akcja ELEGANCKIE BRELOKI JUVENTUSU !! BRELOKI WYSŁANE!
- faja69
- Juventino
Kolejne osoby dopisane do listy, od niektórych mam skany przelewów, ale nie mam zaksięgowanej wpłaty (kolor niebieski na liście)
kolorem czarnym, osoby które nie wpłaciły, i nie wiem nawet czy mają zamiar wpłacać, bo nie mam z nimi kontaktu, wysyłałem PW pisałem na gg kto miał w profilu, wiem że te osoby były na forum i czytały wiadomości, no cóż nie wiem po co w ogule sie zapisywały,
także kto jeszcze wpłacił a nie ma go na liście kolorem zielonym to wysyłajcie skany! dzisiaj składam zamówienie na tyle na ile mam wpłat.
kolorem czarnym, osoby które nie wpłaciły, i nie wiem nawet czy mają zamiar wpłacać, bo nie mam z nimi kontaktu, wysyłałem PW pisałem na gg kto miał w profilu, wiem że te osoby były na forum i czytały wiadomości, no cóż nie wiem po co w ogule sie zapisywały,
także kto jeszcze wpłacił a nie ma go na liście kolorem zielonym to wysyłajcie skany! dzisiaj składam zamówienie na tyle na ile mam wpłat.

- faja69
- Juventino
mam jeszcze chyba 3-4 wpłaty ale nie wiem od kogo, dopiero jutro rano zaksięgują,+ kilka zapewne tych osób które wysłały mi skany przelewów. jutro z rana składam zamówienie, na tyle breloków na ile mam wpłat! kto się spóźnił z wpłatą trudno... ja i tak zamówię kilka sztuk więcej w razie W.
żeby sie nie okazało później że ktoś wpłacił po zamówieniu a nie dostał breloka.
żeby sie nie okazało później że ktoś wpłacił po zamówieniu a nie dostał breloka.

- Bianconeri23
- Juventino
faja tak się zastanawiam ile kartek byś dostał za te posty pod postem
a ile razy byś miał bana
mam nadzieję na jak najszybszą realizację bo klucze już czekają :-D

mam nadzieję na jak najszybszą realizację bo klucze już czekają :-D

- faja69
- Juventino
ZAMÓWIENIE ZOSTAŁO ZŁOŻONE DZISIAJ PRZED POŁUDNIEM
tak zamówiłem kilka sztuk więcej w razie jakich kolwiek problemów z pocztą, bo wiadomo jak to jest..
ale miejmy nadzieje że nic takiego nie nastąpi..
być może zrobimy drugą ture, ale nic nie obiecuje.
tak zamówiłem kilka sztuk więcej w razie jakich kolwiek problemów z pocztą, bo wiadomo jak to jest..

być może zrobimy drugą ture, ale nic nie obiecuje.

- faja69
- Juventino
mam jedną wpłate od niejakiego waldas75 (tak było w tytule przelewu) ale nie ma takiego użytkownika! podejrzewam że może to być baggio75, pisałem PW, niech sie do mnie zgłosi lub napisze.
Co do reszty to wysyłajcie adresy! Ci którzy jeszcze nie wysłali!
Co do reszty to wysyłajcie adresy! Ci którzy jeszcze nie wysłali!

- Shrek_Rybnik
- Juventino
qrde Stary... przerastasz samego siebie... ŚLEDŹ ten temat... a nie zadajesz głupie pytania co chwile....PaulCone pisze:faja69 kiedy wysyłasz breloki?
Będą to dostaniesz....
pozdROWienia @ll
- PaulCone
- Juventino