akcja ELEGANCKIE BRELOKI JUVENTUSU !! BRELOKI WYSŁANE!
- Pawełek
- Juventino
Dla ciekawych... gdybym nie wiedział, ze na herbie jest napis "Juventus" to nie byłbym w stanie tego przeczytać.
Na szczęście wiem i mi się podoba :lol:
E: Aha, więc to pewnie, dlatego że zgubiłem okulary
E: Aha, więc to pewnie, dlatego że zgubiłem okulary

Ostatnio zmieniony 19 czerwca 2009, 12:57 przez Pawełek, łącznie zmieniany 1 raz.
Sky is the limit!
- Kamex22
- Juventino
:rotfl: :rotfl: To Ty jakiś chyba ślepy jesteśPawełek pisze:Dla ciekawych... gdybym nie wiedział, ze na herbie jest napis "Juventus" to nie byłbym w stanie tego przeczytać.

- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
chyba bede pierwsza niezadowolona osoba ;/
moze nie tak ze jest bardzo slaby ale... zdjecie z pierwszej strony a faktyczny wyglad breloka to niebo a ziemia.
moze nie tak ze jest bardzo slaby ale... zdjecie z pierwszej strony a faktyczny wyglad breloka to niebo a ziemia.
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- LUPO
- Juventino
Ja tez już dostałem i wielkie dzięki za niego. Ale również myślałem, że grawer będzie bardziej widoczny, tak jak na zdjęciu w pierwszym poście. Ale za tą cenę to nie ma, co marudzić 
OOO dziesiaj jest moja rocznica, jestem już pięć lat na forum

OOO dziesiaj jest moja rocznica, jestem już pięć lat na forum

- Pawełek
- Juventino
Fakt. Np. czarne pasy na zdjęciu są dobrze widoczne, jednak na breloku już nie tak bardzo. Na breloku widać po prostu, że są pasy.marcinek pisze:chyba bede pierwsza niezadowolona osoba ;/
Przez 5 lat 4 posty? No nieźleLUPO pisze:OOO dziesiaj jest moja rocznica, jestem już pięć lat na forum

Sky is the limit!
- tabo89
- Juventino
może to dlatego że jesteś fanatykiem Juve i ciągle o nim słyszyKamex22 pisze:dałem mamie (nie muszę chyba pisać, że jest zielona jeśli chodzi o piłkę) i bez trudu przeczytała

ja też dziś dostałem,
co do napisu, nie zgadzam się bo da się przeczytać bez problemu
ale zgadzam się że w porównaniu ze zdjęciem/projektem z 1 posta to jest inna jakość
ale cóż.. i tak już przypięty do kluczy :-D
dzięki