Forumowicz od A do Z - vol.2

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ

Nastepny alfabet napisze...

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 15 czerwca 2009, 22:11

mnowo. Genialny jest cały tekst o "czarnych" w Ameryce (z Afryki). :smile:
mnowo pisze:
Czy ktoś Was w tym ogranicza w jakiś sposób? Wypowiedziałem swoje zdanie na temat tego, czy taka forma dyskusji mi się podoba czy nie. Nie podoba mi się, więc napisałem, że mi się nie podoba.
Ejże.. przecież my robimy dokładnie to samo, więc łot de fak? :think:

Odniosłem wrażenie, że nie zachowując "odpowiedniego" stanowiska, komuś tutaj się przeszkadza.
Lypsky pisze:Poważnie mówiąc, jednych taki styl bawi, innych nie, pozwólcie "bawić się" się dzieciom, spójrzcie na nich z politowaniem i przejdźcie obok, tyle.
Nie mogę być obojętny na krzywdę drugiego człowieka, a jeśli o dzieciach mowa, to jestem skrajnie poruszony, zaniepokojony czy jakkolwiek by to nie miało być. ;]

Pawełek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 czerwca 2009, 23:02

Panowie, pobijcie się jeszcze :lol:

mnowo; przyznaj się, ile nowych kont na JP już założyłeś ? :smile:

Sky is the limit!
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 czerwca 2009, 23:03

Nie mogę powiedzieć, bo musiałbym siebie zbanować. A to niepolitycznie.

Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 czerwca 2009, 23:04

szczypek pisze:Odniosłem wrażenie, że nie zachowując "odpowiedniego" stanowiska, komuś tutaj się przeszkadza.
Tak samo inni mogą napisać, że odnieśli wrażenie, że robiąc sobie żarty odnośnie ankiety komuś tutaj się przeszkadza. Nie ma co brnąć w paranoje chłopaki, temat się ruszył w końcu, to chyba dobrze. Sam fakt, że nigdy nie było takiej frekwencji również jest wymowny, więc faktycznie nawet jeśli komuś przeszkadza, głupio się kłócić z powodu takiej pierdoły.

szczypek pisze:
Lypsky pisze:Poważnie mówiąc, jednych taki styl bawi, innych nie, pozwólcie "bawić się" się dzieciom, spójrzcie na nich z politowaniem i przejdźcie obok, tyle.
Nie mogę być obojętny na krzywdę drugiego człowieka, a jeśli o dzieciach mowa, to jestem skrajnie poruszony, zaniepokojony czy jakkolwiek by to nie miało być. ;]
Ej, przecież to ja najlepiej rozumiem dzieci ! (patrz mój alfabet literka D)

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 czerwca 2009, 23:09

Mati pisze:Sam fakt, że nigdy nie było takiej frekwencji również jest wymowny
Bardzo wymowny. To się nazywa moc "głównej".
:wink:

@szczypek - genialny to jest cały film.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
sisman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 czerwca 2009, 23:34

Mój głos na @leniupa słyszałem, że to spoko koleś :-D
Co niekrórzy spuszczają się nad tą antkietą niesamowicie. Pewnie teraz podpadne wielu ludziom, ale są miejsca ciekawsze nież forum Juvepoland :-D chyba, że macie tak przesrane życie, że jedyną rozrwyką, którą można robić w czerwcowe, słoneczne dni jest pisanie idiotycznych postów.
Nie mogę na to patrzeć Grucha

Day after day I'm getting better and better.
JuveCracow

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 czerwca 2009, 23:42

szczypek pisze:Mogę wiedzieć do której wsi się wybierasz?
Jeszcze nie wiem :) Często odwiedzam krakowską aglomerację i troszkę dalsze, pekaesowe rejony Beskidów, więc mam całkiem spory wybór, no, chyba, że Ty mi coś polecisz? :think: Dysponuję świetnym, sprawdzonym od kilkudziesięciu lat środkiem transportu- marka tak wyrobiona i popularna, jak PKPMPKPKS mówi sama za siebie 8)
szczypek pisze:Z drugiej strony nie ma sensu robić niczego na siłę? Skoro nie czuje się potrzeby, aby wprowadzać do tematu czegoś oryginalnego i swojego, to po co to robić? Żeby zaspokoić inne sapiens czy na siłę zmieniać homo?
Do Twojego wywiadu mam stosunek obojętny, graniczący z zainteresowaniem tym, czy w następną sobotę Marek zrobi to z Beatą czy Renatą, a może Natalią. Nie wszystkim wszystko musi się podobać, a odchodzenie od normalności nie zawsze musi oznaczać drogę do przodu.
Po pierwsze, dzięki za dłuższą niż składającą się z paru słów (z czego połowa to- jak było widać dziś popołudniu- niewybredne zaczepki) odpowiedź, bo to tutaj momentami rarytas, ale cóż, nie każdy jest JaPsem, stahoo, Łukaszem, Skrzekaczem, Wojtem, Tigmarem, Einem, Pawełkiem, Push3kiem, Bukolem87, paku czy Azraelem_Juve, żebym zapamiętał go tutaj, miał fajny kontakt czy lubił czytać jego posty i przepraszam kilku równie moim zdaniem ciekawych, a niewymienionych userów. Po drugie, nie oczekuję, żeby ktokolwiek robił cokolwiek na siłę, ale jeśli już ktoś zarzuca mi, że robię coś tandetnego, co mu się tak bardzo nie podoba i uważa za "nienormalne", albo z drugiej strony czepia się mojego ego i używa słowa "odwalanie" w stosunku do mojego stylu pisania, to może niech Ci "znawcy" dobrej zabawy i przy okazji pasjonaci psychologii sami pokażą, co potrafią zrobić? Czy tylko na pukanie od niechcenia w klawiaturę ich możliwości wystarczają? Następny pisze o pseudo wywiadach- a co to ja, dziennikarz jestem? Ten akurat pomysł na życie wywietrzał mi z głowy już jakiś czas temu, kiedy zorientowałem się, że to nie jest zawód dla mnie, ale w żartach dalej lubię bawić się w pisanie. A udzielanie się na forum- i poważnie, i w żartach- uważam za bardzo dobrą zabawę, już w temacie o rzekomej "drętwości" tego miejsca sporo na ten temat naskrobałem.

Ja nie czepiam się niczyjego poczucia humoru, bo każdy ma inne, ja tutaj bawię się po swojemu, a np. szczypek, mnowo czy Lypsky inaczej i chyba nie wchodzę żadnemu z nich w drogę. Czy ja komuś piszę, że jego sposób na zabawę jest nienormalny? Zgadzam się z tym, co napisał wcześniej szczypek, bo odchodzenie od normalności jest możliwe w dwóch kierunkach, ale ona sama ogranicza się głównie do usprawiedliwiania własnej nijakości, bezmyślnego papugowania po innych "takich samych= normalnych" i mdłego dreptania w miejscu. Jeśli o mnie chodzi, to rzygam już tą codzienną normalnością. A co Twojego obojętnego stosunku w sprawie mojego wywiadu :smile: Każdego śmieszy coś innego i dopóki uznajemy własne prawo do śmiania się z czego nam się żywnie podoba, a nie uczymy innych normalności czy odsyłamy przejmujących inicjatywę forumowiczów na wiejski festyn to chyba wszystko jest OK, no nie? :lol:

Pułap 10 głosów osiągnięty, oto punkt wyjścia do walki o zwycięstwo :!: Cel minimum, czyli dwucyfrowa liczba głosów, ani trochę mnie, jako szefa wyborczego sztabu nie zadowala. Alfabet paku będzie tak dobry, że po przeczytaniu go wy będziecie pod wrażeniem, a ja stanę się normalny :C zacznę pisać jednozdaniowe posty i zmaleje mi ego. Oby nic więcej :pray:

Do mojego "psychologa" poniżej.
pan Zambrotta pisze:JuveCracow, zgłoś się do następnej ankiety, serio. Z chęcią poczytam jak to rodzice zamykali cię kiedyś w szafie. Człowiek z takimi problemami nie mógł prowadzić normalnego życia.
Wszystko po staremu, wiesz, że robisz się coraz bardziej przewidywalny? :lol: Może tak wreszcie się zdecydujesz, czy będziesz bawił się w forumowego psychologa i rozważał moje problemy, ego i "trudne" Twoim zdaniem dzieciństwo, czy zaczniesz wreszcie odnosić się do treści moich wypowiedzi? Post również tuż pod moim, ledwie dwie strony wcześniej:
pan Zambrotta pisze:To już Mrówie nie może się nie podobać to, co odwaliłeś? Aż do takiego stopnia urosło ego?

EDIT: Jak widać, nawet na jedno pytanie nie potrafisz odpowiedzieć, więc na co ja marnuję czas...
Pozdrowienia dla moderatorów, nie wiedziałem, że w regulaminie jest punkt "po JuveCracow możesz jeździć jak tylko chcesz i ile Ci się żywcem podoba, a notoryczne atakowanie go, gdy nie potrafisz zrozumieć tego, co napisał lub po prostu chcesz się wyżyć jest normalną częścią dyskusji. Za wyjątkowo efektowne napinki pod adresem JuveCracow przyznajemy znaczek "przyjaznego użytkownika", dotychczas nominowani: Bart_DB za "Czy forum JP jest drętwe?" i pan Zambrotta za całokształt dorobku artystycznego.". Może do tego też zrobimy ankietę? :doh:

Panie Zambrotta, jeśli ktoś żyje inaczej niż Ty, ma inne poglądy i styl pisania to trzeba mu za to przylepić etykietkę nienormalnego i chorego psychicznie? I kto tu ma problem z samym sobą :?: Tyś już mojego drugiego w ogóle posta na tym forum skomentował określając moją opinię jako "chorą", a co potem na mnie naplułeś to mi się już nie chce tutaj przypominać, tym bardziej, że każdy widzi, jak się zachowujesz. Nie uważasz, że biorąc pod uwagę poziom i bardzo "merytoryczną i przemyślaną" tematykę Twoich zaczepek, nick "Pan Materazzi" pasowałby do Ciebie znacznie lepiej? Skąd wiesz, czy w ogóle miałem przyjemność znać moich rodziców? Każdego ktoś spłodził, ale nie każdemu dostępny jest luksus posiadania starszych kiedy raczkuje, dorasta czy korzysta ze swojej "pełnoletniej wolności". Dlatego proszę, okaż choć trochę klasy, jeśli nie umiesz już powstrzymać się od zaczepek pod moim adresem. Czy ja na kogoś tak naskakuję jak Ty na mnie od kiedy tylko zacząłem się tu wypowiadać? Jak po zaledwie dwudziestu kilku moich postach osiągasz taki poziom napinki, to aż boję się pomyśleć co zrobisz gdy przekroczę pół setki wypowiedzi. Jest tyle opcji- wyszydzanie wszystkiego, co napiszę, przylepianie kolejnych łatek (to chyba Twoje codzienne hobby :doh: ), spalenie na stosie, ukamienowanie :think:

A co do Twojej "miłej" propozycji. Nie jesteś pierwszą osobą, która proponuje mi udział w ankiecie, ale za każdym razem odpowiadam tak samo: jestem tu za krótko, za mało udzielałem się na forum i zbyt pobieżnie mnie jeszcze znacie (a ja Was), żebym otwierał się i opisywał od A do Z. Miło, że chcesz sobie o mnie poczytać :) ale to z pewnością nie jest właściwy dla mnie czas na udział w takiej zabawie. Ze mną trzeba najpierw pochodzić :smile: Lato jest jednak długie, jeśli wezmę udział w sporej liczbie ciekawych dyskusji i zobaczę, że warto tu dalej wpadać, to może za miesiąc- dwa zmienię zdanie ;) Mimo tego, że przy każdej okazji próbujesz mnie atakować, ja pozdrawiam Ciebie, Twoją szafę a także wspomnianych przez Ciebie rodziców :) Peeeace, Tybalt. I wiesz co? :P Popieram paku :!:
Ostatnio zmieniony 16 czerwca 2009, 12:32 przez JuveCracow, łącznie zmieniany 1 raz.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 czerwca 2009, 00:13

JuveCracow, zgłoś się do następnej ankiety, serio. Z chęcią poczytam jak to rodzice zamykali cię kiedyś w szafie. Człowiek z takimi problemami nie mógł prowadzić normalnego życia.

Drugi głos z drugiego konta na mnowo.
ups, miało się nie wydać!

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 czerwca 2009, 13:19

Ejże, my tu gadu gadu a leniup coś dziwnie przyspiesza... :roll:

KeRmit19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 czerwca 2009, 13:52

mnowo pisze:Ejże, my tu gadu gadu a leniup coś dziwnie przyspiesza... :roll:
Sorry chlopaki ale od rana mialem juz dosyc wyborczego belkotu prowadzacej dwojki i postanowilem wziac sprawy w swoje rece. Wieczorem powinno jesczcze przybyc glosow leniupowi :whistle:

18danek97

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2009, 18:01

a kiedy można startować na następny alfabet sam bym chciał wziąść udział w sondzie

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2009, 18:05

Pewnie pod koniec tygodnia, skoro ta ankieta jest do jutra.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2009, 18:42

18danek97 pisze:a kiedy można startować na następny alfabet sam bym chciał wziąść udział w sondzie
Proponuję wziąć się za słownik ortograficzny, a nie pisanie alfabetów.
Co za emocje/o\

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Bart_DB

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2009, 19:08

Lypsky pisze:
18danek97 pisze:a kiedy można startować na następny alfabet sam bym chciał wziąść udział w sondzie
Proponuję wziąć się za słownik ortograficzny, a nie pisanie alfabetów.
Przecież nauka języka zaczyna się od nauki alfabetu :D
JuveCracow pisze:Tyś już mojego drugiego w ogóle posta na tym forum skomentował określając moją opinię jako "chorą", a co potem na mnie naplułeś to mi się już nie chce tutaj przypominać
JuveCracow pisze:Za wyjątkowo efektowne napinki pod adresem JuveCracow przyznajemy znaczek "przyjaznego użytkownika", dotychczas nominowani: Bart_DB za "Czy forum JP jest drętwe?" i pan Zambrotta za całokształt dorobku artystycznego.".
Masz do niego problem, to mu to napisz w pw.

ti porterò all'inferno con me.
slay_mac

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2009, 21:09

Nie widzicie, że JuveCracow najzwyczajniej się z was zbija w specyficzny sposób? Pewnie siedzi przed monitorem i zaśmiewa się z ludzi, którzy reagują na jego posty. Może i nie jestem psychologiem, ale innego wytłumaczenia po prostu nie widzę

ODPOWIEDZ