akcja ELEGANCKIE BRELOKI JUVENTUSU !! BRELOKI WYSŁANE!
- PaulCone
- Juventino
faja69 pisze:no więc tak, dzisiaj późnym popołudniem kurier przywiózł mi breloki:), jutro wyśle 1 partie, bo mam ponad 150 paczek, i na poczcie spędził bym chyba cały dzień..dlatego uzbroicie się w cierpliwość, do piątku będą wysłane wszytskie, także spodziewajcie się paczki od początku następnego tygodnia, napewno zawita do was listonosz:)

- Majos
- Juventino
faja69 pisze:no więc tak, dzisiaj późnym popołudniem kurier przywiózł mi breloki:), jutro wyśle 1 partie, bo mam ponad 150 paczek, i na poczcie spędził bym chyba cały dzień..dlatego uzbroicie się w cierpliwość, do piątku będą wysłane wszytskie, także spodziewajcie się paczki od początku następnego tygodnia, napewno zawita do was listonosz:)
Już nie mogę się doczekać mojego breloczka

- drozdi
- Juventino
dawaj z kolejnością zapisówfaja69 pisze:będe wysyłał po ok 50 paczek dziennie, losowo wybranych:P także nie będzie że kogoś bardziej lubie a kogoś mniej:P

jak się jest 138 na liście to można tak myślećPawełek pisze:Sprawiedliwiej będzie losowo :lol:

Ostatnio zmieniony 17 czerwca 2009, 11:07 przez drozdi, łącznie zmieniany 1 raz.

- Bianconeri23
- Juventino
ja również jestem za tym żebyś wysłał 1-50 na pierwszy rzut 
wrzuć zdjęcia bryloków

wrzuć zdjęcia bryloków

Ostatnio zmieniony 17 czerwca 2009, 11:49 przez Bianconeri23, łącznie zmieniany 1 raz.

- Buri
- Juventino
nie no daj chłopakowi spokojnie żyć. Tyle roboty z tym miał więc możemy poczekać te pare dni. Jak nie dojdzie w nastepnym tygodniu to się możemy zacząć martwic:)tabo89 pisze:będziesz jakoś zaznaczał do kogo wysłylka poszła??
"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
- LukaS
- Juventino
Nie emocje tylko piłkanedved013 pisze:no ale moglby napisac kogo wrzucil w pierwsza paczkewieksze emocje
chociaz.. emocje tylko w canal +

Poczekamy ile się da, nie ma się co gotować

- faja69
- Juventino
dzisiaj wysłana kolejna porcja 50 paczek:) baba to już na poczcie płacze jak mnie widzi:P nie mają już znaczków:/ jutro musze z rana jechać do urzędu pocztowego w innym mieście, ale jutro będą juz wszytskie wysłane...
w końcu:P zdjęć nie mam jak zrobić bo dopiero zobaczyłem że chcecie a już koperty pozaklejałem wszystkie.. zobaczycie jak dotrą do was.. jeśli sie spodobają to zrobimy kolejną ture.. zobaczymy narazie nic nie obiecuje.
w końcu:P zdjęć nie mam jak zrobić bo dopiero zobaczyłem że chcecie a już koperty pozaklejałem wszystkie.. zobaczycie jak dotrą do was.. jeśli sie spodobają to zrobimy kolejną ture.. zobaczymy narazie nic nie obiecuje.