Pytania małe i mniej znaczące (Multimedia)
- tabo89
- Juventino
ja też tak często mam ale nie wydaje mi sie zeby ktoś miał takie samo IP ale to chyba jest taki chwyt żeby wkzdenerowować ludzi i zmusić do kupna konta Premium
tak samo jak pisze czasem poczekaj 15 min, czekam czekam a tu po tym czasie że znów czekaj albo że właśnie to IP sciąga
dlatego wole inne serwery
ale może to jest tak jak mówi Niasty, nie będe sie upierał bo aż tak to się nie znam
tak samo jak pisze czasem poczekaj 15 min, czekam czekam a tu po tym czasie że znów czekaj albo że właśnie to IP sciąga
dlatego wole inne serwery
ale może to jest tak jak mówi Niasty, nie będe sie upierał bo aż tak to się nie znam
- Niasty
- Juventino
EDIT: jak to? Kto może mieć takie IP jak ja?
Nie jestem pewien, ale to chyba zależy od tego jaki internet posiadasz, np. niektóre sieci mają stały ip, niektóre zmienne. Pewnie masz IP wewnętrzne, więc możliwe, że masz neta osiedlowego. Nikt nie może mieć IP identycznego jak Twój. W takim razie zapewne wszyscy mają jedno IP zewnętrzne (ale różne wewnętrzne!) i jak ktoś coś ściągnie, to na konto każdego w sieci. Głowy nie dam sobie uciąć, ale chyba coś w ten deseń.
- tabo89
- Juventino
- Jack
- Juventino
- Il Storico
- Juventino
Witam. Mam niemały problem. Robiąc kompilację o Pavlu w programie Sony Vegas 9.0 Pro potrzebna jest mi możliwość zwolnienia szybkości pliku. Dotychczas (SV 8.0) radziłem sobie z tym i nie było problemów. W SV 9.0 Pro nie ma opcji Velocity, która była w tych poprzednich wersjach. Wie ktoś jak rozwiązać owy problem? Odpowiedź jest na wagę złota. Pozdro i z góry dzięki
- ZZX
- Juventino
a ja mam pytanie czy ktoś ma ładnie poskładany wywiad z Buffonem z Eurogoli jeden na jednego, na stronie internetowej jest po polsku ale dziwnie podzielony i nie wiem czy cały
edit. kapnąłem się, wkleili dokładnie od końca :-D
Kod: Zaznacz cały
http://video.eurosport.pl/pilka-nozna/eurogoals/2008-2009/gigi-buffon-o-sobie_vid107103/video.shtml
- Włodar
- Juventino
Mając Real Playera v.11 można ściągnąc te filmy.Jack pisze:http://www.paolo65.com/primavera/primavera.htm
wie ktos jak mozna sciagnac filmiki z tej strony?
Mam też pytanie do kogoś bardziej kumatego ode mnie - materiały video ściągane z JuvePoland co jakiś czas mi się zacinają (specyficzny trzask strumienia audio oraz chwilowe piksele w obrazie), czy jest to wina moich kodeków lub braku prawidłowych, czy może tak zostały zgrane i nic na to nie da się poradzić? Jeśli nie to przeżyję, ale może jakoś da się to naprawić? Dzięki za pomoc.
Spoko, przeżyjęmesju pisze:Nie jest to ani Twoja wina ani wina kodeków. Po prostu tak zostało to zgrane. Musisz jakoś to przeżyć

Ostatnio zmieniony 09 czerwca 2009, 20:29 przez Włodar, łącznie zmieniany 1 raz.
- mesju
- Qualità Juventino
Nie jest to ani Twoja wina ani wina kodeków. Po prostu tak zostało to zgrane. Musisz jakoś to przeżyćWłodar pisze:Mam też pytanie do kogoś bardziej kumatego ode mnie - materiały video ściągane z JuvePoland co jakiś czas mi się zacinają (specyficzny trzask strumienia audio oraz chwilowe piksele w obrazie), czy jest to wina moich kodeków lub braku prawidłowych, czy może tak zostały zgrane i nic na to nie da się poradzić? Jeśli nie to przeżyję, ale może jakoś da się to naprawić? Dzięki za pomoc.
- Mati
- Juventino
Aż tak spodobała Ci się ta jego fryzurka
?
Buffon jest na zdjęciu w galerii Juvepoland z tego meczu: http://images.juvepoland.com/galerie/20 ... index.html choć to Cię pewnie nie zadowala i szukasz czegoś innego. Jeśli uda mi się znaleźć to wkleję.

Buffon jest na zdjęciu w galerii Juvepoland z tego meczu: http://images.juvepoland.com/galerie/20 ... index.html choć to Cię pewnie nie zadowala i szukasz czegoś innego. Jeśli uda mi się znaleźć to wkleję.