Wszystko o Milanie
- Majos
- Juventino
Moim zdaniem jest to dosyć poważne wzmocnienie Milanu. Gościu nieźle wymiata na lewej stronie. Wiadomo zawsze istnieją obawy, czy nie stanie się z nim to co z naszym Tiago, bo z aklimatyzacją może być różnie, ja natomiast oceniam ten transfer pozytywnie.Dragon pisze:Podobno Cissoko z Porto juz dogadany z milanem, Ok 15 mln. Takie sobie wzmocnienie moim zdaniem
- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Dokładnie, bardzo mi się ten piłkarz podobał w LM, ciekawe czy utrzyma równie dobrą dyspozycje w przyszłym sezonie, jeśli tak to bardzo dobre wzmocnienie Milanu, szkoda ze nie nasze..gdyż ten grajek może grać bodajże również na prawej stronie, a wiadomo co tam się dzieje...MajosJuventino pisze:Moim zdaniem jest to dosyć poważne wzmocnienie Milanu. Gościu nieźle wymiata na lewej stronie. Wiadomo zawsze istnieją obawy, czy nie stanie się z nim to co z naszym Tiago, bo z aklimatyzacją może być różnie, ja natomiast oceniam ten transfer pozytywnie.Dragon pisze:Podobno Cissoko z Porto juz dogadany z milanem, Ok 15 mln. Takie sobie wzmocnienie moim zdaniem
- stahoo
- Juventino
Cissoko to piłkarz powyżej średniej umiejetności naszych bocznych obrońców, a dużo poniżej Alvesa czy Ramosa. Tak bym go scharakteryzował. Jest młody, może się mocno rozwinąc, ale może też okazac się niewypałem (czego zyczymy z całych, naszych biało-czarnych serc).
Wydaje mi się, że nie jest on wart 15 mln, ale Smoki lubia zawyżac ceny i nie ejdnego piłkarza opchneli drożej niż na to zasługuje (aluzja do innego mediolańskiego klubu). Na czym jak na czym, ale na uzyskiwaniu wysokich cen z transferów to Porto się zna
Wydaje mi się, że nie jest on wart 15 mln, ale Smoki lubia zawyżac ceny i nie ejdnego piłkarza opchneli drożej niż na to zasługuje (aluzja do innego mediolańskiego klubu). Na czym jak na czym, ale na uzyskiwaniu wysokich cen z transferów to Porto się zna

- Yoda666
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
http://sport.onet.pl/74327.4,1248705,19 ... omosc.html
No i tyle widzieli Cissokho w Milanie... Gdzieś wyczytałem, że nie chodziło tylko o zęby ale i przepuklinę.
Milan podobno złożył też drugą ofertę, tym razem rocznego wypożyczenia (7-8 mln ojro+prawo wykupienia zawodnika) jednak Porto na taki obrót sprawy się nie zgodziło.
Podsumowując, z dużej chmury mały deszcz, a ACM zalicza transferowy falstart (jeśli chodzi o 'nabytki').
No i tyle widzieli Cissokho w Milanie... Gdzieś wyczytałem, że nie chodziło tylko o zęby ale i przepuklinę.
Milan podobno złożył też drugą ofertę, tym razem rocznego wypożyczenia (7-8 mln ojro+prawo wykupienia zawodnika) jednak Porto na taki obrót sprawy się nie zgodziło.
Podsumowując, z dużej chmury mały deszcz, a ACM zalicza transferowy falstart (jeśli chodzi o 'nabytki').
- Wojt
- Juventino
Nie za wypożyczenie, tylko za transfer. W grę wchodziło albo bezpłatne wypożyczenie z opcją pierwokupu (za ile nie wiadomo), albo transfer definitywny za te 7 - 8 milionów.matekkuba pisze:Za wypozyczenie?! Toż to 50% ceny jaką oferowali za zakup.(7-8 mln ojro+prawo wykupienia zawodnika)
From rivers of sorrow, to oceans deep with hope, I have travelled them.
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
- Simi
- Qualità Juventino
Ależ cwaniaczki :lol:matekkuba pisze:Za wypozyczenie?! Toż to 50% ceny jaką oferowali za zakup.(7-8 mln ojro+prawo wykupienia zawodnika)
A wracając do wątku młodego gracza Smoków, ma 21 lat, może jeszcze pokazać na co go stać, no ale cóż, nie wiem co sie stalo z tymi zębami, ale to chyba dużo poważniejsza sprawa, niż jakiś jeden ząbek krzywy.. szkoda mi go, bo widać ze sie juz troche napalił na gre w drużynie Rossonerich.
P.S. jak to ktoś powiedział, Milan nie dosyć ze utracił Kake,Maldiniego i Ancelottiego, to teraz zacznie zapewne sciągać jakiś słabych przecinaków, jak dobrze ze nie ma u nas takiego Galliniego, bo Secco sie troche widać poprawia.
Dokładnie, dokładnie.MaxiLopez pisze:Jeżeli ktoś mówi że Juventus jest źle zarządzanym klubem, spójrzcie na Milan. Boże byleby do Juve ie przyszedł ktoś taki jak Galliani.
- wojczech7
- Juventino
Onyewu w Milanie
Ciekawe posunięcie, nie powiem. W tych kilku spotkaniach Pucharu Konfederacji spiywał się znakomicie, jednak czy to wystarczy na Serie A? Pożyjemy, zobaczymy...
Ciekawe posunięcie, nie powiem. W tych kilku spotkaniach Pucharu Konfederacji spiywał się znakomicie, jednak czy to wystarczy na Serie A? Pożyjemy, zobaczymy...
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."