Koszulki na sezon 2009/2010

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 czerwca 2009, 20:59

Ogólnie w tym sezonie były fajne stroje. Domowy spoko, wyjazdowy bardzo dobry, alternatywny- świetny ;) Fajnie jakby sie pokusili o ten trzeci jakiś ciekawy, z fantazją tak jak z 04/05, ale niestety bedzie to "dzisiejszy" wyjazdowy- czyli złoty.

Azrael

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2009, 10:51

A ja dziś znów znalazłem na necie kolejne wklejone zdjęcie z koszulką, która ma niby być naszą oficjalną koszulką na następny sezon:

http://img25.imageshack.us/img25/6287/37807252.jpg

Co do samej koszulki, to założenia projektanckie bardzo mi się podobają: białe elementy na barkach i białe obszycia rękawów - wszystko to dobrze pomyślane będzie po prostu ładnie leżało na człowieku. Niestety na tym zdjęciu wygląda to faktycznie tylko jako jedynie projekt gdyż widać wyraźnie niestaranne obszycia tych "nowych" elementów. Gdyby jednak ta wersja miała wejść "do produkcji" to ja byłbym zadowolony.

Pozdrawiam!

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2009, 12:48

albo tak jest akurat ułożona albo te rękawki są bardzo krótkie, takie pedalskie troche :shock:

mam nadzieje że jednak będą normalne, co do reszty elementów rewolucji nie ma, calkiem ładnie się prezentuje

Obrazek
Osgiliath

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2009, 13:05

Jak dla mnie to te koszulki były boskie, pomijając alternatywną ;)

http://pl.juventus.wikia.com/wiki/Stroj ... ie_1997/98

Ogólnie mamy większe szczęście do koszulek wyjazdowych :) Jak ta z serie b, czy choćby obecna :)

gawron

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2009, 13:08

tabo89 pisze:albo tak jest akurat ułożona albo te rękawki są bardzo krótkie, takie pedalskie troche :shock:
To jest eMka.. na krótkie rączki :wink:

*edit:
ogólnie ta koszulka daje radę.. Tylko mi brakuję obwódki naokoło herbu, bo się zlewa nieładnie z tą czernią. Ciekawe jak by wyglądało to ze złotą obwódką, szytą tą samą nicią, co gwiazdki i znaczek Nike... :think:
Ostatnio zmieniony 23 czerwca 2009, 13:20 przez gawron, łącznie zmieniany 1 raz.

Witcher

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2009, 13:11

Projekty jako takie mi również się bardzo podobają, ale jedyne czego mi już od pewnego czasu brakuje to flaga Włoch z przodu koszulki... a nie tak jak mam to obecnie -> na wewnętrznym kołnierzyku :/

Azrael

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2009, 13:57

Kolejna porcja różych wariacji na temat naszych strojów na przyszły sezon z zaprzyjaźnionego włoskiego forum Juventusu.

Pierwszy obrazek to projekt jakiegoś fana Juve - jak dla mnie świetny. Nie mam na myśli detali i szczegółów (bo wiadomo, że to projekt amatorski) tylko ogólnie koncepcję (no może ja dałbym szersze pasy):
Obrazek

Poniżej prezentuję jeszcze domniemaną nową wersję naszych kitsów ze screenów z PESa:
Obrazek
Jak dla mnie wszystko fajnie się prezentuje (tyle o ile), tylko ta bluza bramkarska coś nie ten tego...

Pozdrawiam!

Kuben

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2009, 14:29

fenomenalny projekt ! w/g mnie najlepszy jaki tutaj podano i byłbym bardzo szczęśliwy gdyby w takich trykotach Nasi piłkarze hasali w nadchodzącym sezonie :wink:
wyjazdowe dla mnie też są kapitalne.

ciekaw jestem co w końcu Nike zmajstruje... oby nie było klapy.

Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
endrjuJT

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2009, 15:54

Jak dla mnie koszulki świetne. Co do węższych pasów to też bardzo dobrze, bo nawiązują do tradycji (grube pasy to nowość - z wyjątkiem wcześniej sezonu 97/98) więc jestem jak najbardziej za. Kto pamięta czasy Baggio i Vialli'ego ten poczuje co mam na myśli. Chociaż wiadomo - kwestia gustu.

JUVENTUS #LE6END
MaHeR

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2009, 16:10

Osgiliath pisze:Jak dla mnie to te koszulki były boskie, pomijając alternatywną ;)

http://pl.juventus.wikia.com/wiki/Stroj ... ie_1997/98
Tak, te koszulki są świetne, wliczając w to także alternatywny komplet, lecz wyjazdowe stroje z tego sezonu są po prostu piękne!
Witcher pisze:Projekty jako takie mi również się bardzo podobają, ale jedyne czego mi już od pewnego czasu brakuje to flaga Włoch z przodu koszulki... a nie tak jak mam to obecnie -> na wewnętrznym kołnierzyku :/
Może tej "flagi Włoch" brakuje na naszej koszulce od pewnego czasu, gdyż od pewnego czasu nie zdobyliśmy mistrzostwa Włoch? ; P
Azrael_Juve pisze:A ja dziś znów znalazłem na necie kolejne wklejone zdjęcie z koszulką, która ma niby być naszą oficjalną koszulką na następny sezon:

http://img25.imageshack.us/img25/6287/37807252.jpg
Ten wzór prezentuje się całkiem ciekawie. Przyznam też, że moim zdaniem projekt koszulki wyjazdowej jest rewelacyjny, szczególnie "klimatycznie" wygląda ten biało - czarny pas.

"Juventus chce znów stać się królową Włoch i Europy i chcę się zmierzyć z tym wyzwaniem".
A. Pirlo
minimav

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2009, 17:27

Azrael_Juve pisze: Obrazek
Troche przypomina mi koszulke Milanu z tego sezonu (albo poprzedniego? nie pamietam ;P - ta waskimi pasami) Ale podoba mi sie bardzo ;)

nRo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2009, 18:10

tabo89 pisze:albo tak jest akurat ułożona albo te rękawki są bardzo krótkie, takie pedalskie troche :shock:

mam nadzieje że jednak będą normalne, co do reszty elementów rewolucji nie ma, calkiem ładnie się prezentuje
niestety rekawy sa kosmos pedalskie, niewazne czy M , L czy XL... zwazajac na to ze kroj mamy identyko co Barca, to trzeba bedzie niestety szukac takiej koszulki z dlugim rekawem ^^ przynajmniej ja tak sadze... chcialem wiedziec czy bedzie chociaz wygodna i przymierzylem ta koszulke nowa Barcy, no i te rekawy.... wszystko bedzie miodnie tylko jak dla mnie trzeba bezdie z dlugim rekawem

pozdro600
rokfor

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2009, 19:55

minimav pisze:
Troche przypomina mi koszulke Milanu z tego sezonu (albo poprzedniego? nie pamietam ;P - ta waskimi pasami) Ale podoba mi sie bardzo ;)
Jak dla mnie, ten trykot zupelnie przypomina koszulke Udinese z tego sezonu, mysle ze powinnismy nawiazac do koszulek z lat 96/97/98 kiedy to widniala reklama Sony :)

GamBit

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 czerwca 2009, 20:11

lol ta koszulka wyglada REWELACYJNIE! piekny projekt chociaz Nike takiego nie wykmini pewnie chocby i na glowie staneli...

Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 25 czerwca 2009, 20:33

Sarà il 10 di luglio 2009 la data ufficiale in cui verrà svelato il nuovo kit della juventus per la stagione a venire. L'informazione è visibile su Nike.com,

http://www.vecchiasignora.com/index.php ... pic=100521

10 lipca mają być zaprezentowane oficjalnie nasze koszulki na nowy sezon.
Zobaczymy co wymodzili i przekonamy się czy ma to jakiś związek z tymi projektami tutaj podawanymi.

ODPOWIEDZ