akcja ELEGANCKIE BRELOKI JUVENTUSU !! BRELOKI WYSŁANE!
- Bianconeri23
- Juventino
Tak sobie czytam to aż się boję iść na pocztę odebrać brelok 
Edit: Odebrałem brelok i ten z pierwszego postu jest ładniejszy ale cóż niech będzie jak jest...

Edit: Odebrałem brelok i ten z pierwszego postu jest ładniejszy ale cóż niech będzie jak jest...

- fredi19
- Juventino
Brelok jest jedyny w swoim rodzaju, oryginalny i wyjatkowy :!: Nie zawsze z daleka musi byc widoczny herb zeby byc uwazanym za kibica. Delikatna robota i to widac ale za to jaka moc ma teraz
Jest JUVE i wszytsko gra. W 1 poscie był tylko projekt, pamietajcie
Mnie sie podoba i jestem dumnym posiadczem :lol:
Dzieki Faja69, grande robota;)

Dzieki Faja69, grande robota;)

Forza Juve !!!
- Ein
- Juventino
Brelok <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Zdjęcia nie wstawię (póki co), ale serio polecam osobom chętnym na kolejną turę
Jedyne "ale", to zdecydowanie wielkość tego kółeczka i samego breloka. Mogłyby być odrobinę większe !
Dzięki za fenomenalną akcję,
Jedyne "ale", to zdecydowanie wielkość tego kółeczka i samego breloka. Mogłyby być odrobinę większe !

Dzięki za fenomenalną akcję,

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- faja69
- Juventino

cięzko zrobić ładne zdjęcie bo strasznie się błyszczy
prosze... co do projektu, to był Tylko projekt, oni mi taki wysłali jak to mniej więcej ma wyglądać.. jak zauważyliście brelok jest grawerowany, a nie odciskany( tak jak np monety) więc takiego efektu jak cieniowanie nie da sie uzyskać poprzez grawerowanie...

- Sajan
- Juventino
brelok juz obija sie o klucze
bardzo dobra robota aby wiecej takich

"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"