BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz
- Winner
- Juventino
Panowie trzeba się na jakąś piłkę umówić żeby potrenować przed zlotem. Trzeba też kasę dla Tigmara dać. I pytanie na zapas ma ktoś czajnik elektryczny bo na zlocie pewnie się przyda.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- białas
- Juventino
to może jutro? jacyś chętni?Winner pisze:Panowie trzeba się na jakąś piłkę umówić żeby potrenować przed zlotem.
nie wydaje mnie się, żebym miałI pytanie na zapas ma ktoś czajnik elektryczny bo na zlocie pewnie się przyda.

- Abi
- Juventino
Po cholere czajnik? Taka technologia jak grzałka nurkowa nie dotarła jeszcze na zakaukazie? :twisted: :twisted: :twisted:białas pisze:nie wydaje mnie się, żebym miałI pytanie na zapas ma ktoś czajnik elektryczny bo na zlocie pewnie się przyda.ale by się przydał
- białas
- Juventino
taka technologia, drogi kolego, już dawno zakończyła żywot na zakaukaziuAbdul_BN.pl pisze:Po cholere czajnik? Taka technologia jak grzałka nurkowa nie dotarła jeszcze na zakaukazie? :twisted: :twisted: :twisted:białas pisze:nie wydaje mnie się, żebym miałI pytanie na zapas ma ktoś czajnik elektryczny bo na zlocie pewnie się przyda.ale by się przydał