Koszulki na sezon 2009/2010
- Ein
- Juventino
W ogóle to cudów nie ma ...tytus71 pisze:Na tym 'stuningowanym' zdjęciu jeszcze jako tako, ale już tu cudów nie ma...Ein pisze:Ale oni to jakieś ManU Rangers, czy ocb ?pan Zambrotta pisze:http://www.epltalk.com/wp-content/uploa ... e-evra.jpg
jedwabiste. tyle w tym temacie, gustu mi nie będziesz podważał.![]()
Moim zdaniem, cienizna.
http://images1.fanpop.com/images/photos ... 49-380.jpg
oni serio się chyba na tym wzorowali

za to "nasza" : http://www.iss-sport.pl/shop,image,b0b0 ... 5a54d30908
bardzo sympatczyna <yes>
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- evilboy
- Juventino
Panda?Ein pisze: za to "nasza" : http://www.iss-sport.pl/shop,image,b0b0 ... 5a54d30908
bardzo sympatczyna <yes>

Jeśli chodzi o tę zioloną-buffonową, to mam wrażenie, że kolor jest specjalnie tak dobrany, żeby naszego Gigiego nie było widać na tle trawy... Taki kamuflaż, który nie tylko pozwoli mu wyłaniać się znikąd wprost pod nogi napastników rywali, ale także przekimać gdzieś przy krzakach w czasie treningu

"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero
- Azrael
- Juventino
Dziś znalazłem jak najprawdopodobniej (wg mnie na 99%) będzie wyglądała koszulka Interu, czyli zespołu spod skrzydła Nike, który tak jak my ma pasiastą koszulkę:

Na tej podstawie (oraz na podstawie wcześniejszych doniesień), ktoś z forum VS.com troszkę sie pobawił z kolorami i logami i skroił taką o to koszulkę Juventusu:

Ciekawe na ile nasza koszulka będzie podobna do tej powyżej...

Na tej podstawie (oraz na podstawie wcześniejszych doniesień), ktoś z forum VS.com troszkę sie pobawił z kolorami i logami i skroił taką o to koszulkę Juventusu:

Pozdrawiam!
- evilboy
- Juventino
Fuj, fuj, fuj... Tak przerabiać na koszulkę Juventusu z interowej? :twisted:Azrael_Juve pisze:Dziś znalazłem jak najprawdopodobniej (wg mnie na 99%) będzie wyglądała koszulka Interu, czyli zespołu spod skrzydła Nike, który tak jak my ma pasiastą koszulkę:
Wątpię, żeby Nike zrobił tak podobne trykoty dla dwóch zespołów, szczególnie - dla dwóch zespołów z jednej ligi, będących głównymi faworytami do zdobycia mistrzostwa. To by było zbytnie pójście na łatwiznę... nawet jak dla nich.
"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero
- Azrael
- Juventino
No wiesz, zmiany zapewne będą. Inny kołnierzyk, wykończenie rękawów czy wreszcie te białe paski a la pagony. Jednak układ pasków, krój ogólnie wg mnie będzie identyczny - zresztą tak samo było z koszulkami z poprzedniego sezonu.evilboy pisze:Wątpię, żeby Nike zrobił tak podobne trykoty dla dwóch zespołów, szczególnie - dla dwóch zespołów z jednej ligi, będących głównymi faworytami do zdobycia mistrzostwa. To by było zbytnie pójście na łatwiznę... nawet jak dla nich.
Pozdrawiam!
- JuveR
- Juventino
A tak szczerze... Czego wy oczekujecie od tych koszulek? Co w nich można takiego zmienić, aby Wam się spodobały?evilboy pisze:Fuj, fuj, fuj... Tak przerabiać na koszulkę Juventusu z interowej? :twisted:Azrael_Juve pisze:Dziś znalazłem jak najprawdopodobniej (wg mnie na 99%) będzie wyglądała koszulka Interu, czyli zespołu spod skrzydła Nike, który tak jak my ma pasiastą koszulkę:
Wątpię, żeby Nike zrobił tak podobne trykoty dla dwóch zespołów, szczególnie - dla dwóch zespołów z jednej ligi, będących głównymi faworytami do zdobycia mistrzostwa. To by było zbytnie pójście na łatwiznę... nawet jak dla nich.
Dla mnie normalny pasiak. Bardzo ładny. Bez tych żółtych, czy czerwonych wstawek wygląda nawet lepiej

- Bart_DB
- Juventino
A tak odnośnie koszulek Interu. Wizualizacja pozbawiona jest tarczy mistrza Włoch, a widzę za to ciekawy "włoski" obrys herbu Interu. Ktoś wie, czy zdecydowano się nie stosować tarczy, a właśnie taki obrys, czy po prostu fakt, że tarczą nie zajmuje się Nike sprawia, że pominięto to na obrazku?
ti porterò all'inferno con me.
- Azrael
- Juventino
Ja gdzieś słyszałem, że ten "włoski obrys" to właśnie taka "najkowska" innowacja w tegorocznych koszulkach Interu, która faktycznie ma zastąpić tarczę. Nie przytoczę żadnych konkretnych źródeł, po prostu gdzieś mi się to obiło o uszy.
Gdybyśmy my zostali mistrzem to wyglądałoby nawet ciekawiej. Może w przyszłym roku...
Gdybyśmy my zostali mistrzem to wyglądałoby nawet ciekawiej. Może w przyszłym roku...
Pozdrawiam!
- stahoo
- Juventino
Nie sądzę- nasz herb jest w kształcie elipsy (czyt. jaja) a ich okręgu. Chyba dookoła okręgu wyglada to bardziej estetycznieAzrael_Juve pisze: Gdybyśmy my zostali mistrzem to wyglądałoby nawet ciekawiej. Może w przyszłym roku...

- Bart_DB
- Juventino
Pomysł ciekawy, czy się przyjmie, zależy od tego jak długo Inter lub Juve będą wymiatać. Dopóki Milan ze swoim Adidasem się nie dobierze do zabawy, bo wtedy na rękę Niemcom jest wrócić do tarczy, w końcu też ma 3 paski 
A co do herbu Juve i ewentualnego obrysu. Sam obrys może bardziej pasuje do herbu Interu, który jest kolisty, ale w naszym przypadku można po prostu zastosować inny zabieg artystyczny. Oczami wyobraźni podoba mi się wizja naszego herbu, z którego wychodzą na zewnątrz promienie w kolorze włoskiej flagi. To przykład nad którym myślałem 3 sekundy. Nike ze swoim sztabem znawców na pewno by coś wymyśliło schludnego. Bo przyznam szczerze, że fanem tarczy mistrzowskiej nigdy nie byłem. Tak samo jak gwiazdek.

A co do herbu Juve i ewentualnego obrysu. Sam obrys może bardziej pasuje do herbu Interu, który jest kolisty, ale w naszym przypadku można po prostu zastosować inny zabieg artystyczny. Oczami wyobraźni podoba mi się wizja naszego herbu, z którego wychodzą na zewnątrz promienie w kolorze włoskiej flagi. To przykład nad którym myślałem 3 sekundy. Nike ze swoim sztabem znawców na pewno by coś wymyśliło schludnego. Bo przyznam szczerze, że fanem tarczy mistrzowskiej nigdy nie byłem. Tak samo jak gwiazdek.
ti porterò all'inferno con me.
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
http://www.nike.com.hk/product/#/produc ... 354296_010
Skoro już oficjalna strona nike reklamuje nasz strój to chyba tak będzie.
Dla jednych pewnie ładne, dla innych brzydkie,wiadomo gusty i guściki
Ja się jednak wstrzymam z opinią do prezentacji na zawodnikach i zobaczę jak się będą prezentować.
Chociaż dla mnie mogą grać nawet bez koszulek,ważne by coś wygrać.

Skoro już oficjalna strona nike reklamuje nasz strój to chyba tak będzie.
Dla jednych pewnie ładne, dla innych brzydkie,wiadomo gusty i guściki

Ja się jednak wstrzymam z opinią do prezentacji na zawodnikach i zobaczę jak się będą prezentować.
Chociaż dla mnie mogą grać nawet bez koszulek,ważne by coś wygrać.

Ostatnio zmieniony 05 lipca 2009, 12:40 przez Mati1990, łącznie zmieniany 1 raz.
- Szymek
- Juventino
Przed sezonem 07/08 też były jakieś zdjęcia z katalogu Nike i stroje były kompletnie inne... Teraz jednak wychodzi na to, że będą wyglądały tak jak na tej stronie, jak dla mnie - tragiczne. Nie wiem czy ktoś z Nike nas nie lubi, jesteśmy mało ważni lub oni średnio kreatywni.
Nie wiem po co klub robi co roku taką tajemnicę z tych strojów, skoro co rok są przecieki i prototypy niewiele różniące się od ostatecznej wersji.
Nie wiem po co klub robi co roku taką tajemnicę z tych strojów, skoro co rok są przecieki i prototypy niewiele różniące się od ostatecznej wersji.