Górnik Polkowice : Legia Warszawa

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 września 2003, 09:52

Sylwia pisze:
Andrewtbg pisze:koniec meczu remis 0:0
hehehe :D :D :D :D :D
II liga II liga legia

Brawo!!!! mądre słowa!!!!! co Ci się udało z tą II ligą i legią!!! :twisted: :P :lol:
tak to wisła II liga, zobaczymy za tydzień!!!!!!!!!! hehehe.
a tak przy okazji to znowu żurawski i szymkowiak zwalili totalnie mecz w kadrze.

Sylwia

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 września 2003, 10:01

Marcin-IRONEK pisze:
Sylwia pisze:
Andrewtbg pisze:koniec meczu remis 0:0
hehehe :D :D :D :D :D
II liga II liga legia

Brawo!!!! mądre słowa!!!!! co Ci się udało z tą II ligą i legią!!! :twisted: :P :lol:
a tak przy okazji to znowu żurawski i szymkowiak zwalili totalnie mecz w kadrze.
na nic nie będziemy patrzeć bo Wisła wygra z każdym!!! lepiej pilnuj legii bo na koniec sezonu będą ją czaekały baraże o utrzymanie się w lidze!!!
lepiej zobacz co zrobił Twój saganowski!!! hahahaha nawet dołożyć nogi nie umie!!!! hahahah :twisted: a Żuraw i Szymkowiak grali dobrze, szukali stytuacji bramkowych(Żuraw) i te piękne dośrodkowania Mirka!!!!saganowski wysiada!!!

Na giełdzie drzewa nie rosną do nieba!.
Podatek zabije giełdę!.
Prezes Wiesław Rozłucki 4ever!!!.
Co jest prawem zezwolone jest prawem zabronione. - J.J.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 września 2003, 10:09

Sylwia pisze:
Marcin-IRONEK pisze:
Sylwia pisze:

na nic nie będziemy patrzeć bo Wisła wygra z każdym!!! lepiej pilnuj legii bo na koniec sezonu będą ją czaekały baraże o utrzymanie się w lidze!!!
lepiej zobacz co zrobił Twój saganowski!!! hahahaha nawet dołożyć nogi nie umie!!!! hahahah :twisted: a Żuraw i Szymkowiak grali dobrze, szukali stytuacji bramkowych(Żuraw) i te piękne dośrodkowania Mirka!!!!saganowski wysiada!!!
Myślałem że padne ze śmiechu jak przeczytałem twoją wypowiedź zuraw i szymkowiak grali dobrze heheheheh. Saganowski szukał okazji tylko jakoś nikt mu nie podawał piłek w pole karne, sam KRZYNÓWEK nie da rady musi być 4 pomocników, a był jeden. nie wiem kiedy SAGAN nie dołożył nogi,
dobra ale znowu się robi głupia i nerwowa atmosfera. Już se dajmy spokuj. Ty wiesz swoje a ja swoje.

Sylwia

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 września 2003, 10:24

Marcin-IRONEK pisze:
Sylwia pisze:
Marcin-IRONEK pisze:
Myślałem że padne ze śmiechu jak przeczytałem twoją wypowiedź zuraw i szymkowiak grali dobrze heheheheh. Saganowski szukał okazji tylko jakoś nikt mu nie podawał piłek w pole karne, sam KRZYNÓWEK nie da rady musi być 4 pomocników, a był jeden. nie wiem kiedy SAGAN nie dołożył nogi,
dobra ale znowu się robi głupia i nerwowa atmosfera. Już se dajmy spokuj. Ty wiesz swoje a ja swoje.
a ja po Twojej wypowiedzi jeszcze zrywam boki!!! na pewno grali lepiej niż saganowski, nawet jeśli szukał okazji to nie podawał do tych którzy byli lepiej ustawieni np. do Żurawia który bywał bliżej bramki, albo dawał się dogonić szwedom!!! to było o ile dobrze pamiętam kilkanaście minut przed końcem meczu, Żuraw pięknym i mocnym strzałem z kąta przewrócił bramkarza i tylko brakowało dołożenia nogi i byłaby bramka. ale saganowski nie umiał tego zrobić dlatego nawet honorowej bramki nie było. wiem bo oglądałam ten mecz uważnie i widziałam kto do kogo nie chce podawać.

Podatek zabije giełdę!.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 września 2003, 10:48

Ehhhhhhh, znowu się zaczeło :? :roll: :roll: :?

srali muszki będzie wiosna
Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 września 2003, 10:50

Sylwia pisze:
Marcin-IRONEK pisze:
Sylwia pisze:
a ja po Twojej wypowiedzi jeszcze zrywam boki!!! na pewno grali lepiej niż saganowski, nawet jeśli szukał okazji to nie podawał do tych którzy byli lepiej ustawieni np. do Żurawia który bywał bliżej bramki, albo dawał się dogonić szwedom!!! to było o ile dobrze pamiętam kilkanaście minut przed końcem meczu, Żuraw pięknym i mocnym strzałem z kąta przewrócił bramkarza i tylko brakowało dołożenia nogi i byłaby bramka. ale saganowski nie umiał tego zrobić dlatego nawet honorowej bramki nie było. wiem bo oglądałam ten mecz uważnie i widziałam kto do kogo nie chce podawać.
Wiesz co twoja nienawiśćdo LEGII jest większ niż miłość do wisły.
Ale skończmy już ten temat. Najlepiej jak by go moderatorzy zamknęli.

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 września 2003, 11:35

hehehe nie umiecie wytrzymać z tymi sprzeczkami
też nie lubie legi ale nie rubmy z tego sensacji

najlepiej przed kazdą kolejką zrobić temat III kolejka ekstraklasy jak to wcześniej wspomnieli inni forumowicze

BianconeriFan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 września 2003, 21:02

Szkoda, że Legia nie wygrała... chociaż ostanio to już normalka...

A propos ostatniego meczu kadry (ze Szwedami): właśnie Saganowski rozegrał dobre spotkanie (ogólnie) - szukał piłki, był aktywny.... A Żurawski? Mozę bramki w Wiśle zdobywa, ale powoływanie go do kadry jest pomyłką Janasa... Żuraw nie potrafi znaleźć się w reprezentacji...
Co do Szsymkowiaka - zagrał dobrze z Łotwą... zdobył nawet gola... ale ze Szwedami to się nie popisał...
A słyszałaś to o Wiśle :?: "gwiazda biała - znak p....." :?: Tak więc - szanujmy się na wzajem...

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 13 września 2003, 21:20

BianconeriFan pisze:Szkoda, że Legia nie wygrała... chociaż ostanio to już normalka...

A propos ostatniego meczu kadry (ze Szwedami): właśnie Saganowski rozegrał dobre spotkanie (ogólnie) - szukał piłki, był aktywny.... A Żurawski? Mozę bramki w Wiśle zdobywa, ale powoływanie go do kadry jest pomyłką Janasa... Żuraw nie potrafi znaleźć się w reprezentacji...
Co do Szsymkowiaka - zagrał dobrze z Łotwą... zdobył nawet gola... ale ze Szwedami to się nie popisał...
A słyszałaś to o Wiśle :?: "gwiazda biała - znak p....." :?: Tak więc - szanujmy się na wzajem...
Ale ja, ani inni, nie wyzywamy Legii, ja tylko napisałem że jej nienawidze, nie wiem za co, nie lubie jej tak poprostu, zawsze sie ma taki klub któremu sie życzy jak najgorzej , ja ma akurat Legie :!: :evil: :evil:

BianconeriFan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 września 2003, 22:05

kouba pisze: Ale ja, ani inni, nie wyzywamy Legii, ja tylko napisałem że jej nienawidze, nie wiem za co, nie lubie jej tak poprostu, zawsze sie ma taki klub któremu sie życzy jak najgorzej , ja ma akurat Legie :!: :evil: :evil:
To było skierowane przede wszystkim do Sylwii... rozumiem, że każdy ma prawo uwielbiać/nienawidzić Legię czy Wisłę... ale denerwują mnie już topici Sylwii... trochę mnie poniosło...

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 września 2003, 22:31

ahahhahaha hihihih hehehe. Taka wiadomość to jak muzyka dla moich usdzu:):). Nienawidze Legii , więc jestem bardzo zadowolny. Oby tak dalej. Ale mimo że nienawidze Legii to nie chce żeby kiedyś ... spadli do 2 ligi.

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 13 września 2003, 22:35

Yari pisze:ahahhahaha hihihih hehehe. Taka wiadomość to jak muzyka dla moich usdzu:):). Nienawidze Legii , więc jestem bardzo zadowolny. Oby tak dalej. Ale mimo że nienawidze Legii to nie chce żeby kiedyś ... spadli do 2 ligi.
aż tak to ja ich nienawidze, kto by wtedy grał w I lidze :?: ale mistrza to niezdobędą nigdy juz chyba :twisted: mogą sobie tak grać w środku tabeli

Sadek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 września 2003, 22:55

Sylwia pisze: na nic nie będziemy patrzeć bo Wisła wygra z każdym!!!
Nawet z Amicą????

Sadek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 września 2003, 22:58

Szkoda, że Legia niewygrała ciekawe jak zagraja z Wisłą ja mysle że bedzie 2:1.

Sylwia

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2003, 10:31

BianconeriFan pisze:Szkoda, że Legia nie wygrała... chociaż ostanio to już normalka...

o przepraszam ale czy ja obrażam legię i jej kibiców???, piszę tylko co sądzę o grze saganowskiego w reprezentacji. co jak kibicuje Wiśle to jestem pedałem?? tak uważasz. na jakiej podstawie nazywasz kibiców i piłkarzy Wisły pedałami??? masz na to jakieś dowody. jeżeli identyfikujesz się z Juve i ktoś Ci powie że jesteś zboczeńcem było by Ci miło???. nie chce tego pisać ale muszę takimi hasełkami obni żasz tylko poziom kibiców legii.

Podatek zabije giełdę!.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
ODPOWIEDZ