Koszulki na sezon 2009/2010
- JuveFilip_8_
- Juventino
Dla mnie tez mega kozaczne te treningoweJuveR pisze:Ten całkiem po lewej jest bardzo ładnyAzrael_Juve pisze:To jeszcze nie są oficjalne stroje meczowe, ale na stronie Juventusu są już do kupienia T-shirty treningowe Juve na sezon 09/10:
![]()
![]()
Bez szalonej rewelacji, aczkolwiek całkiem, całkiem...Przynajmniej dla mnie

- montero4
- Juventino
Panda - jak to ktoś podsumował. Bez rewelacji. Ostatnia dostępna na ISS.
Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

- Kuben
- Juventino
mi równieżPelson pisze:Mnie tam się podobały żółtka z tego sezonu 8) .
ciekaw jestem bardzo jak to w końcu będzie wyglądać... niby stroję nie grają tylko piłkarze, ale dobrze byłoby widzieć Naszych młócących przeciwników w schludnych i ładnych strojach :-D
a nie zapowiada się, byśmy w dzień prezentacji podskoczyli z radości... cóż pożyjemy zobaczymy.
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- Monte Cristo
- Juventino
Proponuje spojrzec na oficjalna strone Juventusu i wejsc na dzial ''First Team''. Nie zostal zaktualizowany tylko sklad (brak Mellberga... i Nedveda
) lecz rowniez zdjecia pilkarzy - widac tylko ich glowy, ale widoczne jest ze sa sfotografowani w nowych strojach. 
EDIT: Sorry, moj blad. Po prostu mi sie tak wydawalo gdy spojrzalem na kilka zdjec, myslalem ze niby te stroje sa "ukryte", ale gdy spojrzalem na Sissoko to skapnalem sie, ze po prostu nie pokazuja ich calych w terazniejszych strojach.

EDIT: Sorry, moj blad. Po prostu mi sie tak wydawalo gdy spojrzalem na kilka zdjec, myslalem ze niby te stroje sa "ukryte", ale gdy spojrzalem na Sissoko to skapnalem sie, ze po prostu nie pokazuja ich calych w terazniejszych strojach.
- Szymek
- Juventino
Akurat z wyjazdowej jestem zadowolony, mam nadzieję, że właśnie tak będzie wyglądała.
Plusem nike jest to, że jest dostępne mnóstwo innych ubrań i gadżetów Juve poza koszulkami meczowymi, co rzuca się w oczy np. w ISS.
Plusem nike jest to, że jest dostępne mnóstwo innych ubrań i gadżetów Juve poza koszulkami meczowymi, co rzuca się w oczy np. w ISS.
- stahoo
- Juventino
Kurczę, a ja jestem mile zaskoczony. Zdjęcie "z realu" wygląda o niebo, albo o dwa nieba lepiej niż te projekty zamiszczane co 2 strone tego tematu. Generalnie szału dużego faktycznie nie ma, ale kosuzlka nie będzie chyba aż tak beznadziejna jak mi sie wydawało na początku.
Miłe zaskoczenie
Miłe zaskoczenie

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Powiem wam szczerze, że mi się te wyjazdowe calkiem podobają. Coś oryginalnego, naprawdę nie są takie złe. Nie jest to odcień takiej typowej ponurej szarości, wręcz przeciwnie.
A w tym poście- w fotomontażu na zawodniku prezentują się naprawdę fajnie http://forum.juvepoland.com/viewtopic.p ... 385#398385
Domówki? Cóz...kolejny raz praktycznie tylko kosmetyczne zmiany. mówcie co chcecie, ale tej koszulce zdecydowanie brakuje tarczy Włoch...Na szczęscie to już ostatni taki sezon :twisted:
A w tym poście- w fotomontażu na zawodniku prezentują się naprawdę fajnie http://forum.juvepoland.com/viewtopic.p ... 385#398385
Domówki? Cóz...kolejny raz praktycznie tylko kosmetyczne zmiany. mówcie co chcecie, ale tej koszulce zdecydowanie brakuje tarczy Włoch...Na szczęscie to już ostatni taki sezon :twisted:

- Azrael
- Juventino
Mnie ten projekt jak najbardziej przekonuje. Uważam, że to coś nowego w strojach Juventusu, coś pomysłowego. Jestem na tak.Mati1990 pisze:Pojawiły się już wyjazdówki:
Dla mnie szału nie ma, ale z drugiej strony fajnie by było w nich zdobyć ligę mistrzówPoczekamy na prezentację jak się będą na żywo prezentować.
Mam jednak inne zastrzeżenie: otóż projekt przedstawiony wyżej również nie jest żadną wersją ostateczną a jedynie zabawą komputerowych "stylistów". W internecie można też znaleźć zdjęcie tej samej koszulki w nieco zmienionej wersji:

Tak czy siak, jeżeli tak będą wyglądały nasze tegoroczne "wyjazdówki" to ja będę zadowolony.
Pozdrawiam!
- Gigi Buffon
- Juventino
Ja byłym bardzo zadowolony gdyby ta pierwsza była by naszą koszulką wyjazdową. Ta druga z tym New hollandem wzduż pasa jest do kosza . Brzydka w moich oczach .
Milan prawie jak Juve ! Prawie robi wielką różnicę