akcja ELEGANCKIE BRELOKI JUVENTUSU !! BRELOKI WYSŁANE!
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
no szału nie ma .. kazdy liczył na tzw "wglebienia"
mysle ze taki jak na projekcie wygladalby ciekawej no i herb juve bylby trwalszy, mam nadzieje, ze herb z czasem nie zmyje sie z ryskami na breloku;p
ale MIMo wszystko dzieki wielkie:)

ale MIMo wszystko dzieki wielkie:)
- Charo
- Juventino
Jak najbardziej jestem chętny na drugą turę. Niestety nie zaglądam zbyt często na forum, dlatego też dopiero dziś się o tej zacnej akcji dowiedziałem :roll: Mam nadzieję, że druga tura ruszy i się załapie. Ludzie kupujcie więcej 

- faja69
- Juventino
Oto link do drugiej Tury
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=18968
chętni prosze sie zapisywać w temacie II tury.
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=18968
chętni prosze sie zapisywać w temacie II tury.

- Konrad_cmf_
- Juventino
Brelok dotarl w piatek za co wielkie brawa dla organizatora. Bardzo sprawnie poszlo
Co do samego wykonania... jestem zawiedziony. Herb slabo widac, napis takze. Trzeba dobrze podkladac pod swiatlo. Praktycznie nie odznacza sie od szarego tła. Wydawalo mi sie ze bedzie to bardziej widoczne, poglebione czy moze w innym kolorze/odcieniu. Pozostaje lekki niedosyt, a szczegolnie obawa, ze to sie z czasem moze zniszczyc i zatrzec...
Mimo wszystko dzieki i pozdrawiam.
Co do samego wykonania... jestem zawiedziony. Herb slabo widac, napis takze. Trzeba dobrze podkladac pod swiatlo. Praktycznie nie odznacza sie od szarego tła. Wydawalo mi sie ze bedzie to bardziej widoczne, poglebione czy moze w innym kolorze/odcieniu. Pozostaje lekki niedosyt, a szczegolnie obawa, ze to sie z czasem moze zniszczyc i zatrzec...
Mimo wszystko dzieki i pozdrawiam.