Muzeum Juve
- quentin
- Juventino
We wrześniu wybieram się do Północnych Włoch i oczywiście zawitam do Turynu. Mam, więc do Was prośbę/pytanie. Czy w Turynie znajduje się Muzeum Juventusu, tak jak choćby w Mediolanie AC Milan? Bo jakoś nie znalazłem takiego tematu na forum i dlatego zakładam.
Byłbym wdzięczny za odpowiedź.
Pozdrawiam
Byłbym wdzięczny za odpowiedź.
Pozdrawiam
- Asta#8
- Qualità Juventino
Jakby nie patrzeć... to, aby poprosić ochroniarza, trzeba najpierw do tego holu wejść.DeeJay pisze:Gablota z sześcioma najważniejszymi trofeami stoi w holu w siedzibie głównej na Corso Galileo Ferraris. Jak się ładnie poprosi ochronę, to wpuści do holu

- Monte Cristo
- Juventino
Oswieccie mnie: Czydo seidziby maja wstep tylko dzialacze etc?
Nawet do recepcji nie mozna wejsc?

- Buffon_fan
- Juventino
Nie ma muzeum?
Mam książkę Juventus z serii Słynne kluby piłkarskie i cytuje z tej ksiazki:
"(...) gdy grupa uczniów (...) siedząc na ławeczce (...) postanowiła założyć klub piłkarski. Tę samą ławeczkę można dziś oglądać w muzeum Juventus"
Chyba nic więcej nie muszę dodawać
Mam książkę Juventus z serii Słynne kluby piłkarskie i cytuje z tej ksiazki:
"(...) gdy grupa uczniów (...) siedząc na ławeczce (...) postanowiła założyć klub piłkarski. Tę samą ławeczkę można dziś oglądać w muzeum Juventus"
Chyba nic więcej nie muszę dodawać
- JuventinoPS
- Juventino
Można spokojnie wejść do wnętrza siedziby. Tam właśnie jest recepcja, jak się ładnie uśmiechniesz możesz dostać nawet zdjęcie drużyny od ochroniarza. Jeżeli chodzi o wejście wyżej - nie ma takiej możliwości.Oswieccie mnie: Czy do siedziby maja wstep tylko dzialacze etc?
- Monte Cristo
- Juventino
No i co tam moge robic..?JuventinoPS pisze:Można spokojnie wejść do wnętrza siedziby. Tam właśnie jest recepcja, jak się ładnie uśmiechniesz możesz dostać nawet zdjęcie drużyny od ochroniarza. Jeżeli chodzi o wejście wyżej - nie ma takiej możliwości.Oswieccie mnie: Czy do siedziby maja wstep tylko dzialacze etc?

- JuventinoPS
- Juventino
Porobić mnóstwo zdjęć - z pucharami, przed wejściem itd. Zamienić parę słów z ochroniarzem.Andersson pisze:No i co tam moge robic..?JuventinoPS pisze:Można spokojnie wejść do wnętrza siedziby. Tam właśnie jest recepcja, jak się ładnie uśmiechniesz możesz dostać nawet zdjęcie drużyny od ochroniarza. Jeżeli chodzi o wejście wyżej - nie ma takiej możliwości.Oswieccie mnie: Czy do siedziby maja wstep tylko dzialacze etc?
Nawet do recepcji nie mozna wejsc?Wlasnie sie usmiechnac do ochroniarza i liczyc na szczescie? Tak z ciekawosci pytam
- JuveR
- Juventino
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.p ... ght=biletybartekoo2 pisze:A czy orientuje się ktoś jak jest z biletami na mecze Juve? Czy trzeba je rezerwować wcześniej czy można je kupić np w dniu meczu? Jeśli trzeba je kupić wcześniej to gdzie mogę to zrobić?