akcja ELEGANCKIE BRELOKI JUVENTUSU !! BRELOKI WYSŁANE!
- faja69
- Juventino
ja mam wszystkie nadane paczki udokumentowane, także na wszystkie mam potwierdzenie nadania, w razie czego będę składał reklamacje na poczcie. tylko że tam jest chyba 2 tygodnie od momentu nadania kiedy można składać reklamacje, także jeszcze sie wstrzymamy, wiadomo jak to jest czasem paczki priorytetowe po tygodniu dochodzą..

- FalsoVero
- Juventino
Brelok dostałem jestem zadowolony ale też chyba będę nosił go jak wiosiorek
. Co do grawerki jest troszke niewidoczna ale da się to zmienić. Mam znajomego który ma pracownie złotniczą więc poleci elegancko po konturach i będzie bardziej widoczne ^^.
Faja
za akcje !

Faja

"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
podpisuje sie pod tym... wiem ze projekt projektem ale czy wykonawca nie mowil zamawiajacemu ze to tak nie bedzie wygladalo? herb nie dosc ze jest slabo widoczny to jeszcze kiepsko wyglada...JuveLethal pisze:Dostalem brelok i ... to nie jest brelok ktory jest ukazany na zdjeciu
w sumie ogladajac aukcje na allegro gdzie mozna bylo wygrawerowac co sie chce byly fotki wykonanych juz brelokow i wygladaly one wlasnie tak fatalnie, jednak ludzilem sie ze skoro faja nic nie pisze ze to nie bedzie tak wygladalo to byc moze bedzie i jest to zamawiane u lepszej firmy, niestety nie bylo i wg mnie projekt nijak sie ma do efektu koncowego
wielkosc jest ok, obawialem sie wiekszego i mile sie zaskoczylem
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- tabo89
- Juventino
- faja69
- Juventino
nie nie, baggio75 to właśnie ta osoba, która w tytule przelewu napisała całkiem inny nick, a potem nie było z nim kontaktu, i dlatego wysłałem do Niego jak wysyłałem do osób z II tury, także na pewno w najbliższych dniach powinien być u Ciebie.

- baggio75
- Juventino
dobrze by było...faja69 pisze:nie nie, baggio75 to właśnie ta osoba, która w tytule przelewu napisała całkiem inny nick, a potem nie było z nim kontaktu, i dlatego wysłałem do Niego jak wysyłałem do osób z II tury, także na pewno w najbliższych dniach powinien być u Ciebie.