Wszystko o Milanie
- wojczech7
- Juventino
źródło: http://acmilan.pl/news.phpACMilan.pl pisze: Milan poinformował za pośrednictwem swojej oficjalnej witryny internetowej, że Leonardo jest od dziś w Coverciano, gdzie rozpoczął kurs trenerski drugiej kategorii. Szkolenie będzie się odbywało w dni powszednie przez kolejne sześć tygodni. Obecność na wykładach jest obowiązkowa dla wszystkich uczestników kursu, a całość zakończy się egzaminami.
:shock: W obliczu powyższego news'a i odejścia Kaki cieszę się, że nie jestem kibicem Milanu...
- Marcin_ACM
- Milanista
Myślisz, że będzie gorszy od Ranierego? :twisted:tytus71 pisze:źródło: http://acmilan.pl/news.phpACMilan.pl pisze: Milan poinformował za pośrednictwem swojej oficjalnej witryny internetowej, że Leonardo jest od dziś w Coverciano, gdzie rozpoczął kurs trenerski drugiej kategorii. Szkolenie będzie się odbywało w dni powszednie przez kolejne sześć tygodni. Obecność na wykładach jest obowiązkowa dla wszystkich uczestników kursu, a całość zakończy się egzaminami.
:shock: W obliczu powyższego news'a i odejścia Kaki cieszę się, że nie jestem kibicem Milanu...
- wojczech7
- Juventino
Dzięki Bogu (i słusznym wyborom za młodu) nie muszę o tym myślećMarcin_ACM pisze:Myślisz, że będzie gorszy od Ranierego? :twisted:tytus71 pisze:źródło: http://acmilan.pl/news.phpACMilan.pl pisze: Milan poinformował za pośrednictwem swojej oficjalnej witryny internetowej, że Leonardo jest od dziś w Coverciano, gdzie rozpoczął kurs trenerski drugiej kategorii. Szkolenie będzie się odbywało w dni powszednie przez kolejne sześć tygodni. Obecność na wykładach jest obowiązkowa dla wszystkich uczestników kursu, a całość zakończy się egzaminami.

- Vincitore
- Juventino
A więc Kaka oficjalnie piłkarzem Realu. Ciekawi mnie teraz jak będzie wyglądał Milan. Leonardo zapewne zmieni taktykę bo wcześniej opierała się ona głównie na Kace, zresztą brak tego zawodnika był widoczny w meczu Juventus - Milan 4:2 kiedy to nie grał Ricardo i Milan zaprezentował się bardzo słabo. Niemniej jednak Serie A straciło wielką gwiazdę (chociaż nie mam zamiaru z tego powodu rozpaczać :twisted:).
- Tom A Juve
- Juventino
Prestiż ligi Włoskiej spada na łeb na szyję.....aż żal w sercu ściska...czyżbyśmy już nigdy nie zobaczyli tak silnej SerieA jak kilka lat temu ???? Najwięksi odchodzą i kto ma zawojować Europę ?
pozostaje już tylko Juve ... choć jedynie gdyby kupili jeszcze z dwóch piłkarzy pokroju Riberego
pozostaje już tylko Juve ... choć jedynie gdyby kupili jeszcze z dwóch piłkarzy pokroju Riberego
jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenia, proszę nie ubieraj tego faktu w słowa...
- Filippo911
- Juventino
Coś w tym jest , zobaczymy co "Krewetka" (Silvio Berlusconi) zrobi z zastrzykiem "galaktycznych" pieniędzy -> ponoć ok. 56 mln E.Tom A Juve pisze:Prestiż ligi Włoskiej spada na łeb na szyję.....
http://www.transfermarketweb.com/?actio ... dsel=37003
można za to kupić kilku naprawdę bardzo dobrych piłkarzy - ale nie takich jak Kaka . (jak to dobrze że zdążyliśmy kupić Diego:D)
F.
- Marcin_ACM
- Milanista
Filippo911 pisze:
Coś w tym jest , zobaczymy co "Krewetka" (Silvio Berlusconi) zrobi z zastrzykiem "galaktycznych" pieniędzy -> ponoć ok. 56 mln E.
68 mln E.
Sorry, ale Diego to nie jest klasa Kaki, czy nawet Nedveda za swoich najlepszych lat. To dopiero 9. piłkarz na swojej pozycji wg not kickera w bundeslidze. Dopiero 9!!! W bundeslidze!!! A trudno też powiedzieć o nim, że to jakiś dobrze rokujący młodzieniec jak Pato, bo Diego ma już 24 lata. Nie mówię, że to zły transfer, ale nie oczekujcie po nim niewiadomo czego. Jak byście sprowadzili np. Riberego to co innego.można za to kupić kilku naprawdę bardzo dobrych piłkarzy - ale nie takich jak Kaka . (jak to dobrze że zdążyliśmy kupić Diego:D)
F.
- Brutalo
- Juventino
Szkoda że Kaka odszedł. Był wizytówką Serie A i jej największą gwiazdą... Współczuję kibicom Milanu, którzy wierzyli w jego pozostanie... Teraz czekamy na ibre w Blaugrana :lol:
:roll:www.acmilan.com.pl pisze: "Chciałem zostać w Milanie. Ale niech będzie jasne: Real to nie był tylko wybór podyktowany ekonomią. Real mi się podoba".
- Filippo911
- Juventino
Napisałem że to nie jest ta sama klasa , mam tego pełną świadomość , ale za tą kasę (ok 68mln E) ACM mógłby ściągnąć ze trzech takich piłkarzy jak Diego (czyli raczej nie słabych).Marcin_ACM pisze:Sorry, ale Diego to nie jest klasa Kaki, czy nawet Nedveda za swoich najlepszych lat(...)Filippo911 pisze:można za to kupić kilku naprawdę bardzo dobrych piłkarzy - ale nie takich jak Kaka . (jak to dobrze że zdążyliśmy kupić Diego:D)
F.
F.
- Kryształ
- Juventino
- fakt w obecnej sytuacji Diego przewyzsza kake, mial zdecydowanie lepszy sezon.Marcin_ACM pisze:Sorry, ale Diego to nie jest klasa Kaki
- już??Marcin_ACM pisze:To dopiero 9. piłkarz na swojej pozycji wg not kickera w bundeslidze. Dopiero 9!!! W bundeslidze!!!
Zblazniles sie tym "rankingiem" kickera..
Macie trenera, ktory nie jest trenerem i to jest najlepsze :rotfl:
- preclix
- Juventino
Marcin_ACM pisze:bez napinki, ale rzeczywiście porównując ostatnie sezony - to obiektywnie - trudno stwierdzić, że Diego to nie klasa Kaki. Na pewno nie grał gorzej. Śmiem twierdzić, że wcale nie tak daleko mu (jeżeli już nie jest) do poziomu byłego gracza Milanu.Filippo911 pisze:
Coś w tym jest , zobaczymy co "Krewetka" (Silvio Berlusconi) zrobi z zastrzykiem "galaktycznych" pieniędzy -> ponoć ok. 56 mln E.
68 mln E.
Sorry, ale Diego to nie jest klasa Kaki, czy nawet Nedveda za swoich najlepszych lat. To dopiero 9. piłkarz na swojej pozycji wg not kickera w bundeslidze. Dopiero 9!!! W bundeslidze!!! A trudno też powiedzieć o nim, że to jakiś dobrze rokujący młodzieniec jak Pato, bo Diego ma już 24 lata. Nie mówię, że to zły transfer, ale nie oczekujcie po nim niewiadomo czego. Jak byście sprowadzili np. Riberego to co innego.można za to kupić kilku naprawdę bardzo dobrych piłkarzy - ale nie takich jak Kaka . (jak to dobrze że zdążyliśmy kupić Diego:D)
F.
- KeRmit19
- Juventino
Jak dla mnie to Milan zrobił na tym transferze zloty interes. Kaka to poki co to nie ten sam Kaka, a wykorzystujac taka sume w odpowiedni sposob mozna sie niezle wzmocnic(patrz Juve w 2001r). Wydaje mi sie, ze Brazylijczyk sie troszke wypalil i nowe wyzwania dobrze mu zrobia. A sytuacja z trenerem faktycznie zabawna. Krotko mowiac, nie zazdroszcze Milanowi.
- JuveR
- Juventino
Marcin_ACM pisze:Napisz szczerze, ile meczów oglądałeś z udziałem Diego w tym sezonie? Bo chyba nie bardzo wiesz o czym kopiesz. W ostatnim sezonie Diego grał na pewno nie gorzej niż Kaka, czy Ribery. A jeżeli już chcesz porównywać piłkarzy na wiek - Kaka 27 lat, Ribery 26 lat, Diego 24 lata...Filippo911 pisze:
68 mln E.
F.
- oliver
- Juventino
Hahahaha porównując Diego do Kaki czy gorzej stawiając w tym samym rządku czy prawie w tym samym to ośmieszajcie się i tyle. Kakę można śmiało postawić w tym samym rządku co Zico, Socratesa, Pele, Romario Rivlado Ronaldo czy Ronaldinho (mówią coś te nazwiska). Każdy z nich był/jest geniuszem piłki nożnej i pokazywał to na każdym kroku przez wiele lat. Diego pokazał jeden czy dwa dobre sezony i robi się z niego mega gwiazdę on jeszcze nic wielkiego nie osiągną nic wielkiego nie pokazał. Zdejmijcie klapki z oczów Kaka obecnie jest w trójce najlepszych piłkarzy globu, a takich jak Diego było już wielu!!
Szkoda, że Ricardo opuszcza Serie A :płaczę:
Szkoda, że Ricardo opuszcza Serie A :płaczę:
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti