akcja ELEGANCKIE BRELOKI JUVENTUSU !! BRELOKI WYSŁANE!
- deszczowy
- Juventino
True, true. Ja również jestem nieco zawiedziony jakością wykonania breloka. I chyba będę go nosił jako wisiorek, tak, jak ktoś tu wspominał. Ale dzięki za akcje i zaangazowanie.
- GamBit
- Juventino
eee nie przesadzajmy.breloki dotarly dzis takze dopiero teraz moge ocenic.za szybkosc realizacji itp gratulacje.co do brekola to nie narzekajcie.nie jest tak zle jak piszecie.za 18 zlotych spodziewaliscie sie nie wiadomo czego a to mial byc taki gadzecik z Juve i tak to nalezy traktowac.jedyne zastrzezenia co do wielkosci breloczka wydawalo mi sie ze bedzie wiekszy ale w koncu wymiary byly podane gdzies w temacie takze sam nie wiem czemu
brelok juz wisi przy kluczykach do auta,drugi dam dziewczynie bo sobie tez zazyczyla
przekonywanie do pilki noznej nie poszlo na marne :] pozdro i dzieki faja za akcje

- Shrek_Rybnik
- Juventino
do mnie również dzisiaj dotarła przesyłka
Wszystko jest w porządku !! dzięki 

pozdROWienia @ll
- dzodzik
- Juventino
Do mnie dziś też dotarł. Słowa uznania i podziękowania dla faja69 za przeprowadzoną akcję. A co do breloka to jego wygląd jednak mnie trochę zawiódł. Można powiedzieć, że spodziewałem się, że napis, jak i sam herb będą bardziej wyraziste. W każdym razie nie ma tragedii i brelok już wisi u kluczy;)