowac jakies powazniejsze oceny do rozpoczecia sezonu ligowego.
To tylko sparing, w ktorym szanse dostali glownie zmiennicy, a w drugiej polowie zagrała ekipa z Primavery. Widac było, ze nie wszyscy daja z siebie 100% mozliwosc i nie kazdy jest jeszcze w dobrej formie fizycznie i psychicznie.
Dobrze rozrzucamy piłke, z jednej strony na drugą, ustwienie wyglada ciekawie, ale trzeba zachowac jakies powazniejsze oceny do rozpoczecia sezonu ligowego.
To tylko sparing, w ktorym szanse dostali glownie zmiennicy, a w drugiej polowie zagrała ekipa z Primavery. Widac było, ze nie wszyscy daja z siebie 100% mozliwosc i nie kazdy jest jeszcze w dobrej formie fizycznie i psychicznie.