Felipe Melo
- Szymek
- Juventino
Ciekawe co z tego wyjdzie, mam nadzieje, że zarząd nie ma zamiaru jedynie postraszyć Udinese w niekończącej się kwestii D'Agostino i naprawdę jesteśmy zainteresowani Melo.
Swoją drogą to byłoby trochę nie w stylu Secco i spółki by wydać od ręki 25 mln na zawodnika, zważywszy na problemy z kwotą odstępnego przy transferze Diego. Działać!
Swoją drogą to byłoby trochę nie w stylu Secco i spółki by wydać od ręki 25 mln na zawodnika, zważywszy na problemy z kwotą odstępnego przy transferze Diego. Działać!
- dejvis
- Juventino
+1IronAdi pisze:--------------- Amauri -----------------
Giovino -------Diego -----Camoranesi
----- ----- Sissoko - Melo - ------------
Grosso(Cissokho!)- Chiellini - Canna - Zebina
---------------- Buffon ---------------
Melo gra teraz na wysokim poziomie, jezeli chodzi o Defensywe to z Sissoko tworzyli by naprawde znakomity duet.
Po prostu Świetny transfer - no ale, zobaczymy czy dojdzie do skutku
tak wogóle według mnie powinniśmy grać 1 napastnikiem, odejście Treze nie byłoby wtedy dużym problemem, Gio wreszcie by sobie pograł, nasza 10 myśle, że też by sobie pograła.
co do Melo bardzo podoba mi się tytuł tego artykułu
http://goal.com/en/news/10/italy/2009/0 ... elipe-melo
tytuł ten jest tylko na stronie głównej: "Melo-Drama Continues"...
....

- wojczech7
- Juventino
Co by ostudzić nieco zapały...
Jedni zaprzeczają, inni potwierdzają; ciekaw jestem co z tego będzie...
edit: @Czarny 9
Tak, tyle że negocjacji z Arsenalem się nie wypierają...
Jedni zaprzeczają, inni potwierdzają; ciekaw jestem co z tego będzie...
edit: @Czarny 9
Tak, tyle że negocjacji z Arsenalem się nie wypierają...
Ostatnio zmieniony 07 lipca 2009, 13:14 przez wojczech7, łącznie zmieniany 1 raz.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- eslk
- Juventino
Cos czuje, ze szykuje sie ten transfer - zeby nie skonczylo sie tak, ze albo dzisiaj albo jutro zostanie podane oficjalne info, ze Melo przechodzi do Juve za 17 - 18 baniek i Marco.
http://www.pilka.pl/della-valle-gotow-s ... elipe-melo
http://www.pilka.pl/della-valle-gotow-s ... elipe-melo
- dejvis
- Juventino
http://goal.com/en/news/10/italy/2009/0 ... elo-report
mam nadzieje, że to nie czyjś wymysł, bardzo bym się cieszył z tego transferu
mam nadzieje, że to nie czyjś wymysł, bardzo bym się cieszył z tego transferu
- Giacobbneri
- Juventino
http://www.futbol.pl/artykul/57435.html
Co raz więcej źródeł zdaje się potwierdzać ten transfer. Sam mam mieszane uczucia. Napewno jest to dobry piłkarz skoro gra regularnie w reprezentacji ale na mnie wielkiego wrażeniu w tych kilku meczach Violi i Brazylii które widziałem nie zrobił. Oby Secco i Ferrara wiedzieli co robią i Felipe stworzył świetne trio z Diego i Amaurim. A może jeszcze jeden Brazylijczyk Andre Santos ? Milan za dobrze na tym ostatnio nie wychodzi ale zazwyczaj zawodnicy z Brazylii to gwarant sukcesu
Co raz więcej źródeł zdaje się potwierdzać ten transfer. Sam mam mieszane uczucia. Napewno jest to dobry piłkarz skoro gra regularnie w reprezentacji ale na mnie wielkiego wrażeniu w tych kilku meczach Violi i Brazylii które widziałem nie zrobił. Oby Secco i Ferrara wiedzieli co robią i Felipe stworzył świetne trio z Diego i Amaurim. A może jeszcze jeden Brazylijczyk Andre Santos ? Milan za dobrze na tym ostatnio nie wychodzi ale zazwyczaj zawodnicy z Brazylii to gwarant sukcesu

Ouaresma, Benzema, Van Der Vaart i Huntelaar - takie rzeczy tylko w FM-ie !
Marnotta gdzie te transfery ? Delneri gdzie ta piękna gra ?
Moggi wróć !!! Lato 2011 już niedługo !!!
Marnotta gdzie te transfery ? Delneri gdzie ta piękna gra ?
Moggi wróć !!! Lato 2011 już niedługo !!!
- IronAdi
- Juventino
Pamietajac ze Amauri i Diego nie licza sie jako Brazylijczycy czyli przy 6+5 mamy 6-7 włochów w wyjscowym..Jacques pisze:http://www.futbol.pl/artykul/57435.html
Buffon-Canna-Chiellini-Camor-Diego-Amauri - pewna 6 + Giovinco,Iaquinta,Del Piero.. nie mamy sie czego obawiac : D
- D-Rose
- Juventino
nie bedzie zadnego 6+5, przynajmniej w wersji jaka proponowal Platini :roll:
A co do Melo, ja narazie wole poczekac, dopoki go w koszulce Juve nie zobacze to nie uwierze.
A co do Melo, ja narazie wole poczekac, dopoki go w koszulce Juve nie zobacze to nie uwierze.
Ostatnio zmieniony 08 lipca 2009, 00:20 przez D-Rose, łącznie zmieniany 1 raz.

- eslk
- Juventino
Nie mamy sie czego obawiac, bo pewnie cala obrone bedziemy miec wloska w przyszlym sezonie, wliczajac w to Santacroce, ktory bedzie byc moze nastepnym transferem w tym Mercato.
Buffon - Santa, Canna, Chiellini, De Ceglie/Molinaro.
To juz jest 5. Do tego doloz Marchisio/Camoranesiego, bo albo jeden, albo drugi, albo obaj na pewno beda grac, Del Piero, Iaquinte, Giovinco; Amauri pewnie niedlugo zadebiutuje w kadrze Włoch. Z obcokrajowcow do pierwszej jedenastki kandydują jedynie Melo, Sissoko, Diego, Trezeguet i to chyba wszystko. Reszta to zmiennicy (no, moze jeszcze Zebina, ale zobaczymy jak to z prawa obrona Juve w przyszlym sezonie bedzie).
To juz jest 5. Do tego doloz Marchisio/Camoranesiego, bo albo jeden, albo drugi, albo obaj na pewno beda grac, Del Piero, Iaquinte, Giovinco; Amauri pewnie niedlugo zadebiutuje w kadrze Włoch. Z obcokrajowcow do pierwszej jedenastki kandydują jedynie Melo, Sissoko, Diego, Trezeguet i to chyba wszystko. Reszta to zmiennicy (no, moze jeszcze Zebina, ale zobaczymy jak to z prawa obrona Juve w przyszlym sezonie bedzie).
- zebol
- Juventino
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... elo-report
W tym linku jest informacja że Juve podpisało kontrakt z Felipe Melo za 20 milionów euro + Marchionni.Melo ma podpisać 5 letni kontrakt na mocy którego będzie zarabiał 2,6 miliona rocznie.
Czy tak się stanie mam nadzieję że tak? Oby to była prawda
W tym linku jest informacja że Juve podpisało kontrakt z Felipe Melo za 20 milionów euro + Marchionni.Melo ma podpisać 5 letni kontrakt na mocy którego będzie zarabiał 2,6 miliona rocznie.
Czy tak się stanie mam nadzieję że tak? Oby to była prawda
Juve jesteś drużyną naszych serc na boisku jedenastu bohaterów wygraj niemożliwe i do przodu idz A my pójdziemy za tobą!!!
- Monte Cristo
- Juventino
najlepsze to wogole jest to ze wiele z tych zrodel powoluje sie na Sky Italia, a patrze na ta strone i nic nie ma
Czy to ja glupi i nie umiem szukac, czy co?

Czy to ja glupi i nie umiem szukac, czy co?
- IronAdi
- Juventino
Diego ma włoski paszport! ;] Nie jest obcokrajowcem ;]eslk pisze:Nie mamy sie czego obawiac, bo pewnie cala obrone bedziemy miec wloska w przyszlym sezonie, wliczajac w to Santacroce, ktory bedzie byc moze nastepnym transferem w tym Mercato.
- Arbuzini
- Juventino
Mercato zaczyna nabierać smakowitych kształtów
. Zbyt smakowitych żebym uwierzył zanim Ci wszyscy zawodnicy - mam na myśli Melo, Santacroce i ew. Grosso - przejdą do Juventusu.
Dla odświeżenia pamięci:

Dla odświeżenia pamięci: