Forumowicz od A do Z - vol.2
- paku
- Juventino
Wal śmiało 
No to lidera mamy ;P
EDIT>
Azrael_Juve Przypominam Ci iż:
W okresie ciszy wyborczej tj. w okresie 24 godzin poprzedzających dzień wyborów i aż do chwili zakończenia głosowania zabronione jest prowadzenie agitacji wyborczej na rzecz kandydatów i list kandydatów w jakiejkolwiek formie. Publikacja na forum jakichkolwiek komentarzy mających charakter agitacji wyborczej może zostać uznana za naruszenie przepisów ordynacji wyborczej oraz stanowi czyn zagrożony karą grzywny w wysokości do 1 000 000 zł
Pzdr

No to lidera mamy ;P
EDIT>
Azrael_Juve Przypominam Ci iż:
W okresie ciszy wyborczej tj. w okresie 24 godzin poprzedzających dzień wyborów i aż do chwili zakończenia głosowania zabronione jest prowadzenie agitacji wyborczej na rzecz kandydatów i list kandydatów w jakiejkolwiek formie. Publikacja na forum jakichkolwiek komentarzy mających charakter agitacji wyborczej może zostać uznana za naruszenie przepisów ordynacji wyborczej oraz stanowi czyn zagrożony karą grzywny w wysokości do 1 000 000 zł
Pzdr

- Brutalo
- Juventino
@JuveCracow
Oczywiście zgadzam się na zadanie tego pytania 8) Byle nie z fizyki... :twisted:
Oczywiście zgadzam się na zadanie tego pytania 8) Byle nie z fizyki... :twisted:
- Azrael
- Juventino
Cisza wyborcza zakończyła się już ponad dwie godziny temu, więc nic mi nie grozi. Jestem bardzo zadowolony z moich obecnych wyników, jestem bardzo młodym bytem politycznym, cieszy mnie poparcie społeczne jakim zostałem obdarzony, bla bla bla...paku pisze:W okresie ciszy wyborczej tj. w okresie 24 godzin poprzedzających dzień wyborów i aż do chwili zakończenia głosowania zabronione jest prowadzenie agitacji wyborczej na rzecz kandydatów i list kandydatów w jakiejkolwiek formie. Publikacja na forum jakichkolwiek komentarzy mających charakter agitacji wyborczej może zostać uznana za naruszenie przepisów ordynacji wyborczej oraz stanowi czyn zagrożony karą grzywny w wysokości do 1 000 000 zł

A tak poważnie to ja wciąż liczę na jeszcze większą frekwencję i przekroczenie progu stu oddanych głosów. 8)
Pozdro!
- Mati
- Juventino
Przepraszam za taką zwłokę, ale miałem sporo różnych zajęć. Zdałem sobie sprawę, że napisanie takiego alfabetu nie jest proste, było trudniej niż myślałem.
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.p ... 788#398788
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.p ... 788#398788
- Il Storico
- Juventino
Wg mnie chyba najlepszy alfabet. Bardzo fajnie się czytało, ale zauważyłem, że w niektórych sprawach mamy te same poglądy. Ja nie używam komórki (Ty masz, ale nie patrzysz na jej "bajery"), jak byłem mały też oglądałem DB no i też lubię historię. Pozdrawiam i zachęcam do czytania
- stahoo
- Juventino
Świetnie mi się czytało
Bardzo przyjemny alfabet.

Co do Twojej nieśmiałości, to ja równiez jestem niesmiały. Co prawda chyba nie tak bardzo ja Ty kiedyś, ale jednak
Co do godziny 8:00 to tez zawsze wydawała mi się dziwna. Co prawda jestem "rannym ptaszkiem" ale wtedy, kiedy nie muszę wstawac pod przymusem
Jak miałem przez ostatnie 3 lata nastawiac budzik na 6.45 (bus o 7.25) to wolałem iśc do szkoły na 5, a co za tym idzie kończyc lekcje o 13.
Zmieńmy Mati świat na lepszy!

Ja też :oops: Jakis rok, może ciut więcej jak miałem... 7 albo 8 lat. Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale oni wtedy grali w finale UEFA. I na bramce stał Sander Westerweld (dobrze pamiętam/napisałem?). W kazdym razie spodobał mi sie ten bramkarz i jakis czas sympatyzowałem z The Reds. Wybaczcie błędy młodościmati w alfabecie pisze:Pewnie wiele osób się zdziwi, rozczaruje, być może nawet poddany zostanę pod sąd skorupkowy, ale we wczesnej młodości kibicowałem Liverpoolowi.

Co do Twojej nieśmiałości, to ja równiez jestem niesmiały. Co prawda chyba nie tak bardzo ja Ty kiedyś, ale jednak

Co do godziny 8:00 to tez zawsze wydawała mi się dziwna. Co prawda jestem "rannym ptaszkiem" ale wtedy, kiedy nie muszę wstawac pod przymusem

Zmieńmy Mati świat na lepszy!
Ostatnio zmieniony 09 czerwca 2009, 22:29 przez stahoo, łącznie zmieniany 1 raz.
- pan Zambrotta
- Juventino
Za literkę "T" mógłbym Cię nosić na rękach! i wybaczyć liverpool...
Alfabet świetny, moim zdaniem najciekawszy w całej tej stawce pt: "vol.2". I nie pisz, że zabrakło tam refleksji, bo refleksji było sporo. Brawo.
Alfabet świetny, moim zdaniem najciekawszy w całej tej stawce pt: "vol.2". I nie pisz, że zabrakło tam refleksji, bo refleksji było sporo. Brawo.
Ostatnio zmieniony 09 czerwca 2009, 22:26 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bart_DB
- Juventino
Fajnie się czyta, aczkolwiek dzisiejszy dzień tak mnie wykończył, że "Małe dziecko choć jest oczywiście..." , przeczytałem jako "MOJE dziecko choć jest oczywiście..." I potem współczułem Ci takich obowiązków w wieku 19 lat i perspektywy studiów przed sobą 

ti porterò all'inferno con me.
- Lypsky
- Juventino
Leszcze! Takich rzeczy nie wybacza się!stahoo pisze:Ja też :oops: Jakis rok, może ciut więcej jak miałem... 7 albo 8 lat. Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale oni wtedy grali w finale UEFA. I na bramce stał Sander Westerweld (dobrze pamiętam/napisałem?). W kazdym razie spodobał mi sie ten bramkarz i jakis czas sympatyzowałem z The Reds. Wybaczcie błędy młodościmati w alfabecie pisze:Pewnie wiele osób się zdziwi, rozczaruje, być może nawet poddany zostanę pod sąd skorupkowy, ale we wczesnej młodości kibicowałem Liverpoolowi.![]()
Dobra, już dobra, nie słodźcie mu tak, bo jeszcze ktoś się pomyli i chłopak dostanie Q.
Ostatnio zmieniony 09 czerwca 2009, 22:41 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- stahoo
- Juventino
Kiedy i gdzie z Matim mamy stawic się na biczowanie?
PS. To tez wina mojego ojca, kazał mi oglądac ten finał UEFA zamiast wieczorynki!! (a leciały wtedy Gumisie!) :płaczę:
PS. To tez wina mojego ojca, kazał mi oglądac ten finał UEFA zamiast wieczorynki!! (a leciały wtedy Gumisie!) :płaczę:
Ostatnio zmieniony 09 czerwca 2009, 22:35 przez stahoo, łącznie zmieniany 1 raz.
- pan Zambrotta
- Juventino
Lypsky, Ty i Q ?? : /
Powiedzcie mi jak to się dzieje, że kiedyś chętnych do napisania alfabetów było mnóstwo, a ilość głosujących była niska, a teraz głosów w ankietach jest ok 80-90 :shock: a tak mało jest chętnych ?
ilość głosów*ilość chętnych=const. ?
Powiedzcie mi jak to się dzieje, że kiedyś chętnych do napisania alfabetów było mnóstwo, a ilość głosujących była niska, a teraz głosów w ankietach jest ok 80-90 :shock: a tak mało jest chętnych ?
ilość głosów*ilość chętnych=const. ?
- Bukol87
- Juventino
Oddałem swój głos i się nie zawiodłem. Fajny alfabet. Nie zgadzam się z częścią tekstu pod literką U, ale to nie moje przemyślenia. Szacunek za T i B.
Ktoś tu mnie demonizuje:)Mati pisze: Jeśli ktoś nie zna szczegółów kariery Legrottaglie i chce się z nią zapoznać, zapraszam do lektury krótkiej biografii mojego autorstwa (a jeśli na ten krok zdecyduje się Bukol, proszę o czytanie pobieżne, bez szczegółowej analizy tekstu) :
- mrowka423
- Juventino
<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> alfabet. Według mnie najlepszy jaki przeczytałem! Czyta się świetnie, jest cały czas ciekawy i pokazuje nam szerszy obraz twojej osobowości.
P.S. Złóżmy petycje do adminów JP o przyznanie Lypskiemu Q co by się chłopak ucieszył. Co wy na to?
P.S. Złóżmy petycje do adminów JP o przyznanie Lypskiemu Q co by się chłopak ucieszył. Co wy na to?
- KeRmit19
- Juventino
Jestem na nie z tego wzgledu, ze najbardzej emocjonujace glosowanie, skreslil na krotko po jego rozpoczeciu i uznal za ankiete gorsza od poprzednich! 8)mrowka423 pisze:P.S. Złóżmy petycje do adminów JP o przyznanie Lypskiemu Q co by się chłopak ucieszył. Co wy na to?
A o alfabecie Matiego sie nie wypowiadam, bo co o nim sadze napisalem mu w 4 oczy;]