Felipe Melo
- Gigi Buffon
- Juventino
Mati1990 pisze:Jak donosi:
http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=160111
Możliwe, że już dziś Melo zostanie zaprezentowany jako nowy gracz Juve.
Co ciekawe Corivno powiedział, że sytuacja "boskiego MM" nie będzie miała zbytniego wpływu na transfer.Mimo to i tak MM prawdopodobnie zgodził się przejść do violi i dziś można się spodziewać oficjalnych komunikatów ze stron violi i Juve.
A wiadomo może o której będzie już wiadomo ,że Melo jest graczem Juve ??
Milan prawie jak Juve ! Prawie robi wielką różnicę
- January
- Juventino
menda861 pisze: znacznie bardziej wolabym HERNANESA o ktorym w sprawie transferow bylo wspominane
mlody, w dodatku ogloszony najbardziej obiecujacym mlodym talentem wyprzedzil benzeme i silve, najlepszy zawodnik brazylijskiej ligi, sami zobaczcie co potrafi, obunozny moze grac wszedzie
To kupmy go na bramkę. Znasz takie litery jak: ą, ę, ó, ś, ż, ź, ć, ł? :roll:
Co do Melo to choć całe zamieszanie nie trwa długo, jest bardzo męczące.
:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- Gigi Buffon
- Juventino
January pisze:menda861 pisze: znacznie bardziej wolabym HERNANESA o ktorym w sprawie transferow bylo wspominane
mlody, w dodatku ogloszony najbardziej obiecujacym mlodym talentem wyprzedzil benzeme i silve, najlepszy zawodnik brazylijskiej ligi, sami zobaczcie co potrafi, obunozny moze grac wszedzie
To kupmy go na bramkę. Znasz takie litery jak: ą, ę, ó, ś, ż, ź, ć, ł? :roll:
Co do Melo to choć całe zamieszanie nie trwa długo, jest bardzo męczące.
Dokładnie ! Ja myślę ,że można dostać urwania kapelusza i to co pod nim.
Mój szef w pracy powtarza jak ma dużo do roboty to ,że zaraz chyba dostanie od tego natłoku zajęć <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> :rotfl:
Mam nadzieję ,że przytoczona anegdota z mej pracy nie zaowocuje karteczką na moim koncie....

- Escobar
- Juventino
http://goal.com/en/news/596/exclusive/2 ... al-hanging
łapczywy piłkarz, łapczywy agent - na śmietnik z nimi
łapczywy piłkarz, łapczywy agent - na śmietnik z nimi
- dp10
- Juventino
"Juve: visite mediche a Torino per Felipe Melo Secondo indiscrezioni, Felipe Melo starebbe sostenendo le visite mediche a Torino: nonostante i problemi per il passaggio di Marchionni alla Fiorentina, la trattativa per l'approdo del brasiliano alla Juventus non dovrebbe conoscere intoppi. (09/07)"
www.sports.it
http://sport.virgilio.it/calcio/calciom ... retta.html
z tego co rozumiem to Melo przechodzi dzis testy medyczne w Turynie :o
www.sports.it
- Marcinzakopane
- Juventino
Tak dobrze rozumiesz, tylko że tam jest napisane wyraźnie "według plotek"dp10 pisze:"Juve: visite mediche a Torino per Felipe Melo Secondo indiscrezioni, Felipe Melo starebbe sostenendo le visite mediche a Torino: nonostante i problemi per il passaggio di Marchionni alla Fiorentina, la trattativa per l'approdo del brasiliano alla Juventus non dovrebbe conoscere intoppi. (09/07)"
www.sports.it

- Gigi Buffon
- Juventino
Capreggiani powiedział na ten temat: "Sprawa wygląda w ten sposób: mam nadzieję, że dzisiaj coś się ruszy w tym temacie, że szefowie Violi przemyśleli to i owo zeszłej nocy. Wystarczy, że Fiorentina zdobędzie się na niewielki krok, ale to już nie zależy ode mnie. Marco chce grać w koszulce Violi i Corvino wie o tym doskonale, do tego oczekiwania piłkarza nie są chyba zbyt wygórowane. Mam nadzieję, że oba kluby dyskutują teraz ze sobą i szukają rozwiązania sprawy. Do tego liczby też są klarowne. Do porozumienia brakuje 200 tysięcy euro. Jeśli w ciągu dzisiejszego dnia nic nie drgnie w tej sprawie, piłkarz dołączy do reszty drużyny w Pinzolo. Po wczorajszym dniu wznowienie negocjacji wydaje mi się jednak dosyć trudną rzeczą".
Na koniec zaznaczył jednak wyraźnie: "Odejście Marchionniego z Juventusu i przeprowadzka Felipe Melo do Turynu to dwie niezależne od siebie kwestie. O transferze mojego klienta do Florencji rozmawialiśmy jeszcze zanim Juventus zaczął działać w temacie Melo".
Więc chyba transfer Melo do Juve nie będzie zagrożony:D
Na koniec zaznaczył jednak wyraźnie: "Odejście Marchionniego z Juventusu i przeprowadzka Felipe Melo do Turynu to dwie niezależne od siebie kwestie. O transferze mojego klienta do Florencji rozmawialiśmy jeszcze zanim Juventus zaczął działać w temacie Melo".
Więc chyba transfer Melo do Juve nie będzie zagrożony:D
- January
- Juventino
Agent Marchionniego mówi tak, żeby ratować mu tyłek przed linczem w przypadku gdy nie udałby się transfer Melo do Juve. Wystarczy przeczytać jego uzasadnienie:
Tylko, że wtedy rozmawiali o 50% karty boskiego, a teraz jest mowa o wymianie plus dopłata ze strony Juventusu.O transferze mojego klienta do Florencji rozmawialiśmy jeszcze zanim Juventus zaczął działać w temacie Melo
:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- kosiorekk
- Juventino
A Ty oczywiście wiesz najlepiej kto z kim, kiedy i o czym rozmawiał.January pisze:Agent Marchionniego mówi tak, żeby ratować mu tyłek przed linczem w przypadku gdy nie udałby się transfer Melo do Juve. Wystarczy przeczytać jego uzasadnienie:
Tylko, że wtedy rozmawiali o 50% karty boskiego, a teraz jest mowa o wymianie plus dopłata ze strony Juventusu.O transferze mojego klienta do Florencji rozmawialiśmy jeszcze zanim Juventus zaczął działać w temacie Melo

- Lypsky
- Juventino
http://www.solojuve.com/index.php?optio ... temid=1214
cześć i czołem Pinokio.
cześć i czołem Pinokio.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Marcinzakopane
- Juventino
Można się było spodziewać, że to się tak skończy teraz czekamy tylko na oficjalne przedstawienie Melo jako piłkarza JUVE !!Lypsky pisze:http://www.solojuve.com/index.php?optio ... temid=1214
cześć i czołem Pinokio.

- fallweiss
- Juventino
Zdaje się ,że Treze raczej zostanie ,a transfer Grosso-wygląda ,że nie doszło nawet do jakiś poważniejszych rozmów więc raczej jest to kwestia zakończona... Bardziej wydaje mi się możliwe wytransferowanie któregoś z pomocników
Albo zarząd zrobił zrzutkę na pesnję
Albo zarząd zrobił zrzutkę na pesnję

- Marcinzakopane
- Juventino
Masz rację, więc bardzo możliwe jest to, że nie pozyskamy już żadnego zawodnika, chociaż według mnie Ferrara będzie chciał ściągnąć jeszcze jednego obrońcę i wydaje mi się, że może to być Santacrocce (nie wiem jak się to dokładnie piszeZdaje się ,że Treze raczej zostanie ,a transfer Grosso-wygląda ,że nie doszło nawet do jakiś poważniejszych rozmów więc raczej jest to kwestia zakończona... Bardziej wydaje mi się możliwe wytransferowanie któregoś z pomocników

- Marian.
- Juventino