Felipe Melo
- zebol
- Juventino
Ja również poczekałbym na oficjalne oświadczenie już tyle razy się zawiodłem że wole poczekać.
Juve jesteś drużyną naszych serc na boisku jedenastu bohaterów wygraj niemożliwe i do przodu idz A my pójdziemy za tobą!!!
- Konrad_cmf_
- Juventino
Niby negocacje zakonczone. Jestem pewien ze F. Melo jest juz naszym pilkarzem, a oficjalne potwierdzenie bedzie mialo miejsce w okolicach prezentacji Diego. Musimy czekac.
Na boku pozostawiam watpliwosci co do relacji kwota transferu -> pozyskany zawodnik -> inne braki w zespole. Zdecydowanie potrzebujemy jeszcze 1-2 obroncow naprawde wysokiej klasy ( badz bardzo perspektywnicznych )
Na boku pozostawiam watpliwosci co do relacji kwota transferu -> pozyskany zawodnik -> inne braki w zespole. Zdecydowanie potrzebujemy jeszcze 1-2 obroncow naprawde wysokiej klasy ( badz bardzo perspektywnicznych )
- Marcinzakopane
- Juventino
Jak dla mnie to już koniec tej krótkiej ale, jakże ekscytującej sagi :lol: ...
Jeszcze dzisiaj, a najpóźniej jutro usłyszymy oficjalne potwierdzenie tego transferu... Jakby się jeszcze udało sciągnąć kogoś na prawą obronę np. Santacrocce... to było by bardzo ładne mercato w wykonaniu zarządu...
Jeszcze dzisiaj, a najpóźniej jutro usłyszymy oficjalne potwierdzenie tego transferu... Jakby się jeszcze udało sciągnąć kogoś na prawą obronę np. Santacrocce... to było by bardzo ładne mercato w wykonaniu zarządu...

- blackadder
- Juventino
Swietny transfer, Juve nabiera ksztaltow. Jesli za rok zainwestujemy takie pieniadze w obrone jak w tym roku w transfery Diego i Melo to bedziemy miec jedna z najsilniejszych ekip w Europie.
Nasza linia pomocy z Melo, Sissoko i Diego jest najsilniejsza w lidze. Napastnicy sa swietni, na bramce najlepszy bramkarz na swiecie. Na obronie zdobywca Zlotej Pilki, doswiadczony Cannavaro. Do tego Chiellini - obecnie najlepszy wloski obronca. Tylko boki obrony moga budzic zastrzezenia.
Jesli zagramy to na co nas stac to Scudetto 09/10 jest nasze i wreszcie przypniemy 3 gwiazdke na trykoty!
Nasza linia pomocy z Melo, Sissoko i Diego jest najsilniejsza w lidze. Napastnicy sa swietni, na bramce najlepszy bramkarz na swiecie. Na obronie zdobywca Zlotej Pilki, doswiadczony Cannavaro. Do tego Chiellini - obecnie najlepszy wloski obronca. Tylko boki obrony moga budzic zastrzezenia.
Jesli zagramy to na co nas stac to Scudetto 09/10 jest nasze i wreszcie przypniemy 3 gwiazdke na trykoty!

- Nadziej
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
Dobry ruch. Wq mnie zdecydowanie lepszy niz ewentualne sprowadznie D'Agostino. Linia pomocy skompletowana. Do pelni szczescia brakuje nam tylko solidniejszych bocznych obroncow - mam nadzieje, ze chociaz jednego uda nam sie sciagnac jeszcze w tym okienku. Ciekawa opcja wydaje sie wymiana Poulsen - Rafinha z ewentualna doplata z naszej strony. Mozna tez sie zastanowic nad sprowadzeniem Santacroce. W kazdym razie licze na to, ze nie skonczymy na Melo.
Make friends for life or make hardcore enemies!
- pan Zambrotta
- Juventino
czy mnie sie zdaje, czy właśnie podczas prezentacji Diego potwierdzono transfer Melo ?
- matti26209
- Juventino
Czy przypadkiem koleś podczas prezentacji Diego nie powiedział, że Melo jest oficjalnie w Juve? 

- zebol
- Juventino
Jak widać to nie koniec
prezentacji.
Nie wiem czy zauważyliście ,że czas na tym forum jest dziwny jakiś spóźnia o 1 godzinę.

Nie wiem czy zauważyliście ,że czas na tym forum jest dziwny jakiś spóźnia o 1 godzinę.
Juve jesteś drużyną naszych serc na boisku jedenastu bohaterów wygraj niemożliwe i do przodu idz A my pójdziemy za tobą!!!