Koszulki na sezon 2009/2010
- Monte Cristo
- Juventino
O jakie gwiazdy ci chodzi? o te nad herbem?Gooray pisze:W sumie koszulki to sprawa drugorzędna moim zdaniem, ale widząc te nie mogę się powstrzymać od komentarza. Ohyda. Obrzydlistwo. Fuj. Z tym kolorem wyjazdowych, a'la cement, na pewno będziemy biegać wolniej. A bramkarska... Jak tak dalej pójdzie to będziemy grać w takich? Gdzie czasy, kiedy mieliśmy niebieskie-żółte? Jeszcze te z gwiazdami... Oryginalność oryginalnością, ja wolę tradycję.
EDIT:
A, te. No tak, byly pieknie, trzeba przyznac. Te z 07/08 je troche przypominaly..

Ostatnio zmieniony 07 czerwca 2009, 22:41 przez Monte Cristo, łącznie zmieniany 1 raz.
- JuveR
- Juventino
Prędzej rozchodzi się o te niebieskie, wyjazdowe trykoty. Nie pamiętam z którego to były sezonu (coś około 95r.)Andersson pisze:O jakie gwiazdy ci chodzi? o te nad herbem?Gooray pisze:W sumie koszulki to sprawa drugorzędna moim zdaniem, ale widząc te nie mogę się powstrzymać od komentarza. Ohyda. Obrzydlistwo. Fuj. Z tym kolorem wyjazdowych, a'la cement, na pewno będziemy biegać wolniej. A bramkarska... Jak tak dalej pójdzie to będziemy grać w takich? Gdzie czasy, kiedy mieliśmy niebieskie-żółte? Jeszcze te z gwiazdami... Oryginalność oryginalnością, ja wolę tradycję.

EDIT:
http://www.subsidesports.com/uk/images/ ... vass96.gif
- Gooray
- Juventino
Dokładnie, z tym, że mi się bardziej podobało jak gwiazdy były zamalowane. Jak wtedy.JuveR pisze: Prędzej rozchodzi się o te niebieskie, wyjazdowe trykoty. Nie pamiętam z którego to były sezonu (coś około 95r.)
EDIT:
http://www.subsidesports.com/uk/images/ ... vass96.gif

- Azrael
- Juventino
No to i ja dołączam do tych pseudo-oficjalnych doniesień "koszulkowych". Tak mają PODOBNO wyglądać nasze nowe "domówki":

Koszulka niemal całkowicie pokrywa się z tymi projektami, które swego czasu ukazały się w formie graficznej:

Można się więc spodziewać, że sama wersja ostateczna nie będzie zbytnio odbiegała od tej prezentowanej powyżej. Sama koszulka wygląda całkiem porządnie - bez żadnych rewelacji i fajerwerków, ale i nie można na nią narzekać. Klasyczny pasiak.
Pozdrawiam!
Koszulka niemal całkowicie pokrywa się z tymi projektami, które swego czasu ukazały się w formie graficznej:

Można się więc spodziewać, że sama wersja ostateczna nie będzie zbytnio odbiegała od tej prezentowanej powyżej. Sama koszulka wygląda całkiem porządnie - bez żadnych rewelacji i fajerwerków, ale i nie można na nią narzekać. Klasyczny pasiak.
Pozdrawiam!
- Monte Cristo
- Juventino
Nic specjalnego moim zdaniem te koszulki. Takie puste, nie maja zadnych charakterystycznych wstawek. Moim zdaniem identyczne jak te z tego sezonu, tylko wiecej pasow i bez zoltych wstawek.
Dobrze ze na wyjazdowkach ma byc ten pas, przynajmiej cos fajnego Nike wymyslilo.
Dobrze ze na wyjazdowkach ma byc ten pas, przynajmiej cos fajnego Nike wymyslilo.
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Nie wiem jak wam,ale mnie się osobiście podobają domówki.Nie ma fajerwerków i nawet dobrze,ponieważ w szczególności powinno się liczyć co prezentują na boisku,a nie moda koszulek
Jeżeli już mam oceniać to bardziej podobają mi się koszulki z większą ilością pasów ( nie licząc sezonu 2002/03,te to były naprawdę fajne).
Co do wyjazdowych,jeżeli będą takie jak w projektach,to trochę lipa,już lepiej byłoby czarne albo niebieskie dać i ten pasek na ukos poco
Jeżeli już mam oceniać to bardziej podobają mi się koszulki z większą ilością pasów ( nie licząc sezonu 2002/03,te to były naprawdę fajne).
Co do wyjazdowych,jeżeli będą takie jak w projektach,to trochę lipa,już lepiej byłoby czarne albo niebieskie dać i ten pasek na ukos poco

- JuveLethal
- Qualità Juventino
Widac ze kazdemu sie podoba cos innego bo wg mnie te domowki powyzej sa koszmarne, super byly koszulki z Serie B sprzed 2 sezonow, mi wlasnie te kolnierzyki sie bardzo podobaly

pozyjemy zobaczymy
ale i tak najlepsze te czarne z Serie B - ich nic nie przebije

pozyjemy zobaczymy
ale i tak najlepsze te czarne z Serie B - ich nic nie przebije

- PietroBosman
- Juventino
Koszulki świetne.
Za to totalnie nie podoba mi się pomysł na koszulkę Man Utd.Ale to taki offtopic.
A tak w ogóle to nie czekam na nowy wygląd koszulki Juve tylko trzecią gwiazdkę nad herbem.
Za to totalnie nie podoba mi się pomysł na koszulkę Man Utd.Ale to taki offtopic.
A tak w ogóle to nie czekam na nowy wygląd koszulki Juve tylko trzecią gwiazdkę nad herbem.
- Motor
- Juventino
Koszulka domowa taka sobie. Dużo pasów co według mnie nie wygląda fajnie. Za to wjazdówki to prawdziwy popis ten biały i czarny pas, czysta finezja pokazująca duch drużyny.
Za wszelki nie ład w moich wypowiedziach odpowiedzialni są kosmici.
27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
- stahoo
- Juventino
Nie było chyba oficjalnej informacji. W zesżłym roku prezentacja była jakoś w okolicach przełomu lipiec/sierpień. Myślę, że w tym będzie podobnie, zwłaszcza, że nie gramy w eliminacjach do Champions League.b-glider pisze:a wiadomo juz kiedy prezentacja koszulek i od kiedy dostepne w sprzedazy ??
- IronAdi
- Juventino