akcja ELEGANCKIE BRELOKI JUVENTUSU !! BRELOKI WYSŁANE!
- faja69
- Juventino
nadal mam problem, z jedną osobą, mam wpłate od Użytkownika Waldas75, (tak było w tytule przelewu) ale niestety nie ma takiego użytkownika w bazie.. podejrzewam że to baggio75 ,pisałem wiadomości i nic zero kontaktu..

- faja69
- Juventino
jutro będą wysłane, wszystkie tak jak mówiłem, do tej pory wysłałem 100 paczek, i jutro ostatnie 50... dla tego kolesia już też czeka paczka, ale niestety nie mam nawet jego adresu.. a co do zdjęć, to popsuł bym wszystkim niespodziankę, dostaniecie paczkę to zobaczycie:) myślę że będziecie zadowoleni:) a co do tych paru breloków co zamówiłem więcej to przekazuje je JP będą to nagrody w jakimś konkursie, rozmawiałem już z Siewierem i się zgodził.

- PaulCone
- Juventino
- EjsI
- Juventino
O ile przy przelewie (nie wiem jak to jest przy przekazie, ale najpewniej tak samo) dane odbiorcy mogą widnieć niepełne (np. tylko imię i nazwisko) to dane nadawcy, (które widnieją potem choćby w historii przelewów) zawsze są pełne i nie ma możliwości ich zmiany bądź usunięcia, więc nie rozumiem w czym problem.PaulCone pisze:ale on nie podał adresu :!: tylko zrobił wpłateEjsI pisze:Co do tajemniczego kolegi który zapłacił za brelok, a nie można go zidentyifkować może w ostateczności po prostu wyślij na adres, jaki widniał w danych nadawcy przelewu?