Felipe Melo
- mns
- Juventino
smiech na sali z tym newsem - najlepiej pozastrzegac wszystkie numery ktore moga sie kojarzyc z "wszech istniejacym zlem" :rotfl:szczypek pisze:Tutaj opisany jest przypadek Kaki i jego "18". Dla mnie to totalna głupota, aby jakikolwiek numer miał się tak kojarzyć.Pelson pisze:Czy numer Melo ma jakiś związek z Hitlerem? Mam nadzieję że ktoś poprosi go o genezę tego numeru, bo to ciekawe.
To z jakim zagra Melo nie ma najmniejszego znaczenia... Chce 88 to taki pewnie dostanie. W wywiadzie rzeczywiście można odnaleźć wiele pozytywnych zdań. Przynajmniej nikomu nie wmawia nic na siłę ;]
od oficjalnego komunikatu dziela nas godzinki (oby), teraz zarzad musi sie zajac obsadzeniem prawej obrony

- JuveR
- Juventino
To na pewno błąd ze strony moderatorów violi. To jest też mocne:Pelson pisze:4-2-3-2 mnie zabiło. Ciekawe czy to babol włoskiego dziennikarza, czy redaktorów strony o Fiorentinie. Stawiam na to drugie bo rzetelnością to oni nie świecą.
"Ja bym wolałbym po włosku."
:rotfl:
To chyba jakimś translatorem tłumaczone

- Kamex22
- Juventino
His contract will then be deposited with the Lega Calcio on Thursday --> Oczywiście nie było podpisane w czwartek... wg goal.com, które powołuje się na Sky Sport Italia, podpisze dziś Melo, a kontrakt zostanie złożony w następny czwartek (czyli za 2 dni) do Lega Calcio i wtedy tez najprawdopodobniej zostanie ogłoszony...mrozzi pisze:http://www.solojuve.com/index.php?optio ... temid=1214
Tutaj potwierdza się to, co właściwie wcześniej było nam już znane. Ciekawostką jest za to fakt, że wstępne podpisanie kontraktu miało już ponoć miejsce w czwartek :shock: A my tu się stresować musieliśmy :lol:
- mns
- Juventino
mialbyc poniedzialek, pozniej wtorek - a teraz mowia czwartek 
dla ścisłości o transfer sie nie obawiam ale to czekanie jest strasznie meczace - podziekowac mozemy pismakom za dmuchanie balonika i zgadywanie w ktory dzien bedzie oficjalne info.

dla ścisłości o transfer sie nie obawiam ale to czekanie jest strasznie meczace - podziekowac mozemy pismakom za dmuchanie balonika i zgadywanie w ktory dzien bedzie oficjalne info.
- Majos
- Juventino
Mnie również to czekanie dobijamns pisze:mialbyc poniedzialek, pozniej wtorek - a teraz mowia czwartek

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Różnica jest jednak taka, że D'Agostino nie przechodził testów medycznych w Turynie i nie mówił, tak jak Melo, że jest już zawodnikiem Starej Damy... Nie krywam natomiast, że mnie również ta sytuacja irytuje, bo ta ciągła niepewność jest niepotrzebna... Mam nadzieję, że klub poinformuje nas o wszystkim od razu po podpisaniu umowy, a nie dopiero po dostarczeniu stosownych papierów do Lega Calcio, jak to jest w zwyczaju... Testy medyczne - OK, porozumienie z Melo - w porządku, akceptacja oferty ze strony Violi - zaakceptowana, ale o oficjalnym potwierdzeniu ani widu, ani słychu...
- Rafek
- Juventino
Czym się tu denerwować ? Przecież ten transfer jest pewny, co może go zatrzymać, jeśli Wszyscy są dogadani, a Melo przeszedł testy medyczne ? Już jest nasz.mrozzi pisze:Różnica jest jednak taka, że D'Agostino nie przechodził testów medycznych w Turynie i nie mówił, tak jak Melo, że jest już zawodnikiem Starej Damy... Nie krywam natomiast, że mnie również ta sytuacja irytuje, bo ta ciągła niepewność jest niepotrzebna... Mam nadzieję, że klub poinformuje nas o wszystkim od razu po podpisaniu umowy, a nie dopiero po dostarczeniu stosownych papierów do Lega Calcio, jak to jest w zwyczaju... Testy medyczne - OK, porozumienie z Melo - w porządku, akceptacja oferty ze strony Violi - zaakceptowana, ale o oficjalnym potwierdzeniu ani widu, ani słychu...
- JuveR
- Juventino
W konkurencji piszą, że Marchionni jest już definitywnie piłkarzem violi. Tak więc oficjalny komunikat to już zwykła formalność.Rafek pisze:Czym się tu denerwować ? Przecież ten transfer jest pewny, co może go zatrzymać, jeśli Wszyscy są dogadani, a Melo przeszedł testy medyczne ? Już jest nasz.mrozzi pisze:Różnica jest jednak taka, że D'Agostino nie przechodził testów medycznych w Turynie i nie mówił, tak jak Melo, że jest już zawodnikiem Starej Damy... Nie krywam natomiast, że mnie również ta sytuacja irytuje, bo ta ciągła niepewność jest niepotrzebna... Mam nadzieję, że klub poinformuje nas o wszystkim od razu po podpisaniu umowy, a nie dopiero po dostarczeniu stosownych papierów do Lega Calcio, jak to jest w zwyczaju... Testy medyczne - OK, porozumienie z Melo - w porządku, akceptacja oferty ze strony Violi - zaakceptowana, ale o oficjalnym potwierdzeniu ani widu, ani słychu...
- mns
- Juventino
od wczoraj jest to juz tylko formalnosc a potwierdznie jak nie bylo tak nie maJuveR pisze:W konkurencji piszą, że Marchionni jest już definitywnie piłkarzem violi. Tak więc oficjalny komunikat to już zwykła formalność.Rafek pisze:Czym się tu denerwować ? Przecież ten transfer jest pewny, co może go zatrzymać, jeśli Wszyscy są dogadani, a Melo przeszedł testy medyczne ? Już jest nasz.mrozzi pisze:Różnica jest jednak taka, że D'Agostino nie przechodził testów medycznych w Turynie i nie mówił, tak jak Melo, że jest już zawodnikiem Starej Damy... Nie krywam natomiast, że mnie również ta sytuacja irytuje, bo ta ciągła niepewność jest niepotrzebna... Mam nadzieję, że klub poinformuje nas o wszystkim od razu po podpisaniu umowy, a nie dopiero po dostarczeniu stosownych papierów do Lega Calcio, jak to jest w zwyczaju... Testy medyczne - OK, porozumienie z Melo - w porządku, akceptacja oferty ze strony Violi - zaakceptowana, ale o oficjalnym potwierdzeniu ani widu, ani słychu...

ale czekamy

- eslk
- Juventino
Spokojnie, pare dni temu prasa pisala, ze we wtorek Melo podpisze kontrakt, a w czwartek zloza papiery do Lega Calcio, co zaowocuje tym, ze bedzie mozna ten transfer oglosic oficjalnie.
Zreszta, widac to po kolejnych plotkach transferowych - pomoc mamy kompletną, teraz zarzad koncentruje sie na wzmocnieniu obrony - i tutaj pojawia sie nazwisko Santacroce.
Zreszta, widac to po kolejnych plotkach transferowych - pomoc mamy kompletną, teraz zarzad koncentruje sie na wzmocnieniu obrony - i tutaj pojawia sie nazwisko Santacroce.
- Monte Cristo
- Juventino
Media to, media tamto.. A jutro napisza ze trzeba jeszcze dostac odpowiedz od Lega Calcio, w piatek ze sie poczta opoznila i trzeba bedzie czekac do poniedzialku bo redaktorzy Juventus.com w weekendy nie pracuja :lol:
Szczerze to sie zaczyna to robic wkurzajace. Codziennie potwierdzenie jest tuz tuz, a i tak sie przeciaga. Po prostu po sadze z Xabim jestem o wszystkie transfery, nawet te ktore wygladaja juz na praktycznie sfinalizowane, do konca niespokojny. Dopoki nie zobacze potwierdzenia na stronie.
Szczerze to sie zaczyna to robic wkurzajace. Codziennie potwierdzenie jest tuz tuz, a i tak sie przeciaga. Po prostu po sadze z Xabim jestem o wszystkie transfery, nawet te ktore wygladaja juz na praktycznie sfinalizowane, do konca niespokojny. Dopoki nie zobacze potwierdzenia na stronie.
- Lypsky
- Juventino
Te media są takie gówniane, że już x czasu temu donosiły, iż do transakcji zostanie włączona karta MM - dziś potwierdziła to oficjalna strona violi. Te media są takie gówniane, że już przed weekendem donosiły, że Melo testy przejdzie w poniedziałek i wtorek.
Pozostaje czekać na oficjalny komunikat, który po informacjach ze strony violi jest tylko kwestią czasu.
Pozostaje czekać na oficjalny komunikat, który po informacjach ze strony violi jest tylko kwestią czasu.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- zebol
- Juventino
http://www.acffiorentina.pl/?news=1705
tu jest wywiad z Felipe ciekawy mówi np o tym jaki numer będzie nosił w Juve nr 88.
tu jest wywiad z Felipe ciekawy mówi np o tym jaki numer będzie nosił w Juve nr 88.
Juve jesteś drużyną naszych serc na boisku jedenastu bohaterów wygraj niemożliwe i do przodu idz A my pójdziemy za tobą!!!