Polska- Szwecja 0-2
- RadeKas
- Juventino
Autor zapomniał dodać że temat ten przeznaczony jest do bluzgania na naszą repreze :? :evil:
Co by nie było to i tak niektórzy będą twierdzić zę jeszcze awansujemy do baraży. A ja wam powiem, że lepiej by było gdyby sie tam nie dostali, bo to by była kolejna kompromitacja. Lepirj budować nową drużyne, ale i tak wątpie ze ta nowa będzie lepsza :?
Co by nie było to i tak niektórzy będą twierdzić zę jeszcze awansujemy do baraży. A ja wam powiem, że lepiej by było gdyby sie tam nie dostali, bo to by była kolejna kompromitacja. Lepirj budować nową drużyne, ale i tak wątpie ze ta nowa będzie lepsza :?
srali muszki będzie wiosna
- Yari
- Juventino
tiaaa racja. Blamaż totalny. Szanowny pan Tomaszewski miał racje mówiąc przed meczem że będzie grał Dudek i 10 piłkarzy. Powinno być rzeczywiście 5-0. Obrona grała naprawde fatalnie. W pomocy wielka nadzieja czyli Szymkowiak zawiódł. Krzynówek próbował ale był praktycznie sam. A atak? Saganowski tylko biagał ZA szwedami. Żurawski podawał w ,,otchłań". Kompromitacja:(:(. Ale mimo przegranej mamy szanse na awans :-D :-D .
- fanka-juve
- Juventino
fatalnie zagrali ja nie wiem jak tak można grać ??!! no jasne to tylko nasza reprezentacja umie...nastepne eliminacje sa juz dla nas skonczone i zgodze sie z tym zeby sie mimo ze mamy szanse na baraze nie dostali do EURO 2004 bo to by byla hańba dla Polski
FORZA JUVE !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
1. Niech nam kur.. łaski nie robią że w reprezentacji grają - <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> na zachod i nie wraca... jedyni ktorych to sie nie tyczy to Hajto, Krzynowek i Dudek... a reszta z pseudogwiazdka Bąkiem nich nam laski nie robi... ja na nich juz patrzec nie moge!
2. Umiem lepiej rozgrywac od kaleki Szymkowiaka, bic wolne od Zewlakowa i ustawiac sie w obronie od Baka - dziekuje.
3. Polska reprezentacja od czasów Engela nie gra w pilke - lepiej by lapali ta gre strajkujacy gornicy po glodowce, po takim 10 dniowym zgrupowaniu.
4. Albo naszym kopaczom nieznane jest slowo kondycja albo jak juz mowilem robia laske ze graja z reprezentacji (z wyjatkime Hajto Dudek Krzynowek)
5. Podarujmy sobie juz Zurawskiego bo chlopka gubi chyba poczucie rzeczywistosci
6. Jedyna nadzieje widze w zatrudnieniu jakiegos zagranicznego trenera nie zamieszanego w uklady - tylko bron Panie Boże - nie czechów rumunow węgrów czy serbów... nawet skosnooki mile widziany byle nie oni... a tak swoja droga to jak kazdy wie nieda sie uleczyc naszej pilki... moze nasze wnuki tego doczekaja... rany po pewnych wydarzeniach w naszej histori zagoi tylko czas...
I JESZCZE RAZ POWTARZAM - NIE ROBICIE NAM ŁASKI STOJĄC NA BOISKU W BIAŁOCZERWONYCH DRESACH - <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> NIEROBY!!!!
2. Umiem lepiej rozgrywac od kaleki Szymkowiaka, bic wolne od Zewlakowa i ustawiac sie w obronie od Baka - dziekuje.
3. Polska reprezentacja od czasów Engela nie gra w pilke - lepiej by lapali ta gre strajkujacy gornicy po glodowce, po takim 10 dniowym zgrupowaniu.
4. Albo naszym kopaczom nieznane jest slowo kondycja albo jak juz mowilem robia laske ze graja z reprezentacji (z wyjatkime Hajto Dudek Krzynowek)
5. Podarujmy sobie juz Zurawskiego bo chlopka gubi chyba poczucie rzeczywistosci
6. Jedyna nadzieje widze w zatrudnieniu jakiegos zagranicznego trenera nie zamieszanego w uklady - tylko bron Panie Boże - nie czechów rumunow węgrów czy serbów... nawet skosnooki mile widziany byle nie oni... a tak swoja droga to jak kazdy wie nieda sie uleczyc naszej pilki... moze nasze wnuki tego doczekaja... rany po pewnych wydarzeniach w naszej histori zagoi tylko czas...
I JESZCZE RAZ POWTARZAM - NIE ROBICIE NAM ŁASKI STOJĄC NA BOISKU W BIAŁOCZERWONYCH DRESACH - <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> NIEROBY!!!!
calma calma
- Ironek
- Juventino
Zapomniałeś dodać SAGANOWSKIEGO- jemu chęci napewno nie można odmówić bo się starał, biegał i walczył, ale nie miał od kogo dostawać podań bo sam Krzynówek w pomocy nam nie wystarczy.Pluto pisze:1. Niech nam kur.. łaski nie robią że w reprezentacji grają - <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> na zachod i nie wraca... jedyni ktorych to sie nie tyczy to Hajto, Krzynowek i Dudek... a reszta z pseudogwiazdka Bąkiem nich nam laski nie robi... ja na nich juz patrzec nie moge!
- kornknot
- Qualità Juventino
Nie wiem czemu tak mówicie, dla mnie zagrali hjuż znośnie, oczywiście nie było dobrze, ale o niebo lepiej niż w poprzednich meczach. Sprawa szymkowiaka - nie znajdziecie chyba lepszego rozgrywającego w Polsce na dzień dzisiejszy gra coraz lepiej, jeszcze za dużo próbuje sie kiwać ale co najważniejsze to sie stara i biega po tym boisku :!: Żurawski też sie stara, próbujue jakos rozegrać tą piłke z szymkowiakiem i krzynówkiem który jest na dzień dzisiejszy najlepszym polskim piłkarzem i tylko szkoda mi że nie ma w takiej sytuacji gdzie Kosowski grać bo on też uważam że jest bardzo dobrym graczem. Moze by próbować krzynówka w środku
Saganowski powoli sie ogrywa z reprezentacją. Hajto dobrze gra, ale go troche za bardzo poniosło dzisiaj :-D Krzyszałowicz w ogóle nie wiem co on tam robi, drewniany jest jak cholera piłka mu odskakuje. Ale najważniejsze żę powoli zaczyna to wygladać jak Drużyna, a nie wszyscy kopią sie po czole jak to było za kadencji Bońka i początku Janasa.... Moim zdaniem wszystko idzie w dobrą strone..

- Rasi
- Qualità Juventino
Oj niezdziwyłby sie moderarorzy przyczepili do tych bluzgówPluto pisze:1. Niech nam kur.. łaski nie robią że w reprezentacji grają - <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> na zachod i nie wraca... jedyni ktorych to sie nie tyczy to Hajto, Krzynowek i Dudek... a reszta z pseudogwiazdka Bąkiem nich nam laski nie robi... ja na nich juz patrzec nie moge!

Aktualnie nie ma lepszego od Żurawia w polsce ( może niedługo Sagan )
Szymek tez nie jest zły. Ale reszta???
Gdymym to miał powiedzieć co o nich sądze prawdopodobnie zabrzmiałoby to gorzej od twojej wypowiedzi

- Rasi
- Qualità Juventino
To miałbyć taki ponury zart ??JuveQL pisze:POLSKAAAAAAA !!!!!!!!!
BIAŁO - CZERWONI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przypomniał mi się jesden smutny dowcip ( podobno najkrótszy na świecie ) : POLSKA GOLA !!!
Smutne ale chyba prawdziwe nie ??
- Yari
- Juventino
Rasi pisze:To miałbyć taki ponury zart ??JuveQL pisze:POLSKAAAAAAA !!!!!!!!!
Przypomniał mi się jesden smutny dowcip ( podobno najkrótszy na świecie ) : POLSKA GOLA !!!
Smutne ale chyba prawdziwe nie ??![]()
![]()
![]()
![]()
tak, racja. Pasuje jak ulał do dzisiejszego meczu i do gry naszych zawodników. Nic tylko usiąść i płakać .... ze wstydu.
- Rasi
- Qualità Juventino
Kurde !!! Im dłużej mija czasu od meczu tym bardziej smutek przechodzi mi w złość :evil: . Przygotowałem liste moich postulatów :
1 Rozwiązać PZPN ( i zapomnieć, że kiedykolwiek mieliśmy reprezentacjie)
2 Rozwiązać polską lige
3 Rozwiązać polskie kluby
4 Sportem narodowym ustanowić np.: bierki przez telefon albo brydż sportowy.
1 Rozwiązać PZPN ( i zapomnieć, że kiedykolwiek mieliśmy reprezentacjie)
2 Rozwiązać polską lige
3 Rozwiązać polskie kluby
4 Sportem narodowym ustanowić np.: bierki przez telefon albo brydż sportowy.
- Andryk
- Juventino
ale wstyd klęska ze szwecjaYari pisze:Rasi pisze:To miałbyć taki ponury zart ??JuveQL pisze:POLSKAAAAAAA !!!!!!!!!
Smutne ale chyba prawdziwe nie ??![]()
![]()
![]()
![]()
tak, racja. Pasuje jak ulał do dzisiejszego meczu i do gry naszych zawodników.... Nic tylko usiąść i płakać . ze wstydu.
szkoda że w takich okolicznościach