Forumowicz od A do Z - vol.2
- Azrael
- Juventino
Sa sa sa sa... :C
A tak całkiem poważnie to znam Twój "ból" Lypsky. Na początku zawsze pisanie idzie jak po maśle, ale gdy się zbliżasz do końca to nagle wokół mnóstwo obowiązków, no i wykończenie wymaga żmudnej pracy edytorskiej. Czekam na efekty Twojej pracy.
A tak całkiem poważnie to znam Twój "ból" Lypsky. Na początku zawsze pisanie idzie jak po maśle, ale gdy się zbliżasz do końca to nagle wokół mnóstwo obowiązków, no i wykończenie wymaga żmudnej pracy edytorskiej. Czekam na efekty Twojej pracy.
Pozdrawiam!
- Radek_88
- Qualità Juventino
Nie bylo mnie przez kilka dni w domu, a jako, ze nikt inny nie zamknal ankiety to ta lekko sie przedluzyla
No ale pora poznac wyniki:
leniup[46 głosów]
paku [19 głosów]
Mrówa[14 głosów]
tytus71[5 głosów]
Wszystkich głosów: 84
Do kolejnej ankiety przechodza oczywiscie paku i Mrówa, leniup zabiera sie za pisanie alfabetu.
Przypomne jeszcze, ze czekamy tez na pojawienie sie alfabetow Lypsky'ego i mnowo.
Zachecam do zglaszania sie do kolejnej ankiety!

leniup[46 głosów]
paku [19 głosów]
Mrówa[14 głosów]
tytus71[5 głosów]
Wszystkich głosów: 84
Do kolejnej ankiety przechodza oczywiscie paku i Mrówa, leniup zabiera sie za pisanie alfabetu.

Zachecam do zglaszania sie do kolejnej ankiety!
- Lypsky
- Juventino
Macie, bawcie się. Z góry przepraszam, za ewentualne błędy ortograficzne i interpunkcyjne, nie mam siły poprawiać tego.
W razie gdybym został zbanowany - co złego to nie ja
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- January
- Juventino
Odkąd brałem w udział w ankiecie minęło wiele czasu, więc jeśli mogę to się zgłaszam.
:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- paku
- Juventino
Dzięki, dzięki, ale jak na razie nie jest mi dane napisanie informacji o naszych, rodzimych kibicach.Pawełek pisze:Głos na paku. Ktoś już kiedyś wspomniał, że w jego alfabecie mamy szansę, żeby poznać trochę informacji o polskich kibicach
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Powiadają, że nie ważne jak zostaniesz zapamiętany, ważne, że będą o tobie pamiętać... I tak oto zostanę zapamiętany jako ten o którym wspomniał ten którego imienia się głośno nie wymawia...Lypsky w swoim analfabecie pisze:Pozdrawiam redakcję JuvePoland, w szczególności Siewiera - mojego ulubieńca od x czasu.

Również pozdrawiam, ściskam, całuję :*
ps Zapomnij o Q!

- Ein
- Juventino
Tey, DjJuve ... nie jesteś tak głupi jak sądziłem
Serio, chyba najlepszy alfabet jaki miałem przyjemność przeczytać. Bez ogródek, od siebie...
Aż pomyśleć, że jestem w wieku, kiedy zaczynałeś karierę z JP. Chyba najlepiej będzie jak zgłoszę się do kolejnej edycji za 5 lat, wiele się pewnie zmieni
Wielkie brawa

Serio, chyba najlepszy alfabet jaki miałem przyjemność przeczytać. Bez ogródek, od siebie...
Aż pomyśleć, że jestem w wieku, kiedy zaczynałeś karierę z JP. Chyba najlepiej będzie jak zgłoszę się do kolejnej edycji za 5 lat, wiele się pewnie zmieni
Wielkie brawa

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- pan Zambrotta
- Juventino
Lypsky i Azrael - dwa pijaki, co lubią wódkę, "łiski" i chodzą do Kościoła jak mają czas.
Po przeczytaniu Twojego alfabetu Konradzie mam dziwnie dobry humor, bo już wiem że nie jestem jedynym narcyzem na świecie :lol:
Świetny alfabet, ale zobaczymy gogusiu co wypocisz za drugim razem, a wtedy tak łatwo już nie będzie.
A co do Kamilka, to widzę że ma takie same odczucia do swojego alfabetu jak ja do mojego. No i malkontenctwo pierwsza klasa, jeszcze większe od mojego. Masz mało znajomych na n-k, już konta fikcyjne fanów delfinów butlonosów mają więcej niż 35 znajomych.
Kończąc przemówienie i zamykając słoik z wazeliną, fajne alfabety
chamie
Po przeczytaniu Twojego alfabetu Konradzie mam dziwnie dobry humor, bo już wiem że nie jestem jedynym narcyzem na świecie :lol:
Świetny alfabet, ale zobaczymy gogusiu co wypocisz za drugim razem, a wtedy tak łatwo już nie będzie.
A co do Kamilka, to widzę że ma takie same odczucia do swojego alfabetu jak ja do mojego. No i malkontenctwo pierwsza klasa, jeszcze większe od mojego. Masz mało znajomych na n-k, już konta fikcyjne fanów delfinów butlonosów mają więcej niż 35 znajomych.
Kończąc przemówienie i zamykając słoik z wazeliną, fajne alfabety
Siewier pisze:(...)Lypsky w swoim analfabecie pisze:(...)
Mojego alfabetu nie czytasz, a cudze to już tak ?Siewier kiedyś mi pisze:Siewier (28-05-2009 16:24)
moglbym ci mowic, jak bardzo cie lubie, jak lubie czytac twoje posty i jak bardzo bym chcial przeczytac twoj alfabet
Siewier (28-05-2009 16:24)
a ja nie, nie chce cie oszukiwac, szczery bede, taki jestem!
Ja (28-05-2009 16:24)
a nie czytałeś ? ....
Ja (28-05-2009 16:25)
chamie
Siewier (28-05-2009 16:25)
a i owszem, mało tego, dobrze mi z tym
Ja (28-05-2009 16:25)
<płacze>no <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>

- mnowo
- Qualità Juventino
Na razie nie miałem okazji przeczytać ałfawitu Lypskyego (nie wiem czy mi honor pozwoli!
), chciałem tylko rzec, że mój jest w permanentnej produkcji. Wybaczcie, jeśli będę miał kilkudniowy poślizg, wolę napisać go dobrze, niż po prostu na czas, tym samym w tym przypadku trochę na odwal. Piszę, więc będzie na pewno.
- leniup
- Redaktor
- Azrael
- Juventino
Ciekawy alfabet! Powiedziałbym, że pod wieloma względami inny/lepszy od mojego. Chyba dokładnie udało Ci się pokazać to jakim człowiekiem jesteś. Po przeczytaniu Twojego alfabetu mogłem sobie zamknąć oczy i wyobrazić jak wygląda i jak się zachowuje Kamil "Lypsky" L., a myślę, że to przy mojej ograniczonej wyobraźni duża sztuka. Gratulacje!Lypsky pisze:Macie, bawcie się. Z góry przepraszam, za ewentualne błędy ortograficzne i interpunkcyjne, nie mam siły poprawiać tego.
Dziękipan Zambrotta pisze:Świetny alfabet, ale zobaczymy gogusiu co wypocisz za drugim razem, a wtedy tak łatwo już nie będzie.

Uważaj, bo jeszcze dzień, dwa i zupełnie stracimy zainteresowanie... :Cmnowo pisze:Wybaczcie, jeśli będę miał kilkudniowy poślizg, wolę napisać go dobrze, niż po prostu na czas, tym samym w tym przypadku trochę na odwal. Piszę, więc będzie na pewno.
Pozdrawiam!
- Lypsky
- Juventino
Dzięki panowie.
Może wypowiem się jeszcze na temat Azraela, gdyż również skrzywdziłem chłopaka
Twój alfabet bardzo dobry, powiedziałbym dajesz radę
Tamta ankieta wcale nie była słaba, paku, Azrael i bloktorun to mimo wszystko ciekawe persony.
Może wypowiem się jeszcze na temat Azraela, gdyż również skrzywdziłem chłopaka

Tamta ankieta wcale nie była słaba, paku, Azrael i bloktorun to mimo wszystko ciekawe persony.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Kamex22
- Juventino
Ja tam sie moze za czesto nie wypowiadam, ale czytam i przegladam forum, no i musze powiedz ze mimo iz glosowalem na Mnowo, to alfabet Lypskiego jako pierwszy przeczytalem w calosci od razu, bo zwykle po kawalku
Podobalo mi sie pisanie bez ogrodek na rozne temty, ale np nie zgadzam sie co do SJ
sentyment krzyczy ze JP lepsze
Jakby nikt inny sie nie zglosil do ankiety moge robic za tlo, ale jesli sie ktos zglosi to oddaje mu pierwszenstwo.

Jakby nikt inny sie nie zglosil do ankiety moge robic za tlo, ale jesli sie ktos zglosi to oddaje mu pierwszenstwo.