Koszulki na sezon 2009/2010
- bendzamin
- Redaktor
Ja spróbowałem... Średnio mi się podoba.Kamex22 pisze:A wez zarzuc jakas ?tabo89 pisze:próbowalem kilka kombinacji z SE zrobić tak jak to zrobiłem z Ferrari i Iveco ale nic mi sie nie podoba
nie pasuje to logo na naszą koszulkęI jakbys mogl to zroc moze z pomaranczowym logiem walkman

- Kamex22
- Juventino
rzeczywisice jakies nie tegie te koszulki. Moze jakby tej bialej ramki nie bylo to pomaranczowy walkman by sie lepiej prezentowal, a zreszta czy to wazne? Oby kasiory bylo duzobeka pisze:Ja spróbowałem... Średnio mi się podoba.Kamex22 pisze:A wez zarzuc jakas ?tabo89 pisze:próbowalem kilka kombinacji z SE zrobić tak jak to zrobiłem z Ferrari i Iveco ale nic mi sie nie podoba
nie pasuje to logo na naszą koszulkęI jakbys mogl to zroc moze z pomaranczowym logiem walkman

- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Kamex22 pisze:rzeczywisice jakies nie tegie te koszulki. Moze jakby tej bialej ramki nie bylo to pomaranczowy walkman by sie lepiej prezentowal, a zreszta czy to wazne? Oby kasiory bylo duzo

Chwilę się pobawiłem i usunąłem tę ramkę. Grafik ze mnie marny, ale jeśli ktoś naprawdę dobry zająłby się wpasowaniem tego logo w koszulkę to nie wyglądałoby to źle.
- January
- Juventino
To już prędzej by wyglądało standardowe logo SE z podpisem po prostu bez ramki, która stwarza okropne wrażenie.
:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Mnie się bardzo spodobała wizja Ferrari na koszulce. Nawet poprawiłem to co tabo wrzucił.
Wygląda fajnie.
...ale niemożliwe.

A Sony Erickson to może z samym napisem by było lepsze.
Wygląda fajnie.
...ale niemożliwe.

A Sony Erickson to może z samym napisem by było lepsze.
Ostatnio zmieniony 08 lipca 2009, 15:59 przez Push3k, łącznie zmieniany 2 razy.
- Wojt
- Juventino
Ostatnio zmieniony 08 lipca 2009, 16:00 przez Wojt, łącznie zmieniany 5 razy.
From rivers of sorrow, to oceans deep with hope, I have travelled them.
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
- January
- Juventino
No teraz już lepiej, a myślę, że jak zabiorą się do tego profesjonaliści to będzie nawet ok.
:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- Kuben
- Juventino
bo mamy podpisane kontrakty z innymi firmamiPush3k pisze:No w sumie. Tamte były najlepsze, według mnie, więc czemu nie dać tego samego?VirusT pisze:Moglo by byc samo SONY, jak za starych dobrych czasow :o
co do tych projektów... nie podobają mi się te wzory reklam.
Ciekaw jestem co wymyślą za rok.
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus