Forumowicz od A do Z - vol.2
- Radek_88
- Qualità Juventino
No dobra, pora konczyc.
mnowo[45 głosów]
leniup[38 głosów]
Mrówa[10 głosów]
18danek97[6 głosów]
Wszystkich głosów: 99
Gratulacje mnowo! Leniup i Mrówa przechodzą do nastepnej ankiety, czekamy na pozostale dwie osoby.
mnowo[45 głosów]
leniup[38 głosów]
Mrówa[10 głosów]
18danek97[6 głosów]
Wszystkich głosów: 99
Gratulacje mnowo! Leniup i Mrówa przechodzą do nastepnej ankiety, czekamy na pozostale dwie osoby.
- pan Zambrotta
- Juventino
narzekać na sto głosów w ankiecie :roll:
no i dobrze że głosowania przechodzą bez echa, to alfabety mają być ciekawe, a nie dyskusje o nich.
no i dobrze że głosowania przechodzą bez echa, to alfabety mają być ciekawe, a nie dyskusje o nich.
- Azrael
- Juventino
Chciałbym wszystkich bardzo przeprosić, że tak długo idzie mi "pisanie" mojego alfabetu, ale trochę wpadłem w zły czas i mi go delikatnie rzecz ujmując brakuje. Informuję, że mój alfabet jest ukończony w 90%, brakuje mi tylko wykończenia i szczegółów, ale ciągle mi coś wypada (sesja, poprawki, "wypadek" samochodowy, absolutorium kobiety, bale i inne głupoty), a nie chcę oddać do czytania czegoś niedokończonego z czego nie byłbym w pełni zadowolony.
Nie chcę składać konkretnych deklaracji, ale obiecuję na 100%, że w ciągu kilku następnych dni opublikuje moje "dzieło". Jeszcze raz Was bardzo przepraszam.
Pozdrawiam i zabieram się właśnie do... odkurzania. :płaczę:
Nie chcę składać konkretnych deklaracji, ale obiecuję na 100%, że w ciągu kilku następnych dni opublikuje moje "dzieło". Jeszcze raz Was bardzo przepraszam.
Pozdrawiam i zabieram się właśnie do... odkurzania. :płaczę: