słaby Davids?
- juveluck
- Juventino
No mnie nawet nie tyle dziwia te dwie kartki i bardzo agresywna gra Davidsa. A to ze pierwszy bardzo brutalny faul popelnil na NEDVEDZIE :!: Bardzo sie zdziwilem, wszedl w jego nogi bez pardonu. To koledzy z klubu powinni sie chociaz troche szanowac. A Nedved ostatnio wstawial sie za Davidsem. Jestem coraz bardziej zdegustowany postawa Holendra

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- BianconeriFan
- Juventino
Oj, nieładnie, Edgar... i faulował jeszcze Pavla Nedveda... Źle się dzieję z Davidsem... i coraz bardziej martwi mnie jego postawa... oj, żeby się to źle nie skończyło...
- DeeJay
- Juventino
Temu akurat sie nie dziwie. Jak się gra bardzo ważne spotkanie, to zapomina się przecież o jakichkolwiek przyjaźniach i koleżeństwie. Co miał zrobić? Powiedzieć: "A to ty Pavel, mój kumplu, strzeelaj nam gola"??juveluck pisze:No mnie nawet nie tyle dziwia te dwie kartki i bardzo agresywna gra Davidsa. A to ze pierwszy bardzo brutalny faul popelnil na NEDVEDZIE :!: Bardzo sie zdziwilem, wszedl w jego nogi bez pardonu. To koledzy z klubu powinni sie chociaz troche szanowac. A Nedved ostatnio wstawial sie za Davidsem. Jestem coraz bardziej zdegustowany postawa Holendra

- juveluck
- Juventino
No czemu nieJuventinho pisze:Temu akurat sie nie dziwie. Jak się gra bardzo ważne spotkanie, to zapomina się przecież o jakichkolwiek przyjaźniach i koleżeństwie. Co miał zrobić? Powiedzieć: "A to ty Pavel, mój kumplu, strzeelaj nam gola"??juveluck pisze:No mnie nawet nie tyle dziwia te dwie kartki i bardzo agresywna gra Davidsa. A to ze pierwszy bardzo brutalny faul popelnil na NEDVEDZIE :!: Bardzo sie zdziwilem, wszedl w jego nogi bez pardonu. To koledzy z klubu powinni sie chociaz troche szanowac. A Nedved ostatnio wstawial sie za Davidsem. Jestem coraz bardziej zdegustowany postawa Holendra

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Villya
- Juventino
Ostatnio było dość głośno o niezgodzie holendrów w kadrze narodowej....podobno ten konflikt był międy Davidsem a Nisterlooyem...może sytuacja wewnatrz druzyny ??????? Nie widziałam tego faulu na własne oczy ale jeśli nie przeprosił Nedveda i nie podał muręki to coś źle.... się dzieje z Davidsem... 
Con la Juve nel sangue, con la Juve nel cuore...bianconeri si nasce, bianconeri si muore.....
- BIANCONERI
- Juventino
Po ostatnim sezonie myslałem,że problemy z Davidsem skończyły się..On jednak znów zaczął cos kombinować i nie chce podpisac nowego kontraktu!Davids znów zaczyna grac bardzo brutalnie i po raz kolejny dostaje czerwoną kartke,pamiętam,że dwa sezony temu kiedy to chciał przejśc do Romy tez grał słabiej i często dostawał czerwone kartki.Jeżeli sytuacja szybko się nie poprawi to nie będe załamany kiedy Edgar opusci nasz klub..Nic na siłe :?
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"