Serbia i Czarnogóra (specjalnie dla azurry ;)) 1-1 Włochy :/
- RadeKas
- Juventino
Włosi zremisowali dzisiaj z reprezentacją Serbii i Czarnogóry 1-1 w meczu eliminacji do przyszłorocznych Mistrzostw Europy. Długo wydawało sie że Azzurri zdobędą 3 punkty, gdyż objeli prowadzenie po golu Inzaghiego :? . Jednak w 82 minucie przeciwnikowm udało się wyrównać. W drugim meczu grupy Finlandia równie szczęśliwie zremisowała z Walią
FARCIAŻE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FARCIAŻE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony 12 września 2003, 21:12 przez RadeKas, łącznie zmieniany 2 razy.
srali muszki będzie wiosna
- Rasi
- Qualità Juventino
Jak nie idzie to do końca !!! Najpierw polacy dali d... znaczy sie ciała
. Teraz Włosi tracą punkty w meczu, który powinni wygrać bez kłopotu
.
"Żal d.upe ściska" jak to ktoś kiedyś powiedział.
"Żal d.upe ściska" jak to ktoś kiedyś powiedział.
- Medi
- Qualità Juventino
Del Piero był jednym z najlepszych na boisku, ale niewielka pociecha bo mecz był fatalny. Włosi objęli prowadzenie po długim podaniu Cannavaro do Inzaghiego podczas gdy przez pierwsze dwadziescia minut gry było istne bombardowanie na bramke Buffona. :shock:
Włosi zagrali znacznie słabiej i właściwie gdyby wygrali to byłoby niesprawiedliwie :?
Włosi zagrali znacznie słabiej i właściwie gdyby wygrali to byłoby niesprawiedliwie :?
- azzurra
- Qualità Juventina
A mnie się bardzo nie podoba jak się ten temat nazywa. Dlaczego Jugole? To ma nacechowanie obraźliwe. Każdemu krajowi należy się szcunek. Jak się czujecie, kiedy w amerykańskich filmach słyszycie kawały o głupich Polaczkach? Poza tym Jugosławii już nie ma, ani tej starej, ani tej która powstała po wojnie domowej. Nie sadzę, że człowiek, który tak nazwał ten temat rozumie swoisty dramat takiej sytuacji...
A co do meczu, jaka gra, taki wynik.
A co do meczu, jaka gra, taki wynik.
- Sadam
- Juventino
Mecz był słabiutki w wykonaniu Azzuri, Medi nie wiem czy patrzeliśmy na ten sam mecz ale w mojim Del Piero niewyróżniał sie z tłumu, grał niestety dosyć słabo w porównaniu z meczem z Walią, udało mu sie kilka podań do Zambrotty ale oprócz tego niestety nic wielkiego niepokazał, zresztą jak cała drózyna. Sprawiedliwym wynikiem było by 3:1 dla S&CZ, niestety, oni mieli o niebo wiecej sytuacji na zdobycie bramek.
by SADAM
- Dionizos
- Juventino
Włosi zagrali fatalny, nudny mecz. A Alex był co chwila niemilosiernie ogrywany przez pomocnikow z Serbii. Środkowi pomocnicy Italii, zupelnie sie nie popisali. Taccha jeszcze jakoś ale pan Perrotta..szkoda słów. Po raz kolejny nie wiadomo co robił w skladzie. Ten koles nie dorastal do piet Jugoli. To samo pan Panucci. Wszystkie najgroźniejsze akcje SiCz przeprowadzane byly prawa strona. Ale ju zupelnie d.... dali napastnicy. Inzaghi poza golem nie oddał nawet strzalu na bramke, to samo tyczy sie Vieriego. Wystarczy, że przeciwnik nie nastawia sie na oborne i nie gra Totti to Włosi graja fatalnie. Miejmy nadzieje, że to tylko potkniecie i w meczu z Azerbejdżanem Azzuri pokażą klase. Czekam na wynik 5:0 !!!
- Dionizos
- Juventino
Dionizos pisze:Włosi zagrali fatalny, nudny mecz. A Alex był co chwila niemilosiernie ogrywany przez pomocnikow z Serbii. Środkowi pomocnicy Italii, zupelnie sie nie popisali. Taccha jeszcze jakoś ale pan Perrotta..szkoda słów. Po raz kolejny nie wiadomo co robił w skladzie. Ten koles nie dorastal do piet Jugoli. To samo pan Panucci. Wszystkie najgroźniejsze akcje SiCz przeprowadzane byly lewą stroną. Ale ju zupelnie d.... dali napastnicy. Inzaghi poza golem nie oddał nawet strzalu na bramke, to samo tyczy sie Vieriego. Wystarczy, że przeciwnik nie nastawia sie na oborne i nie gra Totti to Włosi wypadaja fatalnie. Miejmy nadzieje, że to tylko potkniecie i w meczu z Azerbejdżanem Azzuri pokażą klase. Czekam na wynik 5:0 !!!
- swiergot
- Juventino
Z tego co zdołałem obejrzeć, to najlepszym zawodnikiem na boisku był Buffon. Reszta Włochów partoliła równo. Grali tak, jakby myślami byli już przy najbliższej kolejce Serie A. Oni się nawet nie starali. Del Piero i Zambrotta grali w miarę, Tacchinardi słabiej, a Camoranesi to chyba tragicznie (chyba bo nie widziałem zbyt wiele meczu kiedy grał), bo go zmienili już po połowie. Mam nadzieję że wszyscy szykowali siły na ligę, bo inaczej to zwątpię w tą reprezentację.

- uran
- Juventino
Italia zagrala katastrofalnie .Nie wiem czy takie byly zalozenia zeby grac tak defensywnie czy zmusila do tego dobra gra Serbow i Czarnogorcow .Nie widzialem calego meczu bo szybciej ogladalem naszych Orlow
ale poza bramka Inzaghiego cyba nie byl wiecej sytuacji . Nie mniej jednak remis na tak goracym terenie nalezy uznac za dobry wynik. Serbowie byli bardzo zmotywowani przed tym meczem ,to byla ich ostatnia szansa i w tym nalezy upatrywac ich szalenczych atakow . W druzynie Italii nie mial kto wyprowadzic kontry , a wystep Del Piero na lewej pomocy okazal sie nieporozumieniem . Zle nie gral ale tez niczym specjalnym sie nie wyroznil .

- juveluck
- Juventino
Jestem bardzo ale to bardzo zawiedziony. Wlosi powinni byli wygrac ten mecz. Byli lepszym zespolem. Juz mogli byc uczestnikiem przyszlorocznego czempionatu. A tak musze sie jeszce meczyc z Azerbejdzanem. dobrze ze Finowie zdolali doprowadzic do remisu w meczu z Walia. Bo dlugo prowadzacy wyspiarze jezeli wygrali by mecz wyprzedzili by Italie w grupie. Nic wiecej nie mam do dodania, po prosty mnie zawiedli

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
szkoda tego remisu
ale jak powiedziała
Medi wynik sprawiedliwy. Ja meczu nieoglądałem bo niemaiłem gdzie
Z tego co wynika z waszych wypowiedzi Włosi zagrali przeciętnie, no cóż. Szkoda, ze Buffon niezachował czystego konta ale jak powiedziała Medi Serbia i Czarnogóra bombardowała bramkę Gigiego więc i tak peweni dużo razy uratował on Włochów przed utratą gola. Kolejna bramka Inzaghiego... :?

Medi wynik sprawiedliwy. Ja meczu nieoglądałem bo niemaiłem gdzie

- RAT
- Juventino
Prawda jest ze Wlosi zagrali slaby mecz no ale i tak sa faworytem do wyjscia z grupy(i mam nadzieje że nie z barazy dostana sie do finalu)
i jezeli beda lepiej grac to moze powturza sukces z przed trzech lat.
i jezeli beda lepiej grac to moze powturza sukces z przed trzech lat.
Juve jest miłością mojego życia !!