Felipe Melo
- eslk
- Juventino
Ciekawe, czy to faktycznie ostatni transfer, jak powiedział Blanc, czy sprowadzimy jeszcze jakiegos zawodnika. Byc moze bedzie tak jak rok i dwa late temu, ze ostatecznie przyjdzie na wypozyczenie jakis obronca. Chociaz bardziej widzialbym Santacroce za te całe 6 baniek. Grosso nam potrzebny nie jest.
- Axel
- Juventino
Może nie ostatni 
"Le Parisien" jest przekonane że Lyon wzmocni Cissokho a tym samym Grosso otrzyma zielone światło i będzie mógł odejść z klubu (rzekomo za 3mln!)
Być może zarząd szykuję jakże miłą niespodziankę (Melo, Grosso). Jeśli <transfery dojdą do skutku to będę bardzo zadowolony
Mielibyśmy kim wojować praktycznie na wszystkich frontach.

"Le Parisien" jest przekonane że Lyon wzmocni Cissokho a tym samym Grosso otrzyma zielone światło i będzie mógł odejść z klubu (rzekomo za 3mln!)
Być może zarząd szykuję jakże miłą niespodziankę (Melo, Grosso). Jeśli <transfery dojdą do skutku to będę bardzo zadowolony

"Grazie o Signore per avermi la Juventus"
- eslk
- Juventino
No chyba transfer Grosso upadl ostatecznie bo Juventus wcale go nie chce. I bardzo dobrze.
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... more-agent
Licze na Santacroce.
Licze na Santacroce.
- Jelon
- Juventino
Podobno Lucio za 6 mln do wyciągniecia tak powiedział Hoeness
Zaś mam nadzieję że już jutro Melo będzie oficjlanie nasz
Co do Grosso podobno dzis agent powiedział że nie było żadnego kontaktu z nami, nie wiem co o tym myśleć
Zaś mam nadzieję że już jutro Melo będzie oficjlanie nasz
Co do Grosso podobno dzis agent powiedział że nie było żadnego kontaktu z nami, nie wiem co o tym myśleć
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Tym bardziej, że temat jest o Melo.eslk pisze:No chyba transfer Grosso upadl ostatecznie bo Juventus wcale go nie chce. I bardzo dobrze.
Licze na Santacroce.
Nie było mnie kilka dni i przez kilka dni wiele nowych informacji się pojawiło, ale ciągle brakuje oficjalnego potwierdzenia. Teraz wydaje się to (i oby) kwestią czasu. I dobrze, bo to znacznie podnosi nasz poziom. Czekam jeszcze na takiego obrońcę, który ten poziom w defensywie by podniósł i to okienko transferowe będzie można zaliczyć do najbardziej udanych od czasów Calciopoli.
- Lypsky
- Juventino
Czytaj posty. Dziś był pierwszy dzień testów, jutro Melo ma pojawić się w Turynie na część drugą i ostatnią. Właśnie tego dnia powinniśmy doczekać się oficjalnego komunikatu.minimav pisze:Czy Melo przeszedl juz testy medyczne?
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- J*kr*U*a*V*ki*E
- Juventino
- Marian.
- Juventino
Oglądałem już ten filmik 3 razy
Trochę mnie martwi to, że transfer Melo się przeciąga. Oficjalny komunikat miał być wczoraj, a tu znów ustawiają nowe terminy, i piszą że oficjalne potwierdzenie nastąpi dziś lub w środę. Jak tak dalej pójdzie to oficjalne potwierdzenie będzie za 2-3 tygodnie ;/ albo w ogóle nie dojdzie do transferu.

- D-Rose
- Juventino
W poniedzialek mial wrocic z urlopu i przejsc testy medyczne, które widocznie trwaja dwa dni.
Spokojnie ludzie, jak juz te cale badania przechodzi to raczej na sto procent bedzie w przyszlym sezonie Juventinim
Spokojnie ludzie, jak juz te cale badania przechodzi to raczej na sto procent bedzie w przyszlym sezonie Juventinim

- mns
- Juventino
nie koniecznie, moze sie okazac ze jest chory na cos powaznego (oby nie) i wtedy z transferu niciVirusT pisze:W poniedzialek mial wrocic z urlopu i przejsc testy medyczne, które widocznie trwaja dwa dni.
ale skoro fiora go kupila, gra w rep. mozna zalozyc ze jest zdrow jak ryby i dzis zobaczymy go z koszulka w bialo - czarne pasy

- darek
- Juventino
Może się okazać, że zębów nie myje i też z transferu nici.mns pisze:nie koniecznie, moze sie okazac ze jest chory na cos powaznego (oby nie) i wtedy z transferu niciVirusT pisze:W poniedzialek mial wrocic z urlopu i przejsc testy medyczne, które widocznie trwaja dwa dni.
ale skoro fiora go kupila, gra w rep. mozna zalozyc ze jest zdrow jak ryby i dzis zobaczymy go z koszulka w bialo - czarne pasy
Mam nadzieję, że testy przejdą dobrze i już niedługo stanie się oficjalnie zawodnikiem Juve.