Formacja Juve na sezon 09/10
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Nie wiem jakim dokladnie Juve bedzie gralo na ogol ustawieniem, pewne jest ze razem beda ze soba grali Melo i Sissoko, bo siedzenie ktorego kolwiek z nich na lawce bedzie bezsensu, najlepiej bylo by grac 4-2-3-1 to idealne ustawienie dla nas z tyly pomocy dwaj wysmenici DM w/w Melo i Sissoko, no i DM`ów mamy na wiele lat i to najlepszych, malo kto moze sie z nami równać, z przodu w srodku Diego na bokach Giovinco i Camor, ewentuanie spokojnie moze grac Del Piero i Iaquinta, a z przodu Treze(idealny do takiego ustawienia) albo Amauri, wydaje mi sie ze takie ustawienie dla nas jest najbardziej optymalne i ze takim wlasnie bedziemy grac, a dzieki temu i Giovinco bedzie mogl pograc.
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- kefirek
- Juventino
Patrząc na pomocników jakich mamy to zgadzam się z Tobą, że 4-2-3-1 jest idealna, ale bałbym się grać jednym napastnikiem gdy mam do dyspozycji Del Piero, Treze, Amauriego i Iaquinte...
Crio mówił o 4-3-1-2 i myślę, że będzie to wyglądało mniej wiecej tak:

W ataku oczywiście rotacja w zależności od formy.
Crio mówił o 4-3-1-2 i myślę, że będzie to wyglądało mniej wiecej tak:

W ataku oczywiście rotacja w zależności od formy.
- kefirek
- Juventino
Secco powiedział:
"Nie czujemy potrzeby kupowania nikogo nowego na tę pozycję, jako że dysponujemy dwójką dobrych piłkarzy: Molinaro i De Ceglie"
Z tego wywnioskowałem, że skoro pierwszego wymienił Molinaro to uważa go za piłkarza lepszego
A tak na serio to wiadomo, że w składzie będą ciągłe rotacje i De Caglie też pogra...
stahoo
Na szybko to robiłem w FMie... Mój błąd :-D
"Nie czujemy potrzeby kupowania nikogo nowego na tę pozycję, jako że dysponujemy dwójką dobrych piłkarzy: Molinaro i De Ceglie"
Z tego wywnioskowałem, że skoro pierwszego wymienił Molinaro to uważa go za piłkarza lepszego

stahoo
Na szybko to robiłem w FMie... Mój błąd :-D
- Łukasz
- Juventino
@kefirek - De Ceglie, nie De Caglie i to on raczej będzie grał w tym systemie w "11". Poza tym Sissoko powinieneś zamienić miejscami z Melo. Ale to też drobnostka.
- stahoo
- Juventino
Z tym De Ceglie w pierwszej "11" nie byłbym taki pewien. Jeżeli znacząco nie poprawił gry w obronie, prawdopodobnie Ferrara postawi na Molinaro.
Ale cieszy mnie to, że obaj ci gracze "zaczynają od '0'" u Ferrary. Zarówno jeden jak i drugi może pokazac się ze swojej najlepszej strony i to Ferrara zadecyduje który powinien grac. A jak postawi na Molinaro- a nie na "swojego" De Ceglie- to bedzie to znak, że jednak Molek się nadaje
Ale cieszy mnie to, że obaj ci gracze "zaczynają od '0'" u Ferrary. Zarówno jeden jak i drugi może pokazac się ze swojej najlepszej strony i to Ferrara zadecyduje który powinien grac. A jak postawi na Molinaro- a nie na "swojego" De Ceglie- to bedzie to znak, że jednak Molek się nadaje

- paras69
- Juventino
Juve powinnno grać 4-3-1-2. Sam nie popieram takiego ustawienia ale wynika ono ze składu. Mamy zbyt wielu srodkowych pomocników i dopóki nie sprzeda sie kilku z nich(czytaj Tiago i Poulsena) nelezy grać takim ustawieniem.Graliby Marchisio Sissoko i Melo a Diego operowałby za napastnikami. W składzie zabrakłoby miejsca dle Camoranesiego. W ataku Alex i David. Bramka wiadomo. W obronie na środku Nicola i Giorgio. Na lewej De ceglie a na prawej wakat.Brakuje Prawego obrońcy z prawdziwego zdarzenia.
- Eric6666
- Juventino
Molinaro będzie grał ,ponieważ dla Ciro obrona będzie najważniejsza i mocne tyły ,a tam Molinaro ma przewagę nad De Ceglie. Molinaro jest dobrym zawodnikiem ,ale na miejscu trenera zabroniłbym mu dośrodkowań , nie wiem niech próbuje po rajdach podawać do środka czy coś ,bo jego rajdy na lewej str. są bardzo dobre i chłopak naprawdę dużo biega i walczy ,ale dośrodkowania wszystko psują:/
- Majos
- Juventino
Fajne zdjęcia, naprawdę. Boję się tylko, że zabraknie miejsca w podstawowym składzie dla Camoranesiego, ale może coś Ferrara wykombinuje. Marchisio - Myślałem, że pogra więcej, a tu konkurencja, no chyba że odpadnie Tiago, bo Poulsen to prawie żadna.
- RavaneVialli
- Juventino
Melo będzie grał z numerem 4, Grygera zaś będzie zmiennikiem Zebiny, a Salihamidzić zadowoli się rolą zapchajdziury, którą jest. Poulsen najprawdopodobniej odejdzie.
- Majos
- Juventino
Masz rację, ale wtedy wyjdzie brak jeszcze jednego środkowego obrońcy. No chyba, że postawimy na Lorenzo.RavaneVialli pisze:Melo będzie grał z numerem 4, Grygera zaś będzie zmiennikiem Zebiny, a Salihamidzić zadowoli się rolą zapchajdziury, którą jest. Poulsen najprawdopodobniej odejdzie.
- kefirek
- Juventino
Skąd wiesz z jakim numerem zagra Melo?
http://www.acffiorentina.pl/?news=1705 - tu jest napisane, że chce 88
http://www.acffiorentina.pl/?news=1705 - tu jest napisane, że chce 88

Ostatnio zmieniony 14 lipca 2009, 18:59 przez kefirek, łącznie zmieniany 2 razy.