Felipe Melo

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2009, 10:46

Przecież to news sprzed kilku dni. Nic nowego w sprawie.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Sybir

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 lipca 2009, 10:47

http://www.solojuve.com/index.php?optio ... temid=1213

Co prawda na violachannel tego nie moge znalezc, ale wierze w ten transfer ;D

Może i potwierdziła transfer ale jak widać MM ma ustalić warunki kontraktu, a jak wiemy właśnie jego kontrakt stoi na przeszkodzie do transferu Melo :( A poza tym to ten news jest sprzed 3 dni, wtedy jeszcze prawie nic nie było słychać o Melo :) Ale ogólnie nie pozostaje nam nic innego jak wierzyć w to, że już niedługo zobaczymy Felipe w koszulce Juve.

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2009, 10:48

Ten news jest z 6 lipca, a Marchionniemu odbiło wczoraj.

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2009, 10:52

minimav pisze:http://www.solojuve.com/index.php?optio ... temid=1213

To jest news sprzed trzech dni, potem powiedziano, że owszem - kluby dogadały się, ale Marchionni chce więcej zarabiać.
Swoją drogą, z tego co zrozumiałem, tu piszą że jutro oficjalna prezentacja, a cała wymiana to kwestia godzin - http://www.tuttomercatoweb.com/juventus ... tizia=6624 . Łącząc to z faktem, że Marchionniego nie ma na zgrupowaniu, może się okazać, że jego gadanie napsuło nam tylko krwi.
Na Tuttomercatoweb doczytałem się też, że Siena za połówkę karty Paoulcciego dała nam aż 3,3 mln €. Będzie na Grosso :D.

menda861

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 lipca 2009, 10:53

kurcze jakos ciezko przekonac mi sie do tego MELO
ale mam nadzieje ze sie myle :)
ostatniego transferu z fiorentiny dobrze nie wspomniam -> ALMIRON
znacznie bardziej wolabym HERNANESA o ktorym w sprawie transferow bylo wspominane
mlody, w dodatku ogloszony najbardziej obiecujacym mlodym talentem wyprzedzil benzeme i silve, najlepszy zawodnik brazylijskiej ligi, sami zobaczcie co potrafi, obunozny moze grac wszedzie

wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2009, 11:06

menda861 pisze: ostatniego transferu z fiorentiny dobrze nie wspomniam -> ALMIRON
:shock:

Ja w ogóle tego transferu nie wspominam, bo takowego nigdy nie było... Almiron przyszedł z Empoli.

Z tym Hernanesem też się urwałeś z choinki...

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
Marcinzakopane

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2009, 11:08

beka pisze:
minimav pisze:http://www.solojuve.com/index.php?optio ... temid=1213

To jest news sprzed trzech dni, potem powiedziano, że owszem - kluby dogadały się, ale Marchionni chce więcej zarabiać.
Swoją drogą, z tego co zrozumiałem, tu piszą że jutro oficjalna prezentacja, a cała wymiana to kwestia godzin - http://www.tuttomercatoweb.com/juventus ... tizia=6624 . Łącząc to z faktem, że Marchionniego nie ma na zgrupowaniu, może się okazać, że jego gadanie napsuło nam tylko krwi.
Na Tuttomercatoweb doczytałem się też, że Siena za połówkę karty Paoulcciego dała nam aż 3,3 mln €. Będzie na Grosso :D.
Ten news z tuttomercato to jest jakby podsumowanie całej dotychczasowej sagi pt. "Melo w Juventusie" piszę tam o tym, że prezentacja ma się odbyć dzisiaj, że cała sprawa rozchodzi się o te 200 tysięcy rządane przez Marchioniego i tak ogółem to nic nowego...

Obrazek
menda861

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 lipca 2009, 11:10

a rzeczywisice moja skucha:P
zobaczycie ze jesli przyjdzie do Europy to jeszcze o Hernanesie ebdzie glosno, to napewno nie bylyb zmarnowane pieniadze:)

Escobar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2009, 11:12

Blanc mówi, że "jeszcze jeden sfinalizowany transfer i można uznać mercato za zamknięte" Rozumiem, że przyjdzie Melo i koniec. Potrzebna nam silniejsza obrona! Chyba, że jednak Melo nie przyjdzie...

Marcinzakopane

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2009, 11:17

Chodzi Ci chyba o tego newsa:

http://goal.com/en/news/10/italy/2009/0 ... ean-claude

Ostatnie zdanie jest bardzo ciekawe: Secco potwierdza, że prowadzone są rozmowy i powinny być zamknięte wkrótce...

A tak poza tym nie wierze w to, że to będzie nasz ostatni transfer gdyż Elkann czy jak mu tam wspominał kiedyś, po transferze diego, że juvetnus dokona jeszcze dwóch lub trzech transferów, więc jestem dobrej myśli co do wzmocnienia linii obronnej, bo to teraz chyba najważniejsze!

Obrazek
JuveR

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2009, 11:21

Escobar pisze:Blanc mówi, że "jeszcze jeden sfinalizowany transfer i można uznać mercato za zamknięte" Rozumiem, że przyjdzie Melo i koniec. Potrzebna nam silniejsza obrona! Chyba, że jednak Melo nie przyjdzie...
A co miał powiedzieć? Lepiej nie być za bardzo do przodu. A jak coś nie wyjdzie, a by zapowiedział, że sprowadzą jeszcze 2-3 piłkarzy?
Ja czekam na oficjalne informacje.
A tak poza tym nie wierze w to, że to będzie nasz ostatni transfer gdyż Elkann czy jak mu tam wspominał kiedyś, po transferze diego, że juvetnus dokona jeszcze dwóch lub trzech transferów, więc jestem dobrej myśli co do wzmocnienia linii obronnej, bo to teraz chyba najważniejsze!
Ostatnio również powiedział, że przed nami jeszcze kilka świetnych inwestycji. Mówiąc kilka pewnie miał na myśli przyjście nowych piłkarzy, ale pewnie i odejścia.

Gigi Buffon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2009, 11:24

Ależ tak ; Te trzy kolejne transfery to ; Melo , kupienie 50% praw do Paolucciego , i sprowadzenie z powrtotem Almirona :rotfl:

A tak na poważnie to może odpowiem na jedno pytanie.

Przy transferze Amauriego Nocerino też częścią zapłaty, i na początku też nie chciał odchodzić .... W tym roku to Marchionni jest częścią zapłaty za Melo i też nie chce odejść .... Nocerino w końcu odszedł jako część zapłaty.

Wniosek jest logiczny ; Marco też to uczyni

Milan prawie jak Juve ! Prawie robi wielką różnicę
Escobar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2009, 11:48

Marco też to uczyni
miejmy nadzieję, zwłaszcza, że w 50% już i tak już jest graczem Violi. Gdyby zablokował poczynania transferowe obu klubów, których jest zawodnikiem nie miałby lekkiego życia :C

Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 09 lipca 2009, 11:56

Jak donosi:
http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=160111

Możliwe, że już dziś Melo zostanie zaprezentowany jako nowy gracz Juve.
Co ciekawe Corivno powiedział, że sytuacja "boskiego MM" nie będzie miała zbytniego wpływu na transfer.Mimo to i tak MM prawdopodobnie zgodził się przejść do violi i dziś można się spodziewać oficjalnych komunikatów ze stron violi i Juve.

Asta#8

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2009, 12:03

http://www.tuttosport.com/foto/calcio/s ... elipe+Melo

Jak to ładnie napisali... koszulka pomocnika Juventusu. ;)

Zablokowany